- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.961
Daha zaman var yine sipariş et bacım ya2 hafta önce bir gecelik sipariş ettm. Stokta var görmüş ama ykmuş
Bu cuma gelcekti yine gelmedi..
Hayattaki şansım....
Stokta ykDaha zaman var yine sipariş et bacım ya
Ben de şaka yapıyorum ayıp ediyorsunMaksat muhabbet olsn ya
Şaka yapıorm gülüm
Maşallah kuUm Rabbim nazardan korusun seni böle görmek çok güzel
Öyle inşallah herşey düzelir canimcim. Duymamaya çalışacağım Allah'a şükür hep yanımda. Bugün toprak almıştım garibim almaya geldigıkını çıkarmadı amin canım inşallah
Bana enerji vermio onlar yaBen de şaka yapıyorum ayıp ediyorsunyün alıp akşamları yapmaya başlıcam çarşıya uzağım eşime dicem de götürsün beni.boş oturmaktan iyidir bu multivaminler baya iyi geldi enerjim geldi çok şükür
Gelir dur bakalım balkı başka daha güzel bişey sececen o olmayacaktı belkım kötüydü resimdeki gibi değildiStokta yk
Hayata pembe gözlüklerle bakalmGelir dur bakalım balkı başka daha güzel bişey sececen o olmayacaktı belkım kötüydü resimdeki gibi değildi
Seviyor napsın
Öyle inşallah herşey düzelir canimcim. Duymamaya çalışacağım Allah'a şükür hep yanımda. Bugün toprak almıştım garibim almaya geldigıkını çıkarmadı amin canım inşallah
Hadi ya ocean mum diye bir şey tavsiye ederim içerikleri aynıdır gerçi.bebiş senin baya büyümüştür ondan mı acabaBana enerji vermio onlar ya
Bütün enerjini sömürüo zillininkızı zilliHadi ya ocean mum diye bir şey tavsiye ederim içerikleri aynıdır gerçi.bebiş senin baya büyümüştür ondan mı acaba
Gelince de böyle bitirmez inşallah hanım hanımcık olurBütün enerjini sömürüo zillininkızı zilli
Benden hanm hanımcık çkmazGelince de böyle bitirmez inşallah hanım hanımcık olur
Amin canım aminMaşallah kuUm Rabbim nazardan korusun seni böle görmek çok güzel
Kesinlikle canım. Aslan eniştem benim aslanSeviyor napsınAllah bir ömür böyle muhabbet nasip etsin en önemlisi bu bende gece tatlı görüp canım istemişti sabah almış kral adamsın dedim
Sen kendine zilli mi dedinBütün enerjini sömürüo zillininkızı zilli
Yoo kocama dedimAmin canım amin
Kesinlikle canım. Aslan eniştem benim aslan
Sevginiz daim olsun fıstık Allah nazardan saklasın
Sen kendine zilli mi dedin
Kızlar analarının zıttı olurmuş hadi bakalımBenden hanm hanımcık çkmaz
Ama inşallah
amin çok sağolAmin canım amin
Kesinlikle canım. Aslan eniştem benim aslan
Sevginiz daim olsun fıstık Allah nazardan saklasın
Sen kendine zilli mi dedin
Vay vay paşaya bak muğlakta bırakmamak için amuda kalkmışKızlar kontrolden çıktım, sukur her şey yolundaymisicim cok rahatladi, hareketliydi de, tepetaklak duruyodu pipiyi gördük yine, kesinlesti cinsiyet
Kızımı ne zaman istiecenKızlar kontrolden çıktım, sukur her şey yolundaymisicim cok rahatladi, hareketliydi de, tepetaklak duruyodu pipiyi gördük yine, kesinlesti cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?