Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Öyle inşallah herşey düzelir canimcim. Duymamaya çalışacağım Allah'a şükür hep yanımda. Bugün toprak almıştım garibim almaya geldi gıkını çıkarmadı amin canım inşallah
Maşallah kuUm Rabbim nazardan korusun seni böle görmek çok güzel

Öyle inşallah herşey düzelir canimcim. Duymamaya çalışacağım Allah'a şükür hep yanımda. Bugün toprak almıştım garibim almaya geldi gıkını çıkarmadı amin canım inşallah
Seviyor napsın Allah bir ömür böyle muhabbet nasip etsin en önemlisi bu bende gece tatlı görüp canım istemişti sabah almış kral adamsın dedim

Maşallah kuUm Rabbim nazardan korusun seni böle görmek çok güzel
Amin canım amin

Seviyor napsın Allah bir ömür böyle muhabbet nasip etsin en önemlisi bu bende gece tatlı görüp canım istemişti sabah almış kral adamsın dedim
Kesinlikle canım. Aslan eniştem benim aslan
Sevginiz daim olsun fıstık Allah nazardan saklasın
Bütün enerjini sömürüo zillininkızı zilli
Sen kendine zilli mi dedin

Benden hanm hanımcık çkmaz
Ama inşallah
Kızlar analarının zıttı olurmuş hadi bakalım
Amin canım amin

Kesinlikle canım. Aslan eniştem benim aslan
Sevginiz daim olsun fıstık Allah nazardan saklasın

Sen kendine zilli mi dedin
amin çok sağol hepimizin sevgisi daim olsun inşallah tü tü maşallah benim gülüm şarkısını bize hediye ediyorum

Kızlar kontrolden çıktım, sukur her şey yolundaymis icim cok rahatladi, hareketliydi de, tepetaklak duruyodu pipiyi gördük yine, kesinlesti cinsiyet
Vay vay paşaya bak muğlakta bırakmamak için amuda kalkmış
Çok sevindim canım sağlıkla sihhatle gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…