- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.921
Ona takviye verir 30'un üstünde olmasını istiyorlar sanırım gebelik için de gebelik olmasa da kendi sağlığımız için de. Güneşten yeterince alamadığımız için hepimizin düşük. Ben de takviye kullandım yükseldi, düşmesin diye hala hafif doz kullanıyorum. Benimki de hep düşük çıkıyor yoksa.Fsh geçen sene 11di şimdi 2
D geçen sene 7di şimdi 8 olmuş
Valla saydım hepsini, yazmadi mi yaOna takviye verir 30'un üstünde olmasını istiyorlar sanırım gebelik için de gebelik olmasa da kendi sağlığımız için de. Güneşten yeterince alamadığımız için hepimizin düşük. Ben de takviye kullandım yükseldi, düşmesin diye hala hafif doz kullanıyorum. Benimki de hep düşük çıkıyor yoksa.
Progesteron reglin 21. günü mü ne bakılıyor yanlış bilmiyorsam ama ben amh, e2 göremedim. Amh geç çıkabilir ama e2'nin bunlarla beraber çıkması lazımdı sanki
Dr sordnmu paremNe bilim ya amh geç çıkıyorda diğeri de mı geç çıkıyor acaba
Sormadım daha canımDr sordnmu parem
Aradım dönüş bekliyordumDr sordnmu parem
Benimde ders vardı bugün anca gitti ogrenciSöz verdm herife derslerimi aksarmayacam
2de dersm var
Herkes nabıo
Niye bakmamisAmh ve E2 bakilmamis bu doktorları napmak lazımyarın arayacağım tekrar
Doktor hanım ile yarın görüşeceğim doğuma girdi çünküNiye bakmamis
Ya sabır..Amh ve E2 bakilmamis bu doktorları napmak lazımyarın arayacağım tekrar
Ohhh allah bereket bol bol öğrenci versnBenimde ders vardı bugün anca gitti ogrenci
Hani doğuma gitmese doktorla konuşacaktimYa sabır..
İnsanı deli ederler..
Ohhh allah bereket bol bol öğrenci versn
Herşeyde bir hayr var dedikleri bu olsa gerek kuzumHani doğuma gitmese doktorla konuşacaktim
Yarına kaldı
Ama kalitesi yükselmiş o kadar ağlamaya rağmen sevindim
Midem dünden beri çok ağrıyor ya bir şey batıyor sanki ağrı eşiğim yüksekte dayanabiliyorum.bizim ailede mide rahatsızlıkları genetik bende de var galiba.benim burnum bile akmazdı her gün bir yerim ağrıyor şimdi gerçekten zormuş bu işler
Kuzum gel o ağrıuı bana sorMidem dünden beri çok ağrıyor ya bir şey batıyor sanki ağrı eşiğim yüksekte dayanabiliyorum.bizim ailede mide rahatsızlıkları genetik bende de var galiba.benim burnum bile akmazdı her gün bir yerim ağrıyor şimdi gerçekten zormuş bu işler
Yandım desene daha şimdiden böyleyseKuzum gel o ağrıuı bana sor
Bebek büyüdükçe yukarı baskı yapıo ölecem sanıorm
Hele esnerken
Dirençli ol kızzzzzzzzzYandım desene daha şimdiden böyleyseyatamıyorum ya yattıkça daha çok ağrıyor.Sana da Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?