- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.841
bi kan testi yaptırsan ?Yok gelmedi
Yürürken bile göğüslerim acıyorkasıklarım ağrıyor dün yine bir damla leke geldi
Bilmşyorum o kadar kötü ki ikilemde kalmakbi kan testi yaptırsan ?
kan daha garanti.ona göre dr gidersin ilaç kullanırsızn gelmesi içinBilmşyorum o kadar kötü ki ikilemde kalmak
Astronot montları ben aşırı beğeniorm ama kışa alırım bebe büyür o zamana kadarBal0ncuk @Miss Bride @DusunceBulutu hastasıyım ben H&M'in çocuk kıyafetlerinin. İndirime girince daha da güzel oluyorlar tabii. Aklınızda olsun astronot tulum montları var kış için, mont giydirip üstünü 500 kat sarmak yerine onlar çok iyi oluyor. Zara'nın çocuk bölümü de çok iyi ama orası bana çok uçuk geliyor. İndrim zamanı bile çok nadir uygun fiyata bir şey bulunuyor
@DusunceBulutu sen benim gibi üşengeçsin anam. Garnitürü dondurulmuş alıyorum ben. SuperFresh'in mi ne var öyle marketlerde. Buzlukta stokluyorum. Lazım olunca çıkarıp haşlıyorum düdüklüde zırt diye pişiyor. Makarna salatasına da koyuyorum, Rus salatasına da. Her türlü pratik
Denize gidecem demiştimölü topraüı mı atıldı üstünüze beeeehhh nerdesiniz
Aha bu forumda okudum baska topikte gsgsgshAyyy neal bem diğer kızlar gibi olanayacam
Dibim düşmedi
Hevesimi aldm ya ben
Bide az eşya aldm kaptırmadm kendimi
Şimdiden söyleyeyim bide A101 deüil ama Bimin bebek penyeleri cok kaliteli
İlerde bu bilgi lasm olur
Üfff varya öylelerine ayar oluyorm..
Fakemi ciddimi anlamıorm.. Hayr ciddiyse böyle bir dünyada yaşamak istediğime inanmak istemiorm aşkoş
Şaka bu şaka
Ooo ellerine sağlık nurum..
Regl kaç gn var
Ben burda denk gelmedim henizAha bu forumda okudum baska topikte gsgsgsh
Bıktım valla bıktımkan daha garanti.ona göre dr gidersin ilaç kullanırsızn gelmesi için
telefonu suya atıcam demeiştinAstronot montları ben aşırı beğeniorm ama kışa alırım bebe büyür o zamana kadar
Bem herşeyi zamanında az ve öz alanlardanm.. Bebeler çabuk büyüyo
Verilen paraya acıorm..
Çıtçıtlı badilerini bimden aldm mesela
Şimdi temmuzda hatay cayır cayır yanar.. Öyle elbise alıp kızı sıkmaktansa tarzan gibi atletle brakcam
Denize gidecem demiştim
Öle bişi demedimmmmmtelefonu suya atıcam demeiştin
kanki beni ne çabuk unuttun askaskaAha bu forumda okudum baska topikte gsgsgsh
gelememek olarak denize gittiğin bahane ettin muhtemelen telefon da denize düştü girmedinÖle bişi demedimmmmm
Naynn..gelememek olarak denize gittiğin bahane ettin muhtemelen telefon da denize düştü girmedin
denizde aşk başkadır diyosunNaynn..
Herifimin dersi başlayana kadar aşk yaşadm
Ders başladı buraya damladm
Dondurmanıda enişteyide kap geldenizde aşk başkadır diyosun
kocacık yanımda değil cumaya kadar başka yere gitti.gelince kaldığımız yerden devamDondurmanıda enişteyide kap gel
Nere gönderdin herifikocacık yanımda değil cumaya kadar başka yere gitti.gelince kaldığımız yerden devam
kanka sabit yeri yok havuzda.nereye gönderirlerse oraya gidiyorNere gönderdin herifi
Hee anladm..kanka sabit yeri yok havuzda.nereye gönderirlerse oraya gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?