- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.481
Bekler kız o kadar değil.. Ama o ağırlaşma beni benden aldı..Yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım, 7. ayın içindeyim, 8'e giricem belki de ondan. Benim kızın ağustosu bekleyeceğini de hiç sanmıyorum da, bayramı bekler inşallah.
En azndan ilaçsz oldun güzelimSonunda regl oldum ilaca gerek kalmadan
Karın ağrısı beni benden alsa da
Hepinize günaydın
bazen adet sancısı gibi ağrım oluyo karnımın alt tarafında, doktora söylüyorum kisttendir diyo. kistte 13 cm'i geçmese yine beklesin de her ay 2-3 cm büyüyo.Bekler kız o kadar değil.. Ama o ağırlaşma beni benden aldı..
Dünden beri geçmeyen ağrılarm var bel ve sırt.. Oturdum ağladm tüm gece
Sonunda kusumSonunda regl oldum ilaca gerek kalmadan
Karın ağrısı beni benden alsa da
Hepinize günaydın
Sağol ablam yarına randevum olması çok iyi olduHadi gozun aydin. Yeni ay yeni guzel piril piril . Bu ay doktora da gideceksin her sey cok guzel olqxak insallah
Evettttt namussuz çok ağrı veriyor o da olmasa süper olacakBekler kız o kadar değil.. Ama o ağırlaşma beni benden aldı..
Dünden beri geçmeyen ağrılarm var bel ve sırt.. Oturdum ağladm tüm gece
En azndan ilaçsz oldun güzelim
Valla az da olsa rahatladım canımSonunda kusum
Ee tamam bitir gönder bekliomY
YApak bacım
Yk benmki tamamen sırt bel ama ilk defa böyle oldumbazen adet sancısı gibi ağrım oluyo karnımın alt tarafında, doktora söylüyorum kisttendir diyo. kistte 13 cm'i geçmese yine beklesin de her ay 2-3 cm büyüyo.
Bende rahatladım ins ama ağrı falan kalmadı bende tabiSağol ablam yarına randevum olması çok iyi oldu
Evettttt namussuz çok ağrı veriyor o da olmasa süper olacak
Valla az da olsa rahatladım canım
Adres vermeyen görürsün senEe tamam bitir gönder bekliom
Yk benmki tamamen sırt bel ama ilk defa böyle oldum
Hala geçmedi
Hiç keyfm yk
Harika simdi her seyine guzel guzel bakilacak super superSağol ablam yarına randevum olması çok iyi oldu
Evettttt namussuz çok ağrı veriyor o da olmasa süper olacak
Valla az da olsa rahatladım canım
Benim de hiç yok, randevuya kadar oyalıyorum kendimi işte. Bütün evi temizliyorum, sadece mutfak için annemi çağırdım.Yk benmki tamamen sırt bel ama ilk defa böyle oldum
Hala geçmedi
Hiç keyfm yk
Ben hasta olmadım ama sadece ağrı kalmadığı için rahatladımBende rahatladım ins ama ağrı falan kalmadı bende tabi
Gerçekten senin kontrolün dışında vücudun her şeyi ayarlayıp denk getirmiş meğer bak. Ne güzel oldu böyle. Hep böyle rast gider inşallahEvet hem ona seviniyorum hem de yarın ikinci gün her tahlili yaptırabilecegim canımbir de daha erken randevu almaya çalışıyordum
Ağrısız sızısız rahatla fıstıkBende rahatladım ins ama ağrı falan kalmadı bende tabi
Kesinlikle Ablam aminnnnn inşallahHarika simdi her seyine guzel guzel bakilacak super superHadi kizlar Haziran sizin ayiniz insallah guzel.haberler pes pese
Bu hafta mı gelecek
ayyy ne güzel bak paremmmAğrısız sızısız rahatla fıstık
Canım eşim bakkala ekmek almaya gidiyorum diye gitti gelmişti çikolatalarla sodalarla muzlarla döndüsanırım sayesinde azalacak ağrım. Ne kadar kizsakta etsekte iyi ki varlar
Kesinlikle Ablam aminnnnn inşallah
Sen nasılsın bebiş nasıl bakalım
Ne zaman randevun? Niye temizlik yapıyorsun seeeenBenim de hiç yok, randevuya kadar oyalıyorum kendimi işte. Bütün evi temizliyorum, sadece mutfak için annemi çağırdım.
Yemek ve mutfak gözümde çok büyüyor. Önceden salatalardan köftelerine böreklerine kadar buzluğa hazırlar atardım.
Bilmiyorumki hiç ama hiç belirti kalmadıBu hafta mı gelecek
Sağa noldi yaa doğalar mı çarptıEe tamam bitir gönder bekliom
Yk benmki tamamen sırt bel ama ilk defa böyle oldum
Hala geçmedi
Hiç keyfm yk
Bende diyorum birkaç gün iyi bakamadım ne Zaman regl oldu
Amin canım amin yine anladım ki bazı şeyleri oluruna birakmak gerekiyormuş.o kadar sık boğaz ettim ki orayı daha erken gün versinler diye olmadı şu an iyi kide olmadı diyorum amin canım sen yarın gidiyorsun dimi saat kaçta randevnGerçekten senin kontrolün dışında vücudun her şeyi ayarlayıp denk getirmiş meğer bak. Ne güzel oldu böyle. Hep böyle rast gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?