Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kötü valla
meyveler ve su çözüm
Bir de muzu sabah yediğinde kabiz yapmıyor rahat çıkıyorsun

Bu da bi grm bakmadan başından savmaya razıbeşik kermesi değil göbek kermesi yaptı da koydu
ya ben son üç aya girince bi tuhaf oldum, bi ağırlaştım, et tavuğu gibi iki dakika yürüsem olduğum yere oturuyorum, nefes alamıyorum, geceleri sürekli dönüyorum, adam artık isyan etti, uyutmuyosun diye.

ya ben son üç aya girince bi tuhaf oldum, bi ağırlaştım, et tavuğu gibi iki dakika yürüsem olduğum yere oturuyorum, nefes alamıyorum, geceleri sürekli dönüyorum, adam artık isyan etti, uyutmuyosun diye.
Dedin Bi nefeste fırtlatayım şu çocu da ki napıyosa yapsınyenisini yaparız

Saçlarımın beyazları... Asla böyle değildim... Tüp bebek sürecinden sonra yaşadıklarım beni bu hale getirdi..
O yüzden benm kızım kıymetli uleyn
Hey gidi burada yeni boyanmış saçlarını attığın günler nerdeeeğ
Ama bunlar bebitonun eseri şimdi şikayet etme hiç. Bende de jet hızıyla arttı beyazlar son aylarda ama sağlık olsun da...

Aldım canım günde 10 damla alacağım direk içeceğim çok düşük olduğu için. Ben şeyi de beklemiyordum salı iliski Çarşamba yumurta kontrolü. Belki bu kontrol sonrası yapacak
Süper. Yükselir zaten o takviyeyle mutlaka.
Bana iğne vermişlerdi benimki başka türlü yükselmiyor diye
Vajinal ultrasonla baktı mı sana bu gidişinde? İkinizin değerlerini tam görmeden de neye göre yumurta takibi istedi ki aslında ya bi tuhaf yol izliyor ben bilemedim

Kanka bu senin saç değil demi
Benm saç kanka malesef

Olur, verelim hemen. Ama iki ay beklersen bi doğsun. Yok beklemem dersen biraz erken doğururum canım nolcak. ahahahsdfg
Ayy Allah korusun kız töbeeeee

Fenalar cnkü

Hey gidi burada yeni boyanmış saçlarını attığın günler nerdeeeğ
Ama bunlar bebitonun eseri şimdi şikayet etme hiç. Bende de jet hızıyla arttı beyazlar son aylarda ama sağlık olsun da...
Hiç bu kadar beyazlamadı son 8 ay yaşadklarm ömrümden ömür almış ahanda buda kanıtı
Ama sonra bu beyazlara üzülüosn..
Üzüldüğün yanına kalıo
İyisimi daha fazla beyazlamadan beyazlatma saçları

Bunu demek de biraz geciktin şimdi yedim hemde 5 kişilik bir ailenin rızkını yedim
Hadi canım
Kabız olursan karışmam he
İnşallah yükselir canım.yok bakmadı konuştuk.derdimi anlattım... ilaç vermeyeceğim takip yapacağım dedi bakalım ne olacak...

Hadi canım
Kabız olursan karışmam he

İnşallah yükselir canım.yok bakmadı konuştuk.derdimi anlattım... ilaç vermeyeceğim takip yapacağım dedi bakalım ne olacak...
Olmam inşallah
deme deme fenalığı hiç sevmem Allah korusun.hem burçlar neymiş ki yalan dolan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…