- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.801
Yok kız ne aksiyonu heriff uyuyo bendeBazik beslenmenin faydasi oluomus diye okudum bu biraz dogru olabilir. Yine bodos girdim konuya naptiniz kizlar var mi aksiyon?
Seni engellerim hshshshshsg
Ya soda ictigimde acaba spermler ölüyor o yüzden hamile kalamoyorum hani spermler asitli ortamda canlı kalamiyorlar ya
Uyku tulumuna bayıldım. Çok minnoş, sabahlıklar da öyle.@Bal0ncukMiss Bride @dayler dayler DusunceBulutu beyin yıkama hizmetimiz ücretsizdir. İndirime saldırın
Kendimize yapıyoruz da kimse gelmemiş yasaklardan sonra salmış millet kendini.hocayla laklak yaptım döndümSen bunu hakettn
İsterse olmasn
Gizlilik ayarlarından cici
Kime yapıon kız pasta börek
Bize ykmu
bazen bende öyleyim wc ye kaçıyorumİnsan içine çkamıom
yalnız ben aşık oldum galiba bunlar çoook güzel@Bal0ncukMiss Bride @dayler dayler DusunceBulutu beyin yıkama hizmetimiz ücretsizdir. İndirime saldırın
Kolay gele Nur abaYok kız ne aksiyonu heriff uyuyo bende
Ay aksiyon degince hemen bak aklina neler gelioYok kız ne aksiyonu heriff uyuyo bende
Foto sonradan acildi, kolay gelsin canim bezelye ayiklama aksiyonu muYok kız ne aksiyonu heriff uyuyo bende
SavolasinnnnKolay gele Nur aba
Ama bugün dolunay var ya ondanAy aksiyon degince hemen bak aklina neler gelioYani genel anlamda bi sey var mi demek istedim o da bi aksiyon tabi sen de haklisin
Aynen kışlık hazırlama aksiyonu...ama ya benim sağ kasığımda müthiş bir batma hissi var kist olabilir miFoto sonradan acildi, kolay gelsin canim bezelye ayiklama aksiyonu mu
Aklını bulandırma kist mist yok her şey yolundaSavolasinnnn
Ama bugün dolunay var ya ondan
Aynen kışlık hazırlama aksiyonu...ama ya benim sağ kasığımda müthiş bir batma hissi var kist olabilir mi
Yok ya regl ağrısı değil işte ondan hayır olsunAklını bulandırma kist mist yok her şey yolundaregl gelcektir belki
Hayrolsun bu ay güzel değerlendirdiniz diye biliyorum başka bir şey olabilir miYok ya regl ağrısı değil işte ondan hayır olsun
Ama o zaman sol oluyormuş benim sağHayrolsun bu ay güzel değerlendirdiniz diye biliyorum başka bir şey olabilir mi
Yok ya fark etmiyor diye biliyorum.hadi hayırlı haberler olsun.ne zamana kadar gelmesi lazım olmazsa testAma o zaman sol oluyormuş benim sağ
Haftaya gelmesi lazım işte cuma son gün hapın bitince beş gün içinde gelir dedi Dr amcaYok ya fark etmiyor diye biliyorum.hadi hayırlı haberler olsun.ne zamana kadar gelmesi lazım olmazsa test
Valla ben de merak ettim ama sen bunları düşünme bence düşündükçe de gelmeyebilir.bezelyeye odaklanHaftaya gelmesi lazım işte cuma son gün hapın bitince beş gün içinde gelir dedi Dr amca
Bitirdim bezelyeleri çok şükür iki kişiye bes kilo bezelye kışın kıtlık çıkacakmışValla ben de merak ettim ama sen bunları düşünme bence düşündükçe de gelmeyebilir.bezelyeye odaklan
Oh eline sağlıkBitirdim bezelyeleri çok şükür iki kişiye bes kilo bezelye kışın kıtlık çıkacakmış
Aynen herifim seviyo ben pilavin içinde de seviom ama onu sevmiyo işte en azından patatesli yemeğini yaparım garnitür de kullanırım diye dusundumOh eline sağlıkbezelye çok güzel ya 5 kilo iyi bence haftada bir yaparsın yanına da pilav cacık acıktım galiba ben
Pilavın içinde de çok güzel oluyor ağzının tadını biliyorsunAynen herifim seviyo ben pilavin içinde de seviom ama onu sevmiyo işte en azından patatesli yemeğini yaparım garnitür de kullanırım diye dusundum
Herşeyde kullanabilirsin ya enginar dolması, kumpir,Rus salatası vs vs vs patates ve havuç başlıyorum bezelyeyi başlıyorum istediğim gibi kullanıyorum bazen makarna salatasinda kullaniyorumPilavın içinde de çok güzel oluyor ağzının tadını biliyorsungarnitür hiç denemedim Rus salatası gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?