- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.521
Ne yasağı ya açılışlar vs Lee yapılırken hiç yasak yokŞuan o çok sevdiğin enişteden bile soğumak istiyorsan kus kankabenim tanıdıklarım hep öyle yaşayan ölü gibiler bana gıptayla baktılar her şeyin hayırlısını istemek lazım ama sen bilirsin tabi
İnşallah niyese şuan banada öyle bir his doğdu bencede beklemez temmuzda bayrama gelir sağlıkla gelsin inşallahben 7.ayda duba gibi olurum herhalde ama öyle olmanın da güzel yanları var o yüzden beklemedeyim
Ne güzel bende benimkine bugün götür dedim yasak dedi oturduk yasağın bitmesini bekliyoruz bir hafta varmış anlamadım ne yasağı var
Haftasonu yasağıymış ceza ödemek istemiyormuş öyle ödlek ki şurdan şuraya gidemiyoruzNe yasağı ya açılışlar vs Lee yapılırken hiç yasak yok
Amin canım inşallahBal0ncuk yerim senin kızının adınııı Çok güzel bir isim Etiketlerinide yeriiimg
@bir mucizee etiket kankam günaydın
Paresilaaa parem doktor randevusu almışsın çok sevindim artık herşey daha iyi olacak bak gör kendini güvenli kollarda hissedeceksin
MNbeyaz çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini, yeniden hoşgeldin
Nurzfr sakın erteleme bunu kendine yapma
Haftaya açılacak ya zaten bakalım ama tek gün pazar funu yasak devam edebilirmis bakalım aciklansinHaftasonu yasağıymış ceza ödemek istemiyormuş öyle ödlek ki şurdan şuraya gidemiyoruzhaftaya söz verdi bakalım tutcak mı
Afiyet olsun bacım yarasınDün burger yedim aklıma sen geldin @Miss Bride
Sırt üstü yatmak da yasak, bi o tarafa döneyim, bi bu tarafa döneyim, gece elli kere tuvalete kalkayım derken, bir de sabah kedinin tam dalmışken uyandırması. İki elimle koltuktan destek alamadan kalkamamam . Şimdilik gelişmeler bunlar.
Midem bulanırsa şikayet etmem diyenlere şuan ağzımla gülmüyorum.Şikayet etmezsiniz çünkü şikayet etmeye haliniz kalmayacak zaten öğürmekten. ahahasdf Allah inşallah nasip etsin de tez zamanda görün emi.
Kalbimi bıraktım be bebende yataın uysuun bunun içinde bacımYok ya battaniyeyi bırakalı baya oldu bu Dr a başlamıştım bile tulum gibi oruyorum ben kendimi kimi sabah çekeyim hatirlat buna benzer bişi oruyorum çocuk üstünü acinmasin diye ben gibi deli yatarsa
Haftasonu yasağıymış ceza ödemek istemiyormuş öyle ödlek ki şurdan şuraya gidemiyoruzhaftaya söz verdi bakalım tutcak mı
Ağırlaştm nurumAdres vermeyen görürsün sennedennkeyfin yokkk
Ay ben 8-9 aydr bişeye dokunmuomBenim de hiç yok, randevuya kadar oyalıyorum kendimi işte. Bütün evi temizliyorum, sadece mutfak için annemi çağırdım.
Yemek ve mutfak gözümde çok büyüyor. Önceden salatalardan köftelerine böreklerine kadar buzluğa hazırlar atardım.
Ağırlaştm cnm.. Bulantılarmda bdaha başladı gibiSağa noldi yaa doğalar mı çarptı
Anamı aynı binaya taşıycam bu adaletsizlikAğırlaştm nurum
Ay ben 8-9 aydr bişeye dokunmuom
Ağırlaştm cnm.. Bulantılarmda bdaha başladı gibi
Hatay cok sıcak çekilmio
Büyük rahatlıkAnamı aynı binaya taşıycam bu adaletsizlik
He yedek kulubesinde oturuyom bacım
Fark ettim bacımBüyük rahatlık
He ayıp canımız çekti olmadı bu
Bende künefe istiyom canım çekti onu napcaz
Ee yemekte yapaydıFark ettim bacımanam geldi sabah işimi gördü gitti bizim ev akşama esli haline geliyor oğlan bırakmıyor yemek de yok akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?