- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.501
Geliş hazırlıkları başladıysa ağrıyı kes dedi pilot belkiBilmiyorumki hiç ama hiç belirti kalmadı
Sen nasılsın güzellikayyy ne güzel bak paremmm
Yok bacım hap bitti cuma günü işte ama hap bitti ağrılar kesildi çok fenaydı ağrılar şuan hiç biseyim yok ona seviniom o ağrılar dayanılmaz oluyorduBende diyorum birkaç gün iyi bakamadım ne Zaman regl oldu
Amin canım amin yine anladım ki bazı şeyleri oluruna birakmak gerekiyormuş.o kadar sık boğaz ettim ki orayı daha erken gün versinler diye olmadı şu an iyi kide olmadı diyorum amin canım sen yarın gidiyorsun dimi saat kaçta randevn
Hayırlısı bakalım yaa çok da takmıyorum açıkçası şuan gelmeyip de ağrı devam etseydi takardım amaGeliş hazırlıkları başladıysa ağrıyı kes dedi pilot belki
Hep sevin, hep mutlu ol canımYok bacım hap bitti cuma günü işte ama hap bitti ağrılar kesildi çok fenaydı ağrılar şuan hiç biseyim yok ona seviniom o ağrılar dayanılmaz oluyordu
İyiyim canomm benimki bugün pikniğe götürecek mis beniSen nasılsın güzellik
Aynen de öyle oluyor. Randevu vermediler. Hızlı kontrol olduğu için 9-11 arası gel diyorlar. Gidip orada bekliyoruz. Arada alıyorlarBende diyorum birkaç gün iyi bakamadım ne Zaman regl oldu
Amin canım amin yine anladım ki bazı şeyleri oluruna birakmak gerekiyormuş.o kadar sık boğaz ettim ki orayı daha erken gün versinler diye olmadı şu an iyi kide olmadı diyorum amin canım sen yarın gidiyorsun dimi saat kaçta randevn
Ooooo sefaniz olsun... Bazıları da çatlasın patlasın ismi lazım değil kısaca kvİyiyim canomm benimki bugün pikniğe götürecek mis beni
İnşallah çok beklemeden hemen girersiniz.haber verirsin olur muAynen de öyle oluyor. Randevu vermediler. Hızlı kontrol olduğu için 9-11 arası gel diyorlar. Gidip orada bekliyoruz. Arada alıyorlar
Dün ara dedi aramicam dedim iyi ben ararım dedi ama kendide aramamisOoooo sefaniz olsun... Bazıları da çatlasın patlasın ismi lazım değil kısaca kv
Verecek hemde güzel haber verecek bize @NealStreetİnşallah çok beklemeden hemen girersiniz.haber verirsin olur mu
Bak bu da iyi bir haber.hele şu süreçte seni uzmesine izin verme sakınDün ara dedi aramicam dedim iyi ben ararım dedi ama kendide aramamis
Sagol cnm dun gordum ilk kez iyiyiz sukur. Insallah guzel devam eder. Darisi basiniza insallahAğrısız sızısız rahatla fıstık
Canım eşim bakkala ekmek almaya gidiyorum diye gitti gelmişti çikolatalarla sodalarla muzlarla döndüsanırım sayesinde azalacak ağrım. Ne kadar kizsakta etsekte iyi ki varlar
Kesinlikle Ablam aminnnnn inşallah
Sen nasılsın bebiş nasıl bakalım
Allah'ım hep güzel haberler alalım inşallah
Oooo yesin onu teyzeleriSagol cnm dun gordum ilk kez iyiyiz sukur. Insallah guzel devam eder. Darisi basiniza insallah
Temizlik dediğim üstten ya, robotu açıyorum hergün süpürüyo zaten bütün evi. Sesini çok kafam çekmedi ben de mopla evi şöyle bi dezenfektanla sildim. Ah keşke yapabilsem.Ne zaman randevun? Niye temizlik yapıyorsun seeeen
Temizlik dediğim üstten ya, robotu açıyorum hergün süpürüyo zaten bütün evi. Sesini çok kafam çekmedi ben de mopla evi şöyle bi dezenfektanla sildim. Ah keşke yapabilsem.
Sen napıyosun asıl ne bu karamsarlık? Herkese pozitif ol pozitif ol kendine gelince yas tutayım oturayım yok öyle. Hayır yas tutacak bir durum da yok ki ortada bu ne keyifsizlik?
Şuan o çok sevdiğin enişteden bile soğumak istiyorsan kus kankaBen kusmak istiuom
İnşallah niyese şuan banada öyle bir his doğdu bencede beklemez temmuzda bayrama gelir sağlıkla gelsin inşallahYavaş yavaş ağırlaşmaya başladım, 7. ayın içindeyim, 8'e giricem belki de ondan. Benim kızın ağustosu bekleyeceğini de hiç sanmıyorum da, bayramı bekler inşallah.
Ne güzel bende benimkine bugün götür dedim yasak dedi oturduk yasağın bitmesini bekliyoruz bir hafta varmış anlamadım ne yasağı varİyiyim canomm benimki bugün pikniğe götürecek mis beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?