Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşeyde kullanabilirsin ya enginar dolması, kumpir,Rus salatası vs vs vs patates ve havuç başlıyorum bezelyeyi başlıyorum istediğim gibi kullanıyorum bazen makarna salatasinda kullaniyorum
Başlıyorsun demek Marifetli kadının hali de bi başka canım Deniyim bu kış

Kist degildir ya doktor yeni bakmadi mi sana? Ilac kullanmiyo musum hazirlik icin onlarin etkisidir belki?
Opudan sonra baktı herhangi bi sıkıntı yoktu regl düzenli gelsin diye ilaç verdi işte ilaç dört gün sonra bitiyo bitince regl gelecek tekrar bakıp transfer için ilaç verecek

Nurzfr bi de benim de uzun sure sag yum ustunde batma oluyordu ozellikle regl oncesi ben de acaba bisi mi var dedim doktor bakti bisi yoktu. Ayrica bu ay da ayni seyi yasadim bi kez ama regl gelmedi..
Bilmiyorumki hani bıçak gibi batar ya öyle batıyı sizliyo sanki soğuk değmiş gibi ondan korktum işte bide benim sağ tüpte zaten iş yok tikali

Ayyy neal bem diğer kızlar gibi olanayacam
Dibim düşmedi
Hevesimi aldm ya ben
Bide az eşya aldm kaptırmadm kendimi
Şimdiden söyleyeyim bide A101 deüil ama Bimin bebek penyeleri cok kaliteli
İlerde bu bilgi lasm olur

Kizlaar bazi yazılar okuyorum gebelerin yazdigi tövbe estağfurullah diyorum okurken utanmasalar soda icsem bebek erirmi diyecekler hzhsjsj iyiki oyle degilsiniz hshsh
Üfff varya öylelerine ayar oluyorm..
Fakemi ciddimi anlamıorm.. Hayr ciddiyse böyle bir dünyada yaşamak istediğime inanmak istemiorm aşkoş

Ben öyle bir hamile olacağım Sorular hazır
Eki Görüntüle 2857385
Şaka bu şaka

Yok kız ne aksiyonu heriff uyuyo bende
Ooo ellerine sağlık nurum..
Regl kaç gn var

İlac cuma günü bitiyo kuşum bakalım ne zaman gelecek beş gün içinde gelir dediydi dr amca ilaç bitiminden sonra

Bal0ncuk Miss Bride DusunceBulutu hastasıyım ben H&M'in çocuk kıyafetlerinin. İndirime girince daha da güzel oluyorlar tabii. Aklınızda olsun astronot tulum montları var kış için, mont giydirip üstünü 500 kat sarmak yerine onlar çok iyi oluyor. Zara'nın çocuk bölümü de çok iyi ama orası bana çok uçuk geliyor. İndrim zamanı bile çok nadir uygun fiyata bir şey bulunuyor

DusunceBulutu sen benim gibi üşengeçsin anam. Garnitürü dondurulmuş alıyorum ben. SuperFresh'in mi ne var öyle marketlerde. Buzlukta stokluyorum. Lazım olunca çıkarıp haşlıyorum düdüklüde zırt diye pişiyor. Makarna salatasına da koyuyorum, Rus salatasına da. Her türlü pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…