- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.821
Hahah bugun muydu oSavolasinnnn
Ama bugün dolunay var ya ondan
Aynen kışlık hazırlama aksiyonu...ama ya benim sağ kasığımda müthiş bir batma hissi var kist olabilir mi
Baslamiyorum haşlıyorumHerşeyde kullanabilirsin ya enginar dolması, kumpir,Rus salatası vs vs vs patates ve havuç başlıyorum bezelyeyi başlıyorum istediğim gibi kullanıyorum bazen makarna salatasinda kullaniyorum
Kist degildir ya doktor yeni bakmadi mi sana? Ilac kullanmiyo musum hazirlik icin onlarin etkisidir belki?Savolasinnnn
Ama bugün dolunay var ya ondan
Aynen kışlık hazırlama aksiyonu...ama ya benim sağ kasığımda müthiş bir batma hissi var kist olabilir mi
Başlıyorsun demekHerşeyde kullanabilirsin ya enginar dolması, kumpir,Rus salatası vs vs vs patates ve havuç başlıyorum bezelyeyi başlıyorum istediğim gibi kullanıyorum bazen makarna salatasinda kullaniyorum
Opudan sonra baktı herhangi bi sıkıntı yoktu regl düzenli gelsin diye ilaç verdi işte ilaç dört gün sonra bitiyo bitince regl gelecek tekrar bakıp transfer için ilaç verecekKist degildir ya doktor yeni bakmadi mi sana? Ilac kullanmiyo musum hazirlik icin onlarin etkisidir belki?
Dene dene hazır konserve alana kadar en azından ne olduğunu bilirsin yaptığın seyinBaşlıyorsun demekMarifetli kadının hali de bi başka canım Deniyim bu kış
Bilmiyorumki hani bıçak gibi batar ya öyle batıyı sizliyo sanki soğuk değmiş gibi ondan korktum işte bide benim sağ tüpte zaten iş yok tikaliNurzfr bi de benim de uzun sure sag yum ustunde batma oluyordu ozellikle regl oncesi ben de acaba bisi mi var dedim doktor bakti bisi yoktu. Ayrica bu ay da ayni seyi yasadim bi kez ama regl gelmedi..
Merak etme bir sey olsa gorurdu doktor. Ya regl olacagin icindir ya da belki bi suprizBilmiyorumki hani bıçak gibi batar ya öyle batıyı sizliyo sanki soğuk değmiş gibi ondan korktum işte bide benim sağ tüpte zaten iş yok tikali
Ayyy neal bem diğer kızlar gibi olanayacamBal0ncuk Miss Bride @dayler dayler DusunceBulutu beyin yıkama hizmetimiz ücretsizdir. İndirime saldırın
Üfff varya öylelerine ayar oluyorm..Kizlaar bazi yazılar okuyorum gebelerin yazdigi tövbe estağfurullah diyorum okurken utanmasalar soda icsem bebek erirmi diyecekler hzhsjsj iyiki oyle degilsiniz hshsh
Şaka bu şaka
Ooo ellerine sağlık nurum..Yok kız ne aksiyonu heriff uyuyo bende
İlac cuma günü bitiyo kuşum bakalım ne zaman gelecek beş gün içinde gelir dediydi dr amca ilaç bitiminden sonraAyyy neal bem diğer kızlar gibi olanayacam
Dibim düşmedi
Hevesimi aldm ya ben
Bide az eşya aldm kaptırmadm kendimi
Şimdiden söyleyeyim bide A101 deüil ama Bimin bebek penyeleri cok kaliteli
İlerde bu bilgi lasm olur
Üfff varya öylelerine ayar oluyorm..
Fakemi ciddimi anlamıorm.. Hayr ciddiyse böyle bir dünyada yaşamak istediğime inanmak istemiorm aşkoş
Şaka bu şaka
Ooo ellerine sağlık nurum..
Regl kaç gn var
Ayyy az kaldıııııİlac cuma günü bitiyo kuşum bakalım ne zaman gelecek beş gün içinde gelir dediydi dr amca ilaç bitiminden sonra
Nasip kısmet bakalım kuzum
Yok gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?