- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.601
Alırsın cnm senin yerin altında bile kulağın varSen Lena sağlıklı olun da güzel haberlerini alayım ben senin sağlıkla kavuşun da gerisi önemli değil bacım
Hiç geçmiyor annelik demek endişe kaygı demek vicdan azabı demek zaten güzelliği de bu hislerin içinde saklıInshallah ne güzel iste tutmaz zaten bir gün iyi gecince ertesi gün bisi cikar .
Dogursamda su his gecse dersin ama hep kaliyor icinde o his Rahat yatiyor mu üsüyormudur hasta olur mu diye düsünüyorsun
Hamileykende hersey yolunda mi vs.
He hataya gelirim olmadı bu haldeAlırsın cnm senin yerin altında bile kulağın var
Siz herifimle birlik olur kızı düşman edersnzHe hataya gelirim olmadı bu haldekovarsın beni
5 aylik olucak zaten teyzesi büyüyor yavrumAkmoş şaka bir yanada sende doğuralı maşallah aylar oldu
Dün gibi
Ben lenayı görünce dilim tutulur zaten banane sizdenSiz herifimle birlik olur kızı düşman edersnz
Kovarm
MAŞALLAH o kadarda tahmn etmemiştim kızzzz5 aylik olucak zaten teyzesi büyüyor yavrum
Beyaz hayır ağlamayacamBen lenayı görünce dilim tutulur zaten banane sizden
Günlük ağlama rutinimi tamamlıom ben be sana ağla diyen mi var banane ben ağladım bittiMAŞALLAH o kadarda tahmn etmemiştim kızzzz
Beyaz hayır ağlamayacam
Ağlamayacam diorm üstüme gelme
Bizde seni özlüyoz kuzumGüzel gidiyor vallaha yorucu uykusuz ama güzeeel sizleri özlüyorum
Neyseki direniosn acile gitmiosnGünlük ağlama rutinimi tamamlıom ben be sana ağla diyen mi var banane ben ağladım bittişu salı günü bi geleydi bu günlerede bişey oldu geçmio
Neyseki direniosn acile gitmiosn
Ayy töbeeeAy sesli güldüm dur aklıma sokma
Daha Esra başlamadı durun ya ağlamak için erken.Günlük ağlama rutinimi tamamlıom ben be sana ağla diyen mi var banane ben ağladım bittişu salı günü bi geleydi bu günlerede bişey oldu geçmio
Başlarsan aç karnına sakın kullanma.akıllandım ben.doktor demişti zaten bulantı yaparsa yemekten 2 saat sonra iç diye salaklık ettim.içim dışıma çıktı bir lokma yiyemdm.vitamin de belki kan hapı gibidir yine danış daYa bana da vit bulantı yaptı kn hapı kullanmaya başlamadım daha
Hani küsüşmüştünüzDaha Esra başlamadı durun ya ağlamak için erken.
Ya aradı özür diledi iyi dedim haftayı güzel kapatalımHani küsüşmüştünüz
Anlaştnz yaniYa aradı özür diledi iyi dedim haftayı güzel kapatalım
Dana gibi yatınc el yüz şişio gıevde danalar gibi yatmak uyumak istiyorum
Hee anlaştık günlük kabak çekirdeği dozumu da aldım gideyim de bi da hamur yogurayim yarına yanımıza alırız belkim yolda yerizAnlaştnz yani
Dana gibi yatınc el yüz şişio gı
Herif gezmelere götürecek mis beniHee anlaştık günlük kabak çekirdeği dozumu da aldım gideyim de bi da hamur yogurayim yarına yanımıza alırız belkim yolda yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?