- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.021
yok len kıyılır mı hiç parayla bulamıyoz bakMilyarlık bebe kız o
Onca para döktm
Dövdürtmem
Gözün aydın. D için takviye iste mutlaka hangi doktordan olursa olsun. Önemli o hem bağışıklığımız hem kemik sağlığımız için. Hamile kalırsan bebeğe de gerekecek. Doktoruna bir kere daha ayar oldum. Bir dahakine başka doktora git nolur buna gitme artık saçma sapan iş yapıyorD hariç tüm hormonlar iyiymiş bunu dememisim
Sen de iyi yapmışsın evlerde bunaldık ben de bir yere gitmek istiyorum görümcem eşime gelmiyor hiç demiş ona mı gitsemİyi yapmışsın kusumm
Git kuşum ne güzel banada alt kattaki bebiş iyi geldi çok şükür oynuoz edioz yeni yeni şeyler ogreniyo yaptığımızı başka zaman yapio çok tatlıSen de iyi yapmışsın evlerde bunaldık ben de bir yere gitmek istiyorum görümcem eşime gelmiyor hiç demiş ona mı gitsem
Maşallah Allah bağışlasın beyinleri çok açık oluyor miniklerinGit kuşum ne güzel banada alt kattaki bebiş iyi geldi çok şükür oynuoz edioz yeni yeni şeyler ogreniyo yaptığımızı başka zaman yapio çok tatlı
Aynen masallahlaro var yaaMaşallah Allah bağışlasın beyinleri çok açık oluyor miniklerinseni de seviyor belliki
Ya oğlan olursa dur dahaBizimki kızsa ilk kriterimiz iyi huylu sonraki yakışıklılık sonraki zenginlikbunlara uyan olursa çiçek çikolata ile bekleriz bütün fındıklı çikolatalardan olsun
O kdr soruna olur bu kadar kuzum bı boya kapatır ya feda olsunSaçlarımın beyazları... Asla böyle değildim... Tüp bebek sürecinden sonra yaşadıklarım beni bu hale getirdi..
O yüzden benm kızım kıymetli uleyn
Olsun tabide.. İnsan üzülüyorO kdr soruna olur bu kadar kuzum bı boya kapatır ya feda olsun
Hadi ya şok olmuşlardır umarım öyle şaşırtıcı bir sürpriz olmazYa oğlan olursa dur daha
Benm arkadaş detaylı ultrasona kdar öğrenemedi.. Kesn kız dedi
Erkek doğurdu
Kalçan büyiyosa kızdırHadi ya şok olmuşlardır umarım öyle şaşırtıcı bir sürpriz olmazBize eşimle erkek doğmuştu ama herkes kızın olcak diyip durdu bizde kıza adapte olduk kız ismi bakıyoruz eşimin iş arkadaşları bile kızın olcak diyormuş nerden biliyorlarsa hele çocukluk arkadaşının eşi beni rüyasında görmüş hamileymişim töbe töbe
Sen böyle deyince şimdi aynaya baktım da aynı gibi ya normalde de büyüktü anlamadım büyümüş müKalçan büyiyosa kızdır
BüyüdüSen böyle deyince şimdi aynaya baktım da aynı gibi ya normalde de büyüktü anlamadım büyümüş müsenin büyüdü mü
Oyyyy minnosu gorecenEvet geçen cuma göremedik kontrol süresi bitmeden yarın gidelim dedik bakalım
ters tepki veriyor demek sert oğlanben yine yiyim gidiyim o zaman
Aldım canım günde 10 damla alacağım direk içeceğim çok düşük olduğu için. Ben şeyi de beklemiyordum salı iliski Çarşamba yumurta kontrolü. Belki bu kontrol sonrası yapacakGözün aydın. D için takviye iste mutlaka hangi doktordan olursa olsun. Önemli o hem bağışıklığımız hem kemik sağlığımız için. Hamile kalırsan bebeğe de gerekecek. Doktoruna bir kere daha ayar oldum. Bir dahakine başka doktora git nolur buna gitme artık saçma sapan iş yapıyor
Hadi ya tühBüyüdü
bakalımOyyyy minnosu gorecenhadi bakalım
Bakalım kızın mi oğlun mu olacak
Aldım canım günde 10 damla alacağım direk içeceğim çok düşük olduğu için. Ben şeyi de beklemiyordum salı iliski Çarşamba yumurta kontrolü. Belki bu kontrol sonrası yapacak
Aman ben kendimi bildim bileli kabızim zatenHadi ya tühumarım benim büyümez yoksa kim kardashian a dönerim
bakalımbu arada ben de 10 damla kullandım bir süre.o süre zarfında kabız oldum umarım sen yaşamazsın bol su iç inşallah çarşamba kontrol iyi geçer yumuşlar iyidir
Hadi ya çok zor valla yaşamayan bilemez sancı bile oluyor umarım olmaz daha.ben meyve yiyerek çözüm buldum her akşam meyve yemek çok su içmek iyi geldi sanki.yazda geldi çeşit çeşit çıktı çok şükürAman ben kendimi bildim bileli kabızim zatenÇarşamba olsun istiyorum bir an önce
İnşallah fıstık inşallah
Önceden benim dedikodumu yapıyodunuz, şimdi kızımın dedikodusunu mu yapıyosunuz. ahahsdgf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?