Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bacım hap bitti cuma günü işte ama hap bitti ağrılar kesildi çok fenaydı ağrılar şuan hiç biseyim yok ona seviniom o ağrılar dayanılmaz oluyordu

Aynen de öyle oluyor. Randevu vermediler. Hızlı kontrol olduğu için 9-11 arası gel diyorlar. Gidip orada bekliyoruz. Arada alıyorlar

Sagol cnm dun gordum ilk kez iyiyiz sukur. Insallah guzel devam eder. Darisi basiniza insallah

Ne zaman randevun? Niye temizlik yapıyorsun seeeen
Temizlik dediğim üstten ya, robotu açıyorum hergün süpürüyo zaten bütün evi. Sesini çok kafam çekmedi ben de mopla evi şöyle bi dezenfektanla sildim. Ah keşke yapabilsem.
Sen napıyosun asıl ne bu karamsarlık? Herkese pozitif ol pozitif ol kendine gelince yas tutayım oturayım yok öyle. Hayır yas tutacak bir durum da yok ki ortada bu ne keyifsizlik?

Ben kusmak istiuom
Şuan o çok sevdiğin enişteden bile soğumak istiyorsan kus kanka benim tanıdıklarım hep öyle yaşayan ölü gibiler bana gıptayla baktılar her şeyin hayırlısını istemek lazım ama sen bilirsin tabi
Yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım, 7. ayın içindeyim, 8'e giricem belki de ondan. Benim kızın ağustosu bekleyeceğini de hiç sanmıyorum da, bayramı bekler inşallah.
İnşallah niyese şuan banada öyle bir his doğdu bencede beklemez temmuzda bayrama gelir sağlıkla gelsin inşallah ben 7.ayda duba gibi olurum herhalde ama öyle olmanın da güzel yanları var o yüzden beklemedeyim
İyiyim canomm benimki bugün pikniğe götürecek mis beni
Ne güzel bende benimkine bugün götür dedim yasak dedi oturduk yasağın bitmesini bekliyoruz bir hafta varmış anlamadım ne yasağı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…