Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım yarabbim kime gidiyor ki

Herife diorm sanırm rüya görüorm
Yk yk dedi gerçek..
İsteyince nasılda güzelleştiritorlar heryeri..

Bak böle konuşma
Umudum yok ki fıstık
İki teyzemde zorlu tedavi sonucu bebeklerine kavuştular
Eşimin teyzeleri ablası sıkıntılı
Yani zorun da zoru bir surec beni bekliyor..

Demokratik bi ülkede yaşıyoruz
Koruma kullanmıyoruz

Eklentiler

• IMG_20210531_144923_1.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 27
Ben olduysam herkes olur diyorm
Başkada bişi demiorm
Off ağlatmayın beni artk
Annem bilmiyordu. O da hastaneden geliyordu. Telde konuşurken bir yandan ağladım bir yandan anlattm. Şu an doktoru bekliyorum.eski anılar canlandı. Herkes hamile doğal olarak. Eşleri ile gelmiş. Bense tek başıma bekliyorum çaresiz

O duyguyu cok iyi biliyorum
Tüp bebekte sıra beklerken herkes elinde ultrason kağıdıyla çıkıyordu eşleriyle gülüşüp
İçime atıyordum hıçkırıklarımı
Olmam gereken merkez bile burası değil ben ne yapıyorım diyodum kendi kendime
Ama bak öyle yada böyle oldu..
Seninde olcak elinde sonunda olcak

Hiç inanmıyorum inancım Yok.
Çıktım hastaneden bu saatte kan tahlili yok girişini yaptırdim.yarin sabah 8de aç karnına vereceğim testleri.tum herşeyi anlattım. Kadın şaşırdı işte akıntıdan yumurtlamayı biliyorum.inofolic combi kullanıyorum dedim.ama malesef yanlış kullanıyormusum. Günde iki defaymis. Ben bir defa alıyordum. Onu kullanmaya devam et dedi. Ac kaldığımda ellerim titriyor sinirleniyorum dedim o yüzden dahiliye yönlendirdi cuma da ona gideceğim. İnsüline vs bakacak haftaya salı ilişkiye gireceksin dedi hemen kalkmayacaksin 4 saat sonra duş alacaksın. Çarşamba yumurtana bakacaz dedi

Ee tmm bebeğim kötü konuşmamış..
Yarn tahlili verirsn sonuçlara göre hareket edersnz tatlm

Çok kötü bir duyguymus be baloncuk çok kötü hala ağlıyorum hala

Çok kötü bir duyguymus be baloncuk çok kötü hala ağlıyorum hala
Ağlama parem.. Olacak..
Diyelim doğal olmadı.. Dünyanın sonumu?
Ben tüp yaptm benmki bebe değilmi
Kaldıki neler yaşadm A'dan Z'ye en iyi sen biliosn.. Bak işte ayaktaym..
Ne yapalm düşsek bile kalkmak zorındayz

Ee tmm bebeğim kötü konuşmamış..
Yarn tahlili verirsn sonuçlara göre hareket edersnz tatlm
Şu an hiçbir şeye bakmadı tabiki kötü konuşmayacak aşkım birtanem diyor kaydına baktım bir kaybın var hayırlı haber için mi geldin dedi
Ben yine koptum içim şişti

Umudum yok ki fıstık
İki teyzemde zorlu tedavi sonucu bebeklerine kavuştular
Eşimin teyzeleri ablası sıkıntılı
Yani zorun da zoru bir surec beni bekliyor..

aahhhh parem tek başına o hastane koridorlarında beklemek ne kadar zor..sağıma bakıyorum karnı şiş soluma bakıyorum karnı şiş kaçama kaçamak herkesi süzüyorum o da mı hamile diye diye..dediğin gibi hepsi eşiyle mutlu mesut sevinerek kontole girip çıkarken bense boş karnımı tutuyorum..bir kere sevinmeyi nasip etti Rabbim sevinçten ağlayarak çıktık o odadan.uzun sürmedi sonraki kontrolde de ağlayarak yerlere serildim saatlerce kendime gelemedim..kürtajın ortasında ağlayarak uyandım yapmayın yeter dokunmayın diye dr un elini itiyordum..ben içerde eşim dışarda ağlıyodu...ahh ne kötü günler geçti..
parem üzülme diyemem ki ama bu da bizim imtihanımız sabr edicez.

ne dedi doktor?

Ben uyandıktan sonra kanama var mı yok mu diye karnıma bastirdiklarin da bağırdım canı acıyacak yapmayın dedim..halbuki yoktu ki almışlardı ki benden..
İnofolic combiye devam ama günde iki defaymis ben eksik almışım.yarin testleri vereceğim. Cuma dahiliye gideceğim insülin vs bakılacak.. haftaya salı ilişkiye gireceksin hemen kalkmayacaksin. Duşa 4 saat sonra gireceksin. Çarşamba bana geleceksin dedi

Zaten öyle oluyor...
İnancn olmuyor...
Testte pozitifi görsen bile inancn olmuyor..
Hepsini.. Bu duygularn hepsimi biliyorm
Ama olacak inancaz
En azından bugün be baloncuk bağıra bağıra ağlayayım
Bugünlük içimdekileri kusayim
Rahat gideyim yarın kana

inşallh kan değerlerin çok güzel çıkar
ultarasonda yumurta gördü mü ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…