Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani o anı çekerlermi bilmiyorm
Mesela benm hareket etmem yasaktı
@NealStreet sendede yasakmıydı
Transfer anını mı diyorsunuz? Yok canım ameliyathanedesin. Takı, parfüm, makyaj bile yasaktı. Telefonu sokmazlar oraya. Zaten boşta duran kimse de yoktu. Psikolog başımda benimle konuşuyordu dikkatimi dağıtmak için. Doktor işlem yapıyordu, embriyolog embriyoyu getirip gitti onay verdi. Hemşire de zaten ultrasonla karnımı çekip doktoru yönlendiriyordu

Verilen ilaçlardan mi bilmiyorum ama çok daha fazla duygusallık var
Kuzum hormon ilaçlaro normal

Evet bendede öyletdi
Transfer anında hareket etmem yasakrı bide

bir mucizee sen sormuştun. Şu ana kadar ödediklerimizi topladım. Hsg ve spermiogramları saymadım. Merkeze ödediğimiz muayene ücreti ve dışarıda yaptırdığımız tahliller de dahil 18.820 TL ödemişiz. Pozitif sonuçlanırsa daha iğne ya da ilaçlara ödemeye devam edeceğiz sanırım

De
Camlı kullanacaklarini yazdiramiyor musun aile hekimine bana Dr öyle dedi bunları devamlı kullancan hep pararyla alma yazdır aile hekimine dedi

De

Camlı kullanacaklarini yazdiramiyor musun aile hekimine bana Dr öyle dedi bunları devamlı kullancan hep pararyla alma yazdır aile hekimine dedi
Devamlı kullanacağım belli olan bir ilaç bugüne kadar hiç olmadı ki. Hep gittikçe kısa süreli yazıyorlar elinde fazla kalmasın diye. Bir de doz vs de ona göre belli oluyor

spermiogram bu ne demek?
dondurm ücretleri de içinde mi? 1 embriyo dondurma ne kadar
bi kere mi yumurta toplama oldu yumurta toplama ne kadar bize geçen sene 2000 almıştı bi kere de
emriyo dondurma başı 1500 demişti şimdi fazladır.embriyo genetiğe giderse embriyo başı 3000 demişlerdi galiba
kanka çok sordum kusura bakma

Valla bizim fiyatlar çok iyi bunlara göre tüp bebek tedavisinde spermiyogram içinde ilk dondurmalar içinde transfer içinde toplama içinde hastaneye sadece 9500 TL ödedik sene bazlı dondurma işlemi için alacaklar bizden bı sene dondurma ücreti 500 TL tabi bu fiyatlar ilaçlar hariç fiyatlar

Sperm testi demek kuzum sperm in analizi

Devamlı kullanacağım belli olan bir ilaç bugüne kadar hiç olmadı ki. Hep gittikçe kısa süreli yazıyorlar elinde fazla kalmasın diye. Bir de doz vs de ona göre belli oluyor
Pozitif haberden snra kullanacakların değişmez belli ilaçlar olur
Yazdırırsn cnm

Hiç spermiyogram yaptırmadnzmı?
Mesela spermlerde sorun varsada bebek kayıpları oluyor

evet sizinki çok uygunmuş yaa ben 30 bini gözden çıkardım çünkü bizimki bi kerelik işlem olmaz ki bu para bile yetmez
Sperm testi demek kuzum sperm in analizi
tamam nurum
Hiç spermiyogram yaptırmadnzmı?
Mesela spermlerde sorun varsada bebek kayıpları oluyor
haaa sperm analizi kız onu yaptırdık biz 40 milyon üstü bişeydi dr gayet iyi demişti 200 mü 180 mi bşey vermiştik

Estağfurullah ne demek sor tabii. Spermigram eşime yapıldı. 3-5 günlük cinsel perhiz sonrası erkek sperm veriyor. Sayı, hız, morfoloji falan kontrol ediyorlar. Erkek kaynaklı bir sorun var mı diye. Ondan iki kere yaptırmamız gerekti çünkü eşimin değerleri düşüktü, tedavi verdiler.
Yumurta toplama bir kere oldu. Dondurma ve çözdürmeye toplam 3000 ödedik. Dondurma ücreti 2000 idi. Bunda sayı fark etmiyor. Sadece her yıl dondurmaya devam etmek için bir aidat ödüyormuşsun ne kadardı unuttum onu. Seneye ödeyecekmişiz onu. Spermiogram yaptırmadan size nasıl tüp bebek tedavisi uyguladılar yalnız ya kafama takıldı. Ben mi yanlış anladım?

yok kanka spermiyogram diyince bilemedim bi an sperm analizi yaptırdık bizde yoksa eşimde çok şükür bi sorun çıkmadı.
dondurma çözdürme bi üç bin kalan embriyoların sayı farketmeksizin bir senelik bi 2000 daha mı ödediniz
çok sağol canım bilgilendirdiğin için :)

Ne demek yav olur mu istediğini sor. Biz de yaşaya yaşaya sora sora öğrendik. Yok biz ilk dondurma için sadece 2000 ödedik. İlk bir yıl bütün embriyolar için toplam bu tek ödeme. Çözdürme ve transfer için 1000 ödedik. Seneye ödeyeceğiz bir daha aidat.
O da 300-500 gibi bir şeydi sanki ama yalan olmasın şimdi, hatırlayamıyorum. Zaten seneye daha farklı bir fiyat olur bu, bu seneki aidat ücretini fikrimiz olsun diye öylesine söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…