- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.961
Cmtsi günü onumuzdekiNurzfr Kontrolün ne zamandı?
Yiiiii o zamana kadsr @NealStreet sonucunu almş olcak
Yok yav 12'si cumartesi galiba Nur'un kontrol. Benim test 17 haziran
Aşağı yukarı belli olurda kan gününü mu beklicen senYok yav 12'si cumartesi galiba Nur'un kontrol. Benim test 17 haziran
Ya bilmiyorum da kimyasal falan olabiliyormuş ya da kana geçmesi zaman alabiliyormuş. Net olsun diye bekleyin diyorlar. Bilemedm bakalım duruma göreAşağı yukarı belli olurda kan gününü mu beklicen sen
Ben beklicem ya önceden yapıp acabalara burunmektense oldu ya da olmadı son günü beklicemYa bilmiyorum da kimyasal falan olabiliyormuş ya da kana geçmesi zaman alabiliyormuş. Net olsun diye bekleyin diyorlar. Bilemedm bakalım duruma göre
İşte o yüzden diyorum beklemek en güzeli de dayanabilirsem...Ben beklicem ya önceden yapıp acabalara burunmektense oldu ya da olmadı son günü beklicem
19u değilmiydi kontrolü yaaYok yav 12'si cumartesi galiba Nur'un kontrol. Benim test 17 haziran
12 si kontrol 19 u transfer herşey yolunda giderse kuzu19u değilmiydi kontrolü yaa
Ben iyiden sapıttm
Nurrrr aynı soruyu sana soracam transferden snra12 si kontrol 19 u transfer herşey yolunda giderse kuzu
Hangi soruyu kuzuNurrrr aynı soruyu sana soracam transferden snra
Minnoşun bedeninle buluşması nasıl duyguHangi soruyu kuzu
Sorma sabah e bebek in hafta hafta serisini izledim ağladım durdum o an nasıl olurum hiç bilmiyorum ama videoya cektirebilirsem isticen herife de izletcemMinnoşun bedeninle buluşması nasıl duygu
Yani o anı çekerlermi bilmiyormSorma sabah e bebek in hafta hafta serisini izledim ağladım durdum o an nasıl olurum hiç bilmiyorum ama videoya cektirebilirsem isticen herife de izletcem
Bilmiyorum bekli boşta hemşire olursa
Benin doktorum hep sohbet etti benimleBilmiyorum bekli boşta hemşire olursa
Ben şimdiden pıt pıtBenin doktorum hep sohbet etti benimle
Şuan şunu yapıorz
Şuan bunu yapıoruz diye panik yapma vs
Sonrada bebeğini sana kavuşturuoruz dedi
Gözyaşım pıt
Ayyy hey gidi günler
Verilen ilaçlardan mi bilmiyorum ama çok daha fazla duygusallık varTüp bebek annesi olmak cok özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?