Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çalışıyoz yeaaah

heralde canı öyle istedi

bende
Kolay gele gacııı
Hem şiştim diyorsun hem birşey olmaz diyorsun yengeç değil de ikizler misin sen

Seni çok seviyorum mucizem
Halis mulis yengecim

Yine adliye yolları kapalı, yine bir sürü polis, yine bir sürü toma... Kim bilir kimin duruşması var,
Yakında benmde duruşmam olcak
Birini şikayet etmiş herifim

Herifin tekini
Benm kocam cok uysaldır kmseyi takmazda
Artk çileden çıkmış
iyi yapmış kimse meymenetsiz suratlının biri demek ki
ya bu lekelenme olayına diyolar ki progestoron düşüklüğü var demek diyolar ya
acabaprogestan var kullansam mı bi ovulasyon testimde yok ki bakayım yumurtlama mı diye

Ya sen delimisn..
Progestan öyle ha die kullanılırmı
Kaldıki sebeb o diye nerden biliosn
Ayy döverm sakn kullanmaya

Kızzz kargolayam sana

Kurban olurm.. Daha güzelleri nasip olacak
Sadece biraz cesaret

Dayloş inanmakta hala zorluk çekiyorum
Canimm, o kadar normal kiii, ama cok az kaldi kavusmaniza minnosunla. Ahhh ne tatli ne tatli anlar bunlar
Hayatta coookca olumsuz ve çözümü olmayan o kadar çok şey var ki, biraz sağlıkli oldugunuzu düşünmeye çalış, biraz mutlu oldugunuzu, biraz dermansiz derdinizin olmadığını düşün. Gerçekten bu kadar karartmanin kimseye, basta da kendine bir faydasi yok... Azıcık guc ver kendine, her sey yoluna girecek, her şey cok iyi olacak
Bunu özellikle sen izle dayler dayler izlerken ne hissedeceksin merak ediyorum
Vakıf olduğum ve sürekli icinde bulundugum konulardan birisi. Her çocuk kendi kitabını yazar. Her çocuk birey olarak dünyaya gelir. Biz sadece iyi olduğuna inandigimiz şeyleri yapariz ama o oyle olmayabilir. Geçmişte yaşadıklarımızın, anne karnindaki halimizin, dahasi daha biz yokken yaşananların uzerimizde nasil etkisi olduğunu gorebilmek adına herkes 'Seninle Başlamadı' kitabını okumali.

Soylesene neden ozellikle ben

evet çok şükür şükretcek çok şeyimiz var çaresiz dertlerimiz yok elhamdülillah.işte bardağın boş tarfına en önce odaklanan insanlardanım maalesef..olumlu bakmak lazm.her şer den bi hayr çıkarmak lazm aslında

Kendi isteğiyle progestan kullanır mi insan?
Doktor dozunu azaltsın diye bi yalvarmadigim kaldi. Sakin kullanma agir etkileri olan bi ilac. Vucuda extra hormon veren bir ilac. Fibrokistik göğsü olanlarin mecbur kalmadan kullanamayacağı bir ilac.

Yine adliye yolları kapalı, yine bir sürü polis, yine bir sürü toma... Kim bilir kimin duruşması var,
Allah sabırlar ve kolaylıklar versin parem
Kolay gele gacııı

Halis mulis yengecim

Yakında benmde duruşmam olcak
Birini şikayet etmiş herifim
Aaa niyeki nasıl çileden çıkardılar artık enişteye hak etmiştir kesin karsidaki
Ya gacim bana bak kendi kendine teşhis koyupta bisiler kullanma Dr a gidebilme imkanın varsa git o zamanda muayene edip söylüyor Dr yumurtlamissin ya da çatlamış diye dovecem haaa

O bardagin boş tarafi hayat boyunca bitmez biliyor musun, çocuk oldugunda da sütü takarsin, okulu takarsin, eşine takarsin, hayatinin her alaninda her zaman boşalır o bardak, omrunu yersin. Al bir defter eline, olumlu cümleler yaz, yapacağım, olacak, oldu, her sey yolunda, sağlıklıyim, mutluyum. Yaz lutfen. Tekrarla. Diline yapissin. Her olumsuz dusundugunde kendine hatırlat ve hemen o an dilini yenile kuzum. Sana güveniyorum.

İzlerken katlanamazsın gibi geldi saçmalıklarına. Hani biri sorunlu, diğeri ondan sorunlu. Biri diğerine "Nabıyon manyak mısın?" dememiş. Çocuğun hayatı kararacakken yanlışlıkla doğru bir yola girmişler neyse ki

Sen bunun en son hangi formunu kullanmaya başlamıştın? Günde iki doz iğne yapıyorum. Kendimi kestirecek bana öyle bir iğneymiş

evet canım daha önceki hamileliklerde kullandım salak yapıyor adamı.benim o hormon hep 0.1 çıkıyor çok düşük yani hamile kalmaya da engelmiş düşük olması.neyse bu ay da geçsin kafama göre kullanmicam bişey
döv benidoğrusun yaa şaşan ördek tersine yüzermiş ben de o misalitamm kullanmicam bu ay da geçsin zaten
peki örtmenim

O kadar alıştım ki bu tür saçmalıklara. Maalesef bu süreci yaşatan ebeveynlerin de geçmişine dayanıyor bu durum... tam olarak mantıklı düşünebilseler her sey cok daha baska olur ama dusunemiyorlar ki. Değişim cok zor, ama destek alındığında imkansiz değil. Bu sebeple aslında herkesin bir destege ihtiyaci var, travma doluyuz

Yirimmmmmmmmmm, seviyorum seni mucizemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…