Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D hariç tüm hormonlar iyiymiş bunu dememisim
Gözün aydın. D için takviye iste mutlaka hangi doktordan olursa olsun. Önemli o hem bağışıklığımız hem kemik sağlığımız için. Hamile kalırsan bebeğe de gerekecek. Doktoruna bir kere daha ayar oldum. Bir dahakine başka doktora git nolur buna gitme artık saçma sapan iş yapıyor

Sen de iyi yapmışsın evlerde bunaldık ben de bir yere gitmek istiyorum görümcem eşime gelmiyor hiç demiş ona mı gitsem
Git kuşum ne güzel banada alt kattaki bebiş iyi geldi çok şükür oynuoz edioz yeni yeni şeyler ogreniyo yaptığımızı başka zaman yapio çok tatlı

Bizimki kızsa ilk kriterimiz iyi huylu sonraki yakışıklılık sonraki zenginlik bunlara uyan olursa çiçek çikolata ile bekleriz bütün fındıklı çikolatalardan olsun
Ya oğlan olursa dur daha
Benm arkadaş detaylı ultrasona kdar öğrenemedi.. Kesn kız dedi
Erkek doğurdu

Ya oğlan olursa dur daha
Benm arkadaş detaylı ultrasona kdar öğrenemedi.. Kesn kız dedi
Erkek doğurdu
Hadi ya şok olmuşlardır umarım öyle şaşırtıcı bir sürpriz olmaz Bize eşimle erkek doğmuştu ama herkes kızın olcak diyip durdu bizde kıza adapte olduk kız ismi bakıyoruz eşimin iş arkadaşları bile kızın olcak diyormuş nerden biliyorlarsa hele çocukluk arkadaşının eşi beni rüyasında görmüş hamileymişim töbe töbe

Kalçan büyiyosa kızdır

Evet geçen cuma göremedik kontrol süresi bitmeden yarın gidelim dedik bakalım

ters tepki veriyor demek sert oğlan ben yine yiyim gidiyim o zaman
Oyyyy minnosu gorecen hadi bakalım
Bakalım kızın mi oğlun mu olacak
Aldım canım günde 10 damla alacağım direk içeceğim çok düşük olduğu için. Ben şeyi de beklemiyordum salı iliski Çarşamba yumurta kontrolü. Belki bu kontrol sonrası yapacak

Hadi ya tüh umarım benim büyümez yoksa kim kardashian a dönerim
bakalım bu arada ben de 10 damla kullandım bir süre.o süre zarfında kabız oldum umarım sen yaşamazsın bol su iç inşallah çarşamba kontrol iyi geçer yumuşlar iyidir

Aman ben kendimi bildim bileli kabızim zaten Çarşamba olsun istiyorum bir an önce
İnşallah fıstık inşallah

Aman ben kendimi bildim bileli kabızim zaten Çarşamba olsun istiyorum bir an önce
İnşallah fıstık inşallah
Hadi ya çok zor valla yaşamayan bilemez sancı bile oluyor umarım olmaz daha.ben meyve yiyerek çözüm buldum her akşam meyve yemek çok su içmek iyi geldi sanki.yazda geldi çeşit çeşit çıktı çok şükür çarşamba hemen gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…