Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hç sevmem klimayı bulutm
Artı yazı ve sıcağı cok severmmmm
Ama hamilelikte çekilmiormuş onu anladm
Ben çok severim ama elde yok yazdan sıcaktan nefret ediyorum İzmir’de hele hiç çekilmiyormuş yazın 40derece oluyor burası gerçi orası da öyledir ilerleyen günlerde ikna edebilirsem klima istiyorum geçen sene sıcaktan uyuyamıyordum bu sene naparım bilmem Hamilelikte hiç çekilmiyormuş öyle diyorlar evet

Kz senin herifide herşeye ikna etmek lazm
Alsn tabi işi ne..

Benide alır mısınız

Bal0ncuk bir mucizee dayler dayler Nurzfr @NealStreet Paresilaaa askoslarim nasilsinizzz bayadir giremedim malum sorunlari halletmeye çalışıyordum her sey duzeldi gibi şükür. Sonrada vana yolculuga basladik cok uzun sure araba kullandigim icin eve gelince bayılmışım hshdhdh anca kedime gelebildim ozledim hepinizi ❤

evine hoşgeldin aşgosorunlarını düzeltmenize çok çok sevindim bi daha böyle kötü günlerin olmasın inşallah minnakbir bebeyle evliliğiniz perçinlensin tez zamanda

Canimmmmm, iyiyiz kuzum seni merak ettik bolca iyi olmana cok sevindim canım benim, hep iyi ol. Keyfine bak dinlen uyu uyan oh missss

Bu kızı teker teker mi dövelim, yoksa hep birlikte mi dalalım? Hayret doğrusu yaa. Kızım depresyona bak şurada gireceksin, biz de göreceğiz taam mı? Neyse sorunları çözdüğünüz için bu seferlik şeyapmıyorum çok üstüne gelmeyeyim hadi taam taam hadi hee

Nerdesn yoksn piyasada ondan

Aşkoşşşşşşşş yirimmmmmmm
Cok sevindim halletiğinize
Emme... Bizdende ayeı kaldn gari

bebeğimi kaybettiğim aklıma geldi ağlicam ama burası çok kalabalık
Ağlama demedm mi sana..
Gelecek bebelerin kısmetini kapatıon ağlayarak

Dalalım daha zevkli olır

bazen yazdıklarım askıda kalıyo da gereksiz kalabalık yapmim dedim.
hem ben seni bugün rüyamda gördüm doğuma gidiyodun video çekip atmıştın kapalıydın birde ay diyodum bu kız ne zaman kapanmış

bazen yazdıklarım askıda kalıyo da gereksiz kalabalık yapmim dedim.
hem ben seni bugün rüyamda gördüm doğuma gidiyodun video çekip atmıştın kapalıydın birde ay diyodum bu kız ne zaman kapanmış
doğuma giderken video çekmek ve ben
Kız altıma yapmasam iyidr
Ne askıda kalıon le.. Hiç bişi askıda kalmıo dellendirme beni
1 aydır herkedte bir alınganlık
Retromu vuruo bacm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…