- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.721
Şu an regl zaten salı iliski Çarşamba yumurtaya bakacakmisinşallh kan değerlerin çok güzel çıkar
ultarasonda yumurta gördü mü ne dedi
Eğer rahatlayacan ağla kuzumBen uyandıktan sonra kanama var mı yok mu diye karnıma bastirdiklarin da bağırdım canı acıyacak yapmayın dedim..halbuki yoktu ki almışlardı ki benden..
İnofolic combiye devam ama günde iki defaymis ben eksik almışım.yarin testleri vereceğim. Cuma dahiliye gideceğim insülin vs bakılacak.. haftaya salı ilişkiye gireceksin hemen kalkmayacaksin. Duşa 4 saat sonra gireceksin. Çarşamba bana geleceksin dedi
En azından bugün be baloncuk bağıra bağıra ağlayayım
Bugünlük içimdekileri kusayim
Rahat gideyim yarın kana
İçim şişti içimEğer rahatlayacan ağla kuzum
Kendini nasıl iyi hissedeceksen
Ben hala her hastaneye gidişimde ağlıyorum
Karnım şiş ya saklıyamıorm.. Keşke saklayabilsemde görüp üzülen olmasa diye içimden geçiriorm...
Yaşayan bilir
İnşallah güzel haberin geldiği günde olacak bacım benmİçim şişti içim
O anları tekrar yaşamak ne kötüymüş
Doktor ne bilsin güzel haberle mi geldin diyor
Amin canım amin inşallah...gelsin haberler ki senin ki ile arkadaş olsun...farklı il bile olsa arkadaşlıkları olsun....İnşallah güzel haberin geldiği günde olacak bacım benm
Ne hikayeler var aslında demi mucizem..neden bilmem sanki oraya bebek için uğraşan tedavi arayan sanki tek benmişim gibi hissediyorum..halbuki illaki başkalarıda vardır ..
ama tüp dr nda nice nice gencecik insanları görünce yazık bak bunlarda bu yaşta uğraşıyo kim bilir ne derdi var diyodum
Uzak kaldımı artk paremAmin canım amin inşallah...gelsin haberler ki senin ki ile arkadaş olsun...farklı il bile olsa arkadaşlıkları olsun....
Allahim yardımcıları olsun ..feraha kavuşsun herkes...neden bilmem sanki oraya bebek için uğraşan tedavi arayan sanki tek benmişim gibi hissediyorum..halbuki illaki başkalarıda vardır ..
ama tüp dr nda nice nice gencecik insanları görünce yazık bak bunlarda bu yaşta uğraşıyo kim bilir ne derdi var diyodum
Amin canım sağlıkla sıhhat ile gelsinler...Uzak kaldımı artk parem
Herşey bir uçak biletine bakar
Yeterki sağlıkla gelsin hepsi
Cok iyi arkadaş olcaklar
Daha hasta olmadım kizzz durrr
Tüpçüde genç çiftleri görünce ben de böyle oluyorum. Orası çok başka bir yer yaneden bilmem sanki oraya bebek için uğraşan tedavi arayan sanki tek benmişim gibi hissediyorum..halbuki illaki başkalarıda vardır ..
elbette..ama herkes kendi başındakini ağır görüyo işte..Ne hikayeler var aslında demi mucizem..
Her hikyaenin kahramanı...
İşte bizde onlardan biriyiz...
amin aminn paremAllahim yardımcıları olsun ..feraha kavuşsun herkes...
elbette..ama herkes kendi başındakini ağır görüyo işte..
Allahisteyen herkes ve bizimde yüzümüzü güldürsün
amin aminn parem
Yav he heDemokratik bi ülkede yaşıyoruz
Koruma kullanmıyoruz
Ben bir şey olmadım daha dur ya. Sadece gelecekte bir transfer tarihi var elimde. O günleri de hayırlısıyla görürüz inşallah
aynen canım daha çiçeği burnundaTüpçüde genç çiftleri görünce ben de böyle oluyorum. Orası çok başka bir yer ya
Aminnnelbette..ama herkes kendi başındakini ağır görüyo işte..
Allahisteyen herkes ve bizimde yüzümüzü güldürsün
amin aminn parem
Dur diyom dur aa daha bakalım ne olacak ne bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?