- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.021
Kim hamilee yaa ya da hamile var mı yoksa başka bişi mi yarın ne olacak la meraktan catlicam çok uykum var ama meraktan uyuyamiomÇarşamba
sen ykmusun sen
Vermem kızımı
Hamilemisin doğru söyle?
Ayyy inşallah
Yk o temmuzda tüp bebeğe başlıyor :)
15 yumurtanın 12'si 5. güne gidiyorsa kendi de hamile kalırmış yav maşallah o ne öyleKim hamilee yaa ya da hamile var mı yoksa başka bişi mi yarın ne olacak la meraktan catlicam çok uykum var ama meraktan uyuyamiom
bir mucizee kuzu incir kürünü başkasına anlatmıştım onda ara kanama yapmamış ve bu sefer 15 yumurta toplanmış 12 si beşinci gün briyosu olarak dondurulmuş kuzum senin ara kanama başka şeyden olabilir mi
Evet cnm hep görüşüoruz.. Cok slmı var hepinize.. Temmuzda tüp bebeğe başlayacak odaaaaaa sen @olive_bluto 'yla mı konuştun? Gelse ya anlatsa beraber dalıp çıkıyoruz burada ne güzel. Özledik beee
NieÇarşamba canım keskeeee ama yok değilim
Duygularımla oynadın
Bende anlamadmKim hamile ya nolmuş nolmuş
Çünkü kendim veremiyorum birinden hamile haberi almak istiyorumEvet cnm hep görüşüoruz.. Cok slmı var hepinize.. Temmuzda tüp bebeğe başlayacak oda
Nie
Bende anlamadm
İntikam dedm hamileye döndü iş
Ben hamileym bitek o kesin
İkinci tüp bebek denemesiymis ilk opu da hiç embriyo kalmadı diye transfer olamamis15 yumurtanın 12'si 5. güne gidiyorsa kendi de hamile kalırmış yav maşallah o ne öyle
Aleykümselam. Sen de selam söyle. Gelsin bizi de eğlenceli sohbetinden mahrum bırakmasınEvet cnm hep görüşüoruz.. Cok slmı var hepinize.. Temmuzda tüp bebeğe başlayacak oda
Sen en son böyle ortalığı karıştırdığındaBende anlamadm
İntikam dedm hamileye döndü iş
Ben hamileym bitek o kesin
Allah Allaaaah. Farklı merkez mi acaba? Ya da insan vücudunun büyük oyunları...İkinci tüp bebek denemesiymis ilk opu da hiç embriyo kalmadı diye transfer olamamis
Bak şimdi sence ben bu msjı beğendm miÇünkü kendim veremiyorum birinden hamile haberi almak istiyorum
Kimden nasıl intikam aldın onu de o zaman
Cok fenayım diosnAleykümselam. Sen de selam söyle. Gelsin bizi de eğlenceli sohbetinden mahrum bırakmasınBol şans diliyorum. Allah yardımcısı olsun. Konuşunca söylersin
Sen en son böyle ortalığı karıştırdığındaMNbeyaz 'ı hamile ilan etmiştim ben ama hadi hayırlısı
Allah Allaaaah. Farklı merkez mi acaba? Ya da insan vücudunun büyük oyunları...
Merkezini sormadım bilmiyorumAleykümselam. Sen de selam söyle. Gelsin bizi de eğlenceli sohbetinden mahrum bırakmasınBol şans diliyorum. Allah yardımcısı olsun. Konuşunca söylersin
Sen en son böyle ortalığı karıştırdığındaMNbeyaz 'ı hamile ilan etmiştim ben ama hadi hayırlısı
Allah Allaaaah. Farklı merkez mi acaba? Ya da insan vücudunun büyük oyunları...
Edemedm işte. Konuşmanın başını kaçırdım. Özet geçin ahshdMerkezini sormadım bilmiyorum
Hadi bakam bu sefer kimi ilan ettin
Bu gece ya da yarın düğün var dediEdemedm işte. Konuşmanın başını kaçırdım. Özet geçin ahshd
Belki kaynanasına kapak hazırlamıştır ne bildiniz gebelik olduğunu?
Sağlıklı ve dengeli besleniyorum canısıArtk depolarından değil yediklerinden alıyor
Kilo alması değil önemli olan..
Aldığı besinlerin kemiğine etkisi kuzucuk
Uykularım mm darma dağınnnn anlayamazsınnnnmKim hamilee yaa ya da hamile var mı yoksa başka bişi mi yarın ne olacak la meraktan catlicam çok uykum var ama meraktan uyuyamiom
bir mucizee kuzu incir kürünü başkasına anlatmıştım onda ara kanama yapmamış ve bu sefer 15 yumurta toplanmış 12 si beşinci gün briyosu olarak dondurulmuş kuzum senin ara kanama başka şeyden olabilir mi
Bak işte bak...Belki kaynanasına kapak hazırlamıştır ne bildiniz gebelik olduğunu?
12. En geç 14. Haftadan snra depo olayı bitiore bibiğim.. Dikkat et yinedeSağlıklı ve dengeli besleniyorum canısıama depolardan da alıyor o yüzden bu dönemlerde vücut hızla yağ depoluyor araştırdım
Günaydınnnn uyuyamayangillerGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayır olsun neden darmadağın bişi yok dimiUykularım mm darma dağınnnn anlayamazsınnnnm
Aaa hadi yaa 15 yumurta 12 embriyo maşallah yaaaa Allah ona bağışlasın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?