Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen araştır bak illa çekacak diye bişey yok ama mutlaka bir nedeni var bu yaşanılanların onu çözünce herşey kendışıgınden olacak zaten sen vazgecme Rabbim yatdım eder inşallh bacım

Evet Allah'tan onu yapmış
Yarimda olsa mutluyum sadece şu an d yi düzelteceğim kalite yine iyi olursa umut var demektir
Umut hep var parem..
En basit örnepi şekik A ben..
Evet patlatıcam gerçekten o değilde günde bunu 3 4 kere yapsam 300lira falan kazanırmışım acaba yapsam mı hep bu para helal midir
Kızzz... Amannnn helaldir helal

Paresilaaa geçmiş olsun inşallah düşük olan sonuçlar hemencecik yükselir de bebiş yola çıkar Üzme kendini dicem ama kolay değil inşallah hemen geçer gider güzel günler gelir
İnşallah canım... Düşünmemeye çalışıyorum ama zor düşünmemek. İyi olan sonuçlarla kendimi avutuyorum

İnşallah canım... Düşünmemeye çalışıyorum ama zor düşünmemek. İyi olan sonuçlarla kendimi avutuyorum
Neal in dediği gibi herşeyin çaresi var artık ilaçlarla hemencik yükselir.başkasının laflarına da kulak asma küfür et rahatla.iyi olan şeylere odaklan seni çok seven bir eşin var hep yanında.yakında 3 kişi olacaksınız hep umut var Doktora başlaman bence çok iyi oldu gerisi gelcek yakında ben inanıyorum

İşte bende senden ümitliyim

Öyle inşallah herşey düzelir canimcim. Duymamaya çalışacağım Allah'a şükür hep yanımda. Bugün toprak almıştım garibim almaya geldi gıkını çıkarmadı amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…