- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.341
Kayıplarda.. Moralide bozukYine kayıplarda mı
Niye ya eşiyle düzelmeye başlıyor gibiydiler, olmadı mıKayıplarda.. Moralide bozuk
Bizim kızda az inatçı değilNiye ya eşiyle düzelmeye başlıyor gibiydiler, olmadı mıHemsirecik reyiz neler oluyor? Depresyona gireceksen de yanımızda gir demedik mi? Böyle aklımız kalıyor
Uyuyormuydun yine
Yok bacım ne uyuması oğlanı okula götürdüm evi toplamaya çalıstım çamasır yıkadım sepet taşıyordu öle yemek yapılacak hepsi bana bakıoUyuyormuydun yine
Geçmişler olsun. Yumurta takibi yaptırmış mıydın sen hiç?Merhabalar ben geldiimm
Sabah sabah cok fazla karin agrisi ve mide bulantisiyla uyandim ve bilin bakalim sebebi neymis
Bu ay da tutturamamisiz yine
Ovulasyon testindegorunce bu ay olur dedim ama yine olmadi
Bakalim onumuzdeki ay bizlere ne gostericek
hamileyim diceksin diye bekledim manyak ümidimi yıktınMerhabalar ben geldiimm
Sabah sabah cok fazla karin agrisi ve mide bulantisiyla uyandim ve bilin bakalim sebebi neymis
Merhaba hamileyken progestan hormonunuz Kaçtı hatırlıyor musunuzevet canım daha önceki hamileliklerde kullandım salak yapıyor adamı.benim o hormon hep 0.1 çıkıyor çok düşük yani hamile kalmaya da engelmiş düşük olması.neyse bu ay da geçsin kafama göre kullanmicam bişey
döv benidoğrusun yaa şaşan ördek tersine yüzermiş ben de o misali tamm kullanmicam bu ay da geçsin zaten
peki örtmenim
Yaptirmadim canim ama kismet olurda bu yaz Turkiyeye gelirsek orda testleri yaptiricam.Geçmişler olsun. Yumurta takibi yaptırmış mıydın sen hiç?
Yok kuzum maalesefhamileyim diceksin diye bekledim manyak ümidimi yıktın
Cok eğilme ani hareket yapma bişi olmazYok bacım ne uyuması oğlanı okula götürdüm evi toplamaya çalıstım çamasır yıkadım sepet taşıyordu öle yemek yapılacak hepsi bana bakıobir yandan vicdan azabı duyuyorum acaba yanlış bir hareket mı yapıoruö diye öle
Ayyy msjı ortaya kadar hevesle okudumMerhabalar ben geldiimm
Yaa kuzum umarim yakinda sonuna kadar hevesle okuyabilecegin bir mesaj yazabilirimCok eğilme ani hareket yapma bişi olmaz
Ayyy msjı ortaya kadar hevesle okudum
Sonra fiiiuuyyyyyy aşağı indim
Yazabilirim değilYaa kuzum umarim yakinda sonuna kadar hevesle okuyabilecegin bir mesaj yazabilirim
YazacagimYazabilirim değil
Yazacaksın
Nabıo benmkiYazacagim❤
Anasını sataym şundaki keyif bizde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?