- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.621
Hamur işi bozduHee anlaştık günlük kabak çekirdeği dozumu da aldım gideyim de bi da hamur yogurayim yarına yanımıza alırız belkim yolda yeriz
Oldu oldu vallahaMAŞALLAH o kadarda tahmn etmemiştim kızzzz
Beyaz hayır ağlamayacam
Ağlamayacam diorm üstüme gelme
Anasının yaptıklarını o telafi ediyo işte napakYürü be enişteeee
Anca analarının arkasını toplasnlarAnasının yaptıklarını o telafi ediyo işte napak
Selam abla... NasılsımSelam kizlar
Ben onu zaten yasiyorum senelerdirBen söyleyim daha da fena oluyor yatakta yatasin gelmiyor bel agrisi ile uyancagini bildigin icin
Sagol kuzumYaaabeyazm
Hahahhaha bugn sondu ama cok güzeldi
Gııı sana değil herife küsüm
Ayy yk ilgili olmaları motive etmeleri cok güzel..
Benimkiler herşeyi zamanında 1 kere arıyorlar.. Sorumluluk sende ister git ister gitme
Anaamm allah yardmcın ols.
Akmerim yavrimmmm
Bendeeeevde danalar gibi yatmak uyumak istiyorum
Oldum Dr dan randevu aldım randevu günü bekliyorumNurzfr Regl oldun mu?
Aynen madem dagitmasina engel olmuyo toplasın o zamanAnca analarının arkasını toplasnlar
Ayyyy bir heycan daha başladııııııOldum Dr dan randevu aldım randevu günü bekliyorum
Aynen madem dagitmasina engel olmuyo toplasın o zaman
Başladı artık sanırım ya daha çok Dr iki tane koyacak mi onu düşünüyorum ins koyarAyyyy bir heycan daha başladıııııı
Regl olmui lilililili
Yarn konuşursn bende merak ettmBaşladı artık sanırım ya daha çok Dr iki tane koyacak mi onu düşünüyorum ins koyar
Anı yaşaHamurumu yoğurdum geldim bı saat sonra yaparımdaha çok yarın için heyecanlıyım uzun zamandan sonra muglaya gidicem
Iyi nolsun midem agzimda basladi hafiften bulantimsilar. Sen nasilsin??Selam abla... Nasılsım
Cok haklısın gelinimNe eğitim, ne bilgi, ne aşı ne bişey. Sinir oldum.Bal0ncuk
Çubuk kraker yada siyah zeytin at ağzına abla.. Belki iyi gelir..Iyi nolsun midem agzimda basladi hafiften bulantimsilar. Sen nasilsin??
Pazartesi buyuk gun mu canimBaşladı artık sanırım ya daha çok Dr iki tane koyacak mi onu düşünüyorum ins koyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?