- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.461
değilimOo sabah sabah dayloş hangi rüzgar esti
Sen normalmisin
Dondurma ye dedik yadeğilimöströjenim düştü galibe
NealllllllGünays️
Kimler uyanmşGünaydın hayırlı cumalar
11Dondurma ye dedik ya
Nealllllll
Yarn kaçta
Yaaa kurban olsunlar o minicik embriyoya..
Çok yakın di mi? ama aynı zamanda çok uzak gibi. İnşallah hayırlısıyla olur. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Testlerde o kadar negatifi gördükten sonra nasıl test yaptıracağım onu da bilmiyorum.Yaaa kurban olsunlar o minicik embriyoya..
Can olsun inşallah
Sıkışık gel dediler demi
Evet orda bekletilecek olabilir.. Bide hazırlama aşaması felan :)Çok yakın di mi? ama aynı zamanda çok uzak gibi. İnşallah hayırlısıyla olur. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Testlerde o kadar negatifi gördükten sonra nasıl test yaptıracağım onu da bilmiyorum.
10'da burada ol dedi. Galiba oradayken sıkışmam beklenecek
Hayırlısıyla inşallah her aşaması rahat olur, güzel haberi alabiliriz ve sonrası da sağlıkla ilerler hepEvet orda bekletilecek olabilir.. Bide hazırlama aşaması felan :)
Yaaa cok yakn ama aynı zamanda cok uzak... Cok güzel bir tabir olmuş..
Evet öyle hissediosun.. Ama mucizevi bişey.. Onca emek verdim en azından bana gelişini izliyebildim diyebiliyorsn
Sonra eline kağıt veriyorlar yerleştirdikleri embriyoyu (ben hala saklıorum 18 yaşnda kendisine verexem)
Bakıosn diosunki bu biçimsiz şeymi bana evlat olacak diosninanmıosn
Ama oluyor... Olacak...
İnşallahHayırlısıyla inşallah her aşaması rahat olur, güzel haberi alabiliriz ve sonrası da sağlıkla ilerler hep
Oğlan 7 de ayaga dikiyo valla hadı kalk okula geç kaldık diyeKimler uyanmş
Senin oğlan beni gülmekten öldürecekOğlan 7 de ayaga dikiyo valla hadı kalk okula geç kaldık diyesıkıyorsa kalkma
Güzel geçsin sonu güzel olsun
Biz de herşey ters işliyo normalde bebeler kalkmaz pkula anaları uyandırır bizde oğlan beni uyandırıyor bir de saatini kuracakmış böle olmazmışSenin oğlan beni gülmekten öldürecek
Ne istiyon adamdan be bir de bana diyordunuz al işte bırak yakasını az keyif yapsınHerife dün gece bir zılgıt çektim bir zılgıt çektim
Hakketti ama...
Şimdi sabah şiir atmış felan..
Yemezler.. Az sürünsün
Amin Beyazcım inşallahGüzel geçsin sonu güzel olsun
Oo ortalık kızışmış. Uzak kaldınız diye mi öyle oldu? Benimkinin bildiği tek şiir İstiklal Marşı olabilirHerife dün gece bir zılgıt çektim bir zılgıt çektim
Hakketti ama...
Şimdi sabah şiir atmış felan..
Yemezler.. Az sürünsün
İstiklal marşi da güzel tabi ama çok güldümAmin Beyazcım inşallah
Oo ortalık kızışmış. Uzak kaldınız diye mi öyle oldu? Benimkinin bildiği tek şiir İstiklal Marşı olabilir
hahha disiplinli çocukBiz de herşey ters işliyo normalde bebeler kalkmaz pkula anaları uyandırır bizde oğlan beni uyandırıyor bir de saatini kuracakmış böle olmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?