Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hafta kocam gelcek, kuaföre mi gideyim, alışveriş mi yapayım, yemek mi yapayım, kıyafet mi ayarlayayım, hangi birine yetişeyim, baktım hiçbirini yapamıyorum aldım çayımı oturdum. Önümde bitmesi gereken 13 kitap var çocuk gelişimi, psikoloji ve yenidoğan ile ilgili. Bi heves aldım ama günde 100-150 sayfa okuyabiliyorum.

Yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım, 7. ayın içindeyim, 8'e giricem belki de ondan. Benim kızın ağustosu bekleyeceğini de hiç sanmıyorum da, bayramı bekler inşallah.
Bekler kız o kadar değil.. Ama o ağırlaşma beni benden aldı..
Dünden beri geçmeyen ağrılarm var bel ve sırt.. Oturdum ağladm tüm gece

Sonunda regl oldum ilaca gerek kalmadan
Karın ağrısı beni benden alsa da
Hepinize günaydın
En azndan ilaçsz oldun güzelim

bazen adet sancısı gibi ağrım oluyo karnımın alt tarafında, doktora söylüyorum kisttendir diyo. kistte 13 cm'i geçmese yine beklesin de her ay 2-3 cm büyüyo.

Hadi gozun aydin. Yeni ay yeni guzel piril piril . Bu ay doktora da gideceksin her sey cok guzel olqxak insallah
Sağol ablam yarına randevum olması çok iyi oldu

En azndan ilaçsz oldun güzelim
Evettttt namussuz çok ağrı veriyor o da olmasa süper olacak
Valla az da olsa rahatladım canım

Yk benmki tamamen sırt bel ama ilk defa böyle oldum
Hala geçmedi
Hiç keyfm yk
Benim de hiç yok, randevuya kadar oyalıyorum kendimi işte. Bütün evi temizliyorum, sadece mutfak için annemi çağırdım.
Yemek ve mutfak gözümde çok büyüyor. Önceden salatalardan köftelerine böreklerine kadar buzluğa hazırlar atardım.

Evet hem ona seviniyorum hem de yarın ikinci gün her tahlili yaptırabilecegim canım bir de daha erken randevu almaya çalışıyordum
Gerçekten senin kontrolün dışında vücudun her şeyi ayarlayıp denk getirmiş meğer bak. Ne güzel oldu böyle. Hep böyle rast gider inşallah

Bende rahatladım ins ama ağrı falan kalmadı bende tabi
Ağrısız sızısız rahatla fıstık
Canım eşim bakkala ekmek almaya gidiyorum diye gitti gelmişti çikolatalarla sodalarla muzlarla döndü sanırım sayesinde azalacak ağrım. Ne kadar kizsakta etsekte iyi ki varlar
Harika simdi her seyine guzel guzel bakilacak super super Hadi kizlar Haziran sizin ayiniz insallah guzel.haberler pes pese
Kesinlikle Ablam aminnnnn inşallah
Sen nasılsın bebiş nasıl bakalım

ayyy ne güzel bak paremmm

Ne zaman randevun? Niye temizlik yapıyorsun seeeen

Ben hasta olmadım ama sadece ağrı kalmadığı için rahatladım Paresilaaa
Bende diyorum birkaç gün iyi bakamadım ne Zaman regl oldu
Gerçekten senin kontrolün dışında vücudun her şeyi ayarlayıp denk getirmiş meğer bak. Ne güzel oldu böyle. Hep böyle rast gider inşallah
Amin canım amin yine anladım ki bazı şeyleri oluruna birakmak gerekiyormuş.o kadar sık boğaz ettim ki orayı daha erken gün versinler diye olmadı şu an iyi kide olmadı diyorum amin canım sen yarın gidiyorsun dimi saat kaçta randevn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…