- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.921
Ben çok severim ama elde yokAy hç sevmem klimayı bulutm
Artı yazı ve sıcağı cok severmmmm
Ama hamilelikte çekilmiormuş onu anladm
Kz senin herifide herşeye ikna etmek lazmBen çok severim ama elde yokyazdan sıcaktan nefret ediyorum İzmir’de hele hiç çekilmiyormuş yazın 40derece oluyor burası gerçi orası da öyledir ilerleyen günlerde ikna edebilirsem klima istiyorum geçen sene sıcaktan uyuyamıyordum bu sene naparım bilmem Hamilelikte hiç çekilmiyormuş öyle diyorlar evet
Benide alır mısınızMerhaba
2020 yılında ben ve eşimde bebek istiyoruz.
Benimle yürüyecek yol arkadaşları arıyorum..
Eki Görüntüle 2550252
Uzun süre durum bildirmeyenler listeden kaldırılacaktır.
Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim. Gözden kaçabilir
�
�
Gebelerimizden Bilgiler.
Soru
1- Kaç yaşındasın? Kaç yıldır evlisin? Kaçıncı bebek denemesi ?
2- Yumurtlamanı ovülasyonla mı uygulamayla mı takip ettin?
3- Hangi günleri değerlendirdin?
4- İlişkiden sonra nelere dikkat ettin ?
5-Yumurtlamanın kaçıncı günü gebeliği öğrendin?
6- Belirtilerin neydi ve ne zaman başladı?
Giniydşn hanımefendiGünaydınlar
Giniydin bibiğimGunaydinnn
Sana küsümgünaydın sayfanın pazar tatilinden çıkamayanları
sebepGiniydşn hanımefendi
Giniydin bibiğim
Sana küsüm
evine hoşgeldin aşgoBal0ncuk bir mucizee dayler dayler Nurzfr @NealStreet Paresilaaa askoslarim nasilsinizzz bayadir giremedim malum sorunlari halletmeye çalışıyordum her sey duzeldi gibi şükür. Sonrada vana yolculuga basladik cok uzun sure araba kullandigim icin eve gelince bayılmışım hshdhdh anca kedime gelebildim ozledim hepinizi ❤
Askommmm bizde seni özledik düzelmesine sevindimBal0ncuk bir mucizee dayler dayler Nurzfr @NealStreet Paresilaaa askoslarim nasilsinizzz bayadir giremedim malum sorunlari halletmeye çalışıyordum her sey duzeldi gibi şükür. Sonrada vana yolculuga basladik cok uzun sure araba kullandigim icin eve gelince bayılmışım hshdhdh anca kedime gelebildim ozledim hepinizi ❤
Kuzummmmbebeğimi kaybettiğim aklıma geldi ağlicam ama burası çok kalabalık
Canimmmmm, iyiyiz kuzum seni merak ettik bolcaBal0ncuk bir mucizee dayler dayler Nurzfr @NealStreet Paresilaaa askoslarim nasilsinizzz bayadir giremedim malum sorunlari halletmeye çalışıyordum her sey duzeldi gibi şükür. Sonrada vana yolculuga basladik cok uzun sure araba kullandigim icin eve gelince bayılmışım hshdhdh anca kedime gelebildim ozledim hepinizi ❤
Bu kızı teker teker mi dövelim, yoksa hep birlikte mi dalalım? Hayret doğrusu yaa. Kızım depresyona bak şurada gireceksin, biz de göreceğiz taam mı? Neyse sorunları çözdüğünüz için bu seferlik şeyapmıyorum çok üstüne gelmeyeyim hadi taam taam hadi heeBal0ncuk bir mucizee dayler dayler Nurzfr @NealStreet Paresilaaa askoslarim nasilsinizzz bayadir giremedim malum sorunlari halletmeye çalışıyordum her sey duzeldi gibi şükür. Sonrada vana yolculuga basladik cok uzun sure araba kullandigim icin eve gelince bayılmışım hshdhdh anca kedime gelebildim ozledim hepinizi ❤
Nerdesn yoksn piyasada ondan
Aşkoşşşşşşşş yirimmmmmmmBal0ncuk bir mucizee dayler dayler Nurzfr @NealStreet Paresilaaa askoslarim nasilsinizzz bayadir giremedim malum sorunlari halletmeye çalışıyordum her sey duzeldi gibi şükür. Sonrada vana yolculuga basladik cok uzun sure araba kullandigim icin eve gelince bayılmışım hshdhdh anca kedime gelebildim ozledim hepinizi ❤
Ağlama demedm mi sana..bebeğimi kaybettiğim aklıma geldi ağlicam ama burası çok kalabalık
Dalalım daha zevkli olırBu kızı teker teker mi dövelim, yoksa hep birlikte mi dalalım? Hayret doğrusu yaa. Kızım depresyona bak şurada gireceksin, biz de göreceğiz taam mı? Neyse sorunları çözdüğünüz için bu seferlik şeyapmıyorum çok üstüne gelmeyeyim hadi taam taam hadi hee
bazen yazdıklarım askıda kalıyo da gereksiz kalabalık yapmim dedim.Nerdesn yoksn piyasada ondan
Aşkoşşşşşşşş yirimmmmmmm
Cok sevindim halletiğinize
Emme... Bizdende ayeı kaldn gari
Ağlama demedm mi sana..
Gelecek bebelerin kısmetini kapatıon ağlayarak
Dalalım daha zevkli olır
bazen yazdıklarım askıda kalıyo da gereksiz kalabalık yapmim dedim.
hem ben seni bugün rüyamda gördüm doğuma gidiyodun video çekip atmıştın kapalıydın birde ay diyodum bu kız ne zaman kapanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?