- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.941
Dirençliyim ya başkası olsa direk acile giderdiDirençli ol kızzzzzzzzz
Hemen koyverme
O ne gıııDirençliyim ya başkası olsa direk acile giderdisu falan içiyorum da iyi geliyor Allahtan.daha çamaşırlar katlanacak yerler silinecek ben napıyorum eşimin oyununa bakıyorum işe gitmeden şu oyuna bak dedi Allahım sabır ver
Savaş oyunu gibi bir şey yere bir şey düşüyor onları topluyorum toplayınca karakter güçleniyorO ne gııı
50 tane topu kafasnda patlatıonSavaş oyunu gibi bir şey yere bir şey düşüyor onları topluyorum toplayınca karakter güçleniyorneyseki az kaldı bitiyor 50 tane topladım sırf gece geldiğinde benle ilgilensin diye yapıyorum
Canım sen araştır bak illa çekacak diye bişey yok ama mutlaka bir nedeni var bu yaşanılanların onu çözünce herşey kendışıgınden olacak zaten sen vazgecme Rabbim yatdım eder inşallh bacımyok beyazım hiç bi dr fsh amh e2 tsh testleri dışında hiç bir testime bakmadı.şuna da bakalım diye hiç bir öneri de sunmadı.sıradan herkese verdiği şeyleri verdi.ne kan puhtılaşma düzeyime ne rahimde perde yapışıklık tüpte tıkanıklık olabileceğine dair rahim filmine ne bu katil hücrelere hiç bişeye bakmadı ya.ki tekrar kürtajlarda bunlar olabiliyomuş.
çok sıkıldı içim çok pişmanım
cumartesi adetin 21. günü dr gitcem bu testi isticemadetin 21. ve 24.günü bakılıyomuş. %5 ve üzeri çıkarsa fazla oluyomuş.bağışıklık güçlü olduğu için bebeği yabancı madde olarak algılayıp öldürüyomuş
Ne topu be ortadan girdim ne oyınu50 tane topu kafasnda patlatıon
Evet Allah'tan onu yapmışHerşeyde bir hayr var dedikleri bu olsa gerek kuzum
Öle bişi diolardı
Evet patlatıcam gerçekten50 tane topu kafasnda patlatıon
Umut hep var parem..Evet Allah'tan onu yapmış
Yarimda olsa mutluyum sadece şu an d yi düzelteceğim kalite yine iyi olursa umut var demektir
Kızzz... Amannnn helaldir helalEvet patlatıcam gerçekteno değilde günde bunu 3 4 kere yapsam 300lira falan kazanırmışım acaba yapsam mı hep bu para helal midir
İnşallah canım... Düşünmemeye çalışıyorum ama zor düşünmemek. İyi olan sonuçlarla kendimi avutuyorumParesilaaa geçmiş olsun inşallah düşük olan sonuçlar hemencecik yükselir de bebiş yola çıkar Üzme kendini dicem ama kolay değil inşallah hemen geçer gider güzel günler gelir
Allah seniUmut hep var parem..
En basit örnepi şekik A ben..
Kızzz... Amannnn helaldir helal
Benm battaniye ne olcakAllah senio zaman vaktim de varken bakıyım arada 300liraya bez alırız
Ben sende hep umutluydm kiUmut hep var parem..
En basit örnepi şekik A ben..
Kızzz... Amannnn helaldir helal
İşte bende senden ümitliyimBen sende hep umutluydm ki
Ayakların üşüdugunde de
Neal in dediği gibi herşeyin çaresi var artık ilaçlarla hemencik yükselir.başkasının laflarına da kulak asma küfür et rahatla.iyi olan şeylere odaklan seni çok seven bir eşin var hep yanında.yakında 3 kişi olacaksınız hep umut varİnşallah canım... Düşünmemeye çalışıyorum ama zor düşünmemek. İyi olan sonuçlarla kendimi avutuyorum
Hiç unutmuyorsun haaaBenm battaniye ne olcak
Maksat muhabbet olsn yaHiç unutmuyorsun haaayaparız yaparız
İşte bende senden ümitliyim
Öyle inşallah herşey düzelir canimcim. Duymamaya çalışacağım Allah'a şükür hep yanımda. Bugün toprak almıştım garibim almaya geldiNeal in dediği gibi herşeyin çaresi var artık ilaçlarla hemencik yükselir.başkasının laflarına da kulak asma küfür et rahatla.iyi olan şeylere odaklan seni çok seven bir eşin var hep yanında.yakında 3 kişi olacaksınız hep umut varDoktora başlaman bence çok iyi oldu gerisi gelcek yakında ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?