Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi canım
Kabız olursan karışmam he

İnşallah yükselir canım.yok bakmadı konuştuk.derdimi anlattım... ilaç vermeyeceğim takip yapacağım dedi bakalım ne olacak...
Aslında ampül hıphızlı yükseltio
Ama damla dengeli yükseltio
Yükselir kuzum merak etme

Beni de bu süreç bitirdi. Sağ ön komple beyazladı hızla. Beyazlatmamanın sırrı ney ki bu yaşadıklarımızla kaçınılmaz gibi beyazlama

Hadi canım
Kabız olursan karışmam he

İnşallah yükselir canım.yok bakmadı konuştuk.derdimi anlattım... ilaç vermeyeceğim takip yapacağım dedi bakalım ne olacak...
Yükselir o en kolayı hiç merak etme. İlaçsız yumurta takibi de yapılır o sorun değil de keşke bir amh bakıp vajinal ultrasonda durumu söyleseydi. Sen amh bakıldığı ay reglin 3. günü vajinal ultrason da iste. Aynı gün bakılsın bu ikisine. Antral folikül sayımı yapılıyor, iki yumurtalığında gelişen folikülleri sayıyorlar. Amh tek başına bir anlam ifade etmiyormuş. Antral folikül sayımı ve diğer hormonlarla beraber değerlendiriyorlar sonucu. Belki de bunların hepsinin sonucunda güzel bir tablo çıkacak önüne. Söyle o doktora boşu boşuna germesin bizi. "Kızlar gelir seni döver, ellerinden almam" de. Akıllı olsun

Çamaşırlarımı katlattılar sağolsunlar benim gibi üşengeçlere tavsiye ederim
Biliyorum o topiği ama normal zamanda zaten üşenmiyorm
Gebelikte zaten hiç dokunmuorm
O yüzden free

Beni de bu süreç bitirdi. Sağ ön komple beyazladı hızla. Beyazlatmamanın sırrı ney ki bu yaşadıklarımızla kaçınılmaz gibi beyazlama
Beyazlatmamanın sırrı düşünmemek takmamak
Oda bizde yok sanırım

O yüzden free

Oda bizde yok sanırım
Yok canım kim kaybetmiş biz bulalım o kafa rahatlığını. Bir kere kimdi hatırlamıyorum biri bana demişti ki Bakırköy'de yatanların ciddi bir yüzdesi yengeç burcuymuş ahsjndnd

O yüzden free

Oda bizde yok sanırım
O yüzden free

Oda bizde yok sanırım
Hadi ya ne güzel ben biraz ağırım iyi oldu motive edilmek ne güzel gebelikte rahatsın ilerleyen zamanlarda umarım ben de öyle olurum eşime teslim ederim görevleri inşallah free free

Yok canım kim kaybetmiş biz bulalım o kafa rahatlığını. Bir kere kimdi hatırlamıyorum biri bana demişti ki Bakırköy'de yatanların ciddi bir yüzdesi yengeç burcuymuş ahsjndnd
Yükselenim yengeç umarım yolumuz düşmez 40 gün sarımsak yutunca beyaz saçlar siyahlaşmaya başlıyormuş deneyen biri olsa da bizde denesek

Cenenize saglik kizlarimiz. Oku oku bitmedi. Paresilaaa insallah sonuclarinin hepsi cok guzel gelir. Bazi degerlerine baktim anladiklarim gayet iyi gorunuyo mesela TSH gayet iyi ki gebelik icin cok onemli. Ben ilacla ayarlayabiliyorum onu..D vitamini benim de asiri dusuktu zaten kimin yuksek ki herkesin dusuk cikiyo, 1000 IU D vit kullanmistim. Hic uzulme eger kotu cikan degerin de olsa hepsinin caresi var. Nedeni bulunduktan sonra cozmek kolay. Moralini yuksek tutu, guzel bir yola ciktin Allah acik etsin. Mevlana demisya "Yola cikin, yol gorunur"..

Bal0ncuk saclarina ben de uzuldum gercekten ne kadar etkilenmissin ama bence geri donussuz degil..Ben universiteyi kazanip Istanbul'a geldigimde annemin bir gecede saclari boyle olmustu gercekten Turk Filmi.gibi..ama biliyomusun sonradan onlar azaldi! Dikkat bile cekmiyor. . Sen de takilma eminim bebisin huzuru sana iyi gelecek.

Diger kisceler sizleri de okudum tek tek. Kiz/oglan alma verme konusunda beni de dusunun derim. Sonucta yasim belli, erkenden ölurum ben gelin damat rahat eder Ay olmiim.ya olmek istemiom

Hadi ya ne güzel ben biraz ağırım iyi oldu motive edilmek ne güzel gebelikte rahatsın ilerleyen zamanlarda umarım ben de öyle olurum eşime teslim ederim görevleri inşallah free free
Kuzum ben gebeliğimin ilk 4-5ayı annemde kaldım.. Eşim evde herşeyi kendi yaptı.. Snrada bama iş yaptırmıor saolsn herşey kendisinde.. Annemde saolsn camlarımı hallediyor..
Yemeğim hala annemde yenior mesela..
Keşke rahat olmasaydımda onları yaşamasaydım tabi :)

Abla umarm bende teyze kadar şanslı olurum diyecem ama günden güne çoğaldı.. Malesef süreçte yıprandm..
Sanırım tek çarem boya :)))

ne kadar da havalı beyazlamış
abla sen kaç yaşındasın Allah aşkına a 40 mı varsa 36 drı

Günayd
Bir haftadır bulut, bulut, yağmur, bulut. 1 Haziran'da mevsimlik montla sahil yürüyüşünde üşüdüm. Mevsimleri kaybettik, Marmara Denizi deniz dalyasıyla kaplı. İçler acısı bir durum. İnşallah bir çözümü vardır ve birileri el atar duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…