- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.681
Ay sanki bir sene ya nur aşk olsun gelmiş işte günü göz açıp kapayana kadar geçer sen pikniklere devam et bittim dünki gittğin yereDaha hasta olmadım kuzum hasta olcam sonra bı on on beş gün geçecek ohooo
Bende bittim valla ciğerlerim fena yandı ama cidden oksijene hasret kalmışız çok iyi geldi gelin beraber gidelimAy sanki bir sene ya nur aşk olsun gelmiş işte günü göz açıp kapayana kadar geçer sen pikniklere devam et bittim dünki gittğin yere
Herife diorm sanırm rüya görüormBen insan değil miyimmm ben kulun değil miyim....
Bak böle konuşmaPek sanmıyorum kızlar ama hayırlısı diyelim
Ah keşke ya benim çok ihtiyacım var çokBende bittim valla ciğerlerim fena yandı ama cidden oksijene hasret kalmışız çok iyi geldi gelin beraber gidelim
Eee ben o yüzden siyasetin topuna karşıyım insan haklarına aykırı kar resmen kim olursa olsunHerife diorm sanırm rüya görüorm
Yk yk dedi gerçek..
İsteyince nasılda güzelleştiritorlar heryeri..
Bak böle konuşma
Parti kurcam oy verinEee ben o yüzden siyasetin topuna karşıyım insan haklarına aykırı kar resmen kim olursa olsun
Koş gel hemen konum atayımAh keşke ya benim çok ihtiyacım var çok
Banadamııııı brütüsssssBen oy kullanmicam ama
Herkese yavrum dedim ya siyaset insan haklarına aykırıBanadamııııı brütüsssss
Artık nurum değil.. Nur-sunHerkese yavrum dedim ya siyaset insan haklarına aykırı
KıyamammmmNursuzsun diyecen sandım
CanismsinKıyamammmm
Gelin davetine gidiyorsa belkideAyy geçen yeni gelin damattan bahsettim ya.. Bugn gelini gördüm
Bir topuklu ayakabı giymiş apartman topuk.. Merdivende karşılaştık
Bir makyaj yapmş Allah'ım dedim sana geliyorum
Altınlarınıda takmış takıştırmış
Tiz bir sesle mirhabaaaaaaa dedi
Kadına cevap vermekte zorlandım
Şaka gibiydiCanismsin
Gelin davetine gidiyorsa belkide
Koş koş derseSaat 2 eyvahhhhhhh şimdi herif gelcek
Ben gider derse
Koş desende kaplumbğa gibiyim bacımKoş gel hemen konum atayımneyse yavaş yavaş gel koşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?