- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.581
Kiyamam yaaBel ağrısıyla oturuorm
4 gibi almaya gidiorum canımKıyamam kuzum ne zaman gelecek oglan
Ya bana da vit bulantı yaptı kn hapı kullanmaya başlamadım dahaBu kan hapı öyle bir bulantı yaptı ki çok kötüyüm millet nasıl 3 ay çekiyor bulantıyı anlamıyorum Allah gerçekten sabır ve şifa versin
Güzel gidiyor vallaha yorucu uykusuz ama güzeeel sizleri özlüyorumBebisi büyüttüm valla napiosun nasılsın nasıl gidiyor
Gülooooom
Ben söyleyim daha da fena oluyor yatakta yatasin gelmiyor bel agrisi ile uyancagini bildigin icinKiyamam yaa
Sen 8. Ayinda agri cekiyorsun ben 11 senedir
Hamile kalinca ne olucak cok merak ediyorum
YaaaLena teyzem aen teyzeni tanıosun ananıda ne deyim
Hahahhaha bugn sondu ama cok güzeldiNe dersi be yeter artık doğuracan ders ders
Gııı sana değil herife küsümaşk olsun
hani gaffa onu da at nasıl yaptın :)
Ayy yk ilgili olmaları motive etmeleri cok güzel..Beni sağlık ocağı sapık gibi hep arıyordu işe girdim dedim mesajlaşmaya başladık ayda bir mesaj atıyorlar işten izin aldığın gün gel aşını vuralım diye.iş olmasa ota böceğe çağıracak.ilgisiz olması da dert deli gibi ilgilenmesi de dert bunaltıp çocuk yerine koyuyorlar insanı.
Anaamm allah yardmcın ols.Kiyamam yaa
Sen 8. Ayinda agri cekiyorsun ben 11 senedir
Hamile kalinca ne olucak cok merak ediyorum
Tam tamına 31+6yım canoGülooooomsen su takvimi niye yapmadin giii görelim bebis nekadar büyümüs
Ohhh cok az kalmis vallahaTam tamına 31+6yım cano
LililililililiTam tamına 31+6yım cano
Erken doğum riskim yok..Ohhh cok az kalmis vallahabende ozamanlr güya erkek dogum riskim vardi basi asgagi coktan yerlesmis skistiriyordu beni ama tam gününde gekmisti
En cokta sana aksın nolurrrrrrrLililililililiZaman aksın gitsin artık
O kafayı niye sallıon ki anlamadım Lena teyzecim bakma sen anana uslu dur büyü güzelceErken doğum riskim yok..
O 4-5 ay yaşadklarm bana yetti
Şuan rahatm cok şükür ama gebelikte bir gün diğerini tutmuor
Dilerim vaktinde gelir kuzum
Doğurana kadar başının etini yicem de sen doğurduktan sonra yüzüme bakar mısın bilinmezEn cokta sana aksın nolurrrrrrr
Herif gibi buda.. Dğşman edecekler kızı banaO kafayı niye sallıon ki anlamadım Lena teyzecim bakma sen anana uslu dur büyü güzelce
Ayy gebe kalmadan öncede diyorlardı banaDoğurana kadar başının etini yicem de sen doğurduktan sonra yüzüme bakar mısın bilinmez
Inshallah ne güzel iste tutmaz zaten bir gün iyi gecince ertesi gün bisi cikar .Erken doğum riskim yok..
O 4-5 ay yaşadklarm bana yetti
Şuan rahatm cok şükür ama gebelikte bir gün diğerini tutmuor
Dilerim vaktinde gelir kuzum
Akmoş şaka bir yanada sende doğuralı maşallah aylar olduInshallah ne güzel iste tutmaz zaten bir gün iyi gecince ertesi gün bisi cikar .
Dogursamda su his gecse dersin ama hep kaliyor icinde o his Rahat yatiyor mu üsüyormudur hasta olur mu diye düsünüyorsun
Hamileykende hersey yolunda mi vs.
Sen Lena sağlıklı olun da güzel haberlerini alayım ben senin sağlıkla kavuşun da gerisi önemli değil bacımHerif gibi buda.. Dğşman edecekler kızı bana
Ayy gebe kalmadan öncede diyorlardı bana
Gebe kalınca topikte kalırmsn bilmem die
Bak burdaym işte... Aşkolsn
Doğumdan sonrası için bişi diemem tecrübem yok, sağlık durumu nasıl olcsk bilmem
Ama elimden geldiğince gelirim bibiğim
Daha 2. Bebeyi yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?