- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.321
Yok ya korkuyorumheycanlı mısın cumartesi transfer
Deli ya.. Resmen progestan kullansam mı diotamm apla kullanmam kızma bana ya
Aynen çıkarmşlar herifimi çiledenAllah sabırlar ve kolaylıklar versin parem
Aaa niyeki nasıl çileden çıkardılar artık enişteye hak etmiştir kesin karsidaki
Ya gacim bana bak kendi kendine teşhis koyupta bisiler kullanma Dr a gidebilme imkanın varsa git o zamanda muayene edip söylüyor Dr yumurtlamissin ya da çatlamış diye dovecem haaa
NeydenYok ya korkuyorum
Çok zor, çok yan etkisi var. Aptallaştırıyo insanı.İğnesi beni süründürüyor resmen ve ne kadar daha devam edeceğim bilmiyorum
ben de ben de ben deYirimmmmmmmmmm, seviyorum seni mucizemmmm
korkma hiç acimicak koyup gideceklerYok ya korkuyorum
delidir ne yapsa yeridir aplaDeli ya.. Resmen progestan kullansam mı dio
Aynen çıkarmşlar herifimi çileden
Neyden
Her şeyden. Böyle beklemeye alışmışım da yapacaklar sonrası ne olacak hiç bilmiyorum. "Ya olmazsa" korkusu galiba bilmiyorum bi ton düşünce, soru var kafamdaNeyden
İğne diye mi bilmiyorum aptallaşma kafayı bulma hissi olmadı ama evet yan etkileri var. Bir de iğnesi daha kuvvetliymiş. Anksiyetemi azdırıyor bir şey olursa diye :/Çok zor, çok yan etkisi var. Aptallaştırıyo insanı.
Hiç içilecek bişey değil, erken doğum riskim olmasa, doktor içme dese.
Hsg'deki gibi aletle açacaklar orayı. O acıtıyor ama beni korkutan acısı değil düşünceler, olasılıklar vs vskorkma hiç acimicak koyup gidecekler
Ykkk kızçem yokkk... Korkma..Her şeyden. Böyle beklemeye alışmışım da yapacaklar sonrası ne olacak hiç bilmiyorum. "Ya olmazsa" korkusu galiba bilmiyorum bi ton düşünce, soru var kafamda
İğne diye mi bilmiyorum aptallaşma kafayı bulma hissi olmadı ama evet yan etkileri var. Bir de iğnesi daha kuvvetliymiş. Anksiyetemi azdırıyor bir şey olursa diye :/
Hsg'deki gibi aletle açacaklar orayı. O acıtıyor ama beni korkutan acısı değil düşünceler, olasılıklar vs vs
ohoooooo o düşünceler bitmez kiHer şeyden. Böyle beklemeye alışmışım da yapacaklar sonrası ne olacak hiç bilmiyorum. "Ya olmazsa" korkusu galiba bilmiyorum bi ton düşünce, soru var kafamda
İğne diye mi bilmiyorum aptallaşma kafayı bulma hissi olmadı ama evet yan etkileri var. Bir de iğnesi daha kuvvetliymiş. Anksiyetemi azdırıyor bir şey olursa diye :/
Hsg'deki gibi aletle açacaklar orayı. O acıtıyor ama beni korkutan acısı değil düşünceler, olasılıklar vs vs
Bence doğunca bile bitmez..ohoooooo o düşünceler bitmez ki
evet tabi evlat en büyük sorumlulukBence doğunca bile bitmez..
Zaten heriflerle yaşarken aslında cock büyütmeye alışıosevet tabi evlat en büyük sorumluluk
Bitmiyor ki zatenohoooooo o düşünceler bitmez ki
Keşke anaları büyütüp öyle verebilse bizeZaten heriflerle yaşarken aslında cock büyütmeye alışıos
Bunu analarına söylesen toz kondurmazlarKeşke anaları büyütüp öyle verebilse bize
Ah ah kim bilir enişteye ne yaptı adamda şikayet etmişKolay gele gacııı
Halis mulis yengecim
Yakında benmde duruşmam olcak
Birini şikayet etmiş herifim
Amin canım şu an 14 dosyayı yaptım hem hakim hem katip hem mubasirimAllah sabırlar ve kolaylıklar versin parem
Aaa niyeki nasıl çileden çıkardılar artık enişteye hak etmiştir kesin karsidaki
Ya gacim bana bak kendi kendine teşhis koyupta bisiler kullanma Dr a gidebilme imkanın varsa git o zamanda muayene edip söylüyor Dr yumurtlamissin ya da çatlamış diye dovecem haaa
Kamera kayıtlarıAh ah kim bilir enişteye ne yaptı adamda şikayet etmiş
Ama genelde birşey çıkmazduruşmada olmaz
Amin canım şu an 14 dosyayı yaptım hem hakim hem katip hem mubasirim
Geriye kaldı 14
Canımın içi güzel anne
Yine kayıplarda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?