Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çarşamba

sen ykmusun sen
Vermem kızımı

Hamilemisin doğru söyle?

Ayyy inşallah

Yk o temmuzda tüp bebeğe başlıyor :)

Kim hamilee yaa ya da hamile var mı yoksa başka bişi mi yarın ne olacak la meraktan catlicam çok uykum var ama meraktan uyuyamiom

bir mucizee kuzu incir kürünü başkasına anlatmıştım onda ara kanama yapmamış ve bu sefer 15 yumurta toplanmış 12 si beşinci gün briyosu olarak dondurulmuş kuzum senin ara kanama başka şeyden olabilir mi

15 yumurtanın 12'si 5. güne gidiyorsa kendi de hamile kalırmış yav maşallah o ne öyle

aaaaa sen @olive_bluto 'yla mı konuştun? Gelse ya anlatsa beraber dalıp çıkıyoruz burada ne güzel. Özledik beee
Evet cnm hep görüşüoruz.. Cok slmı var hepinize.. Temmuzda tüp bebeğe başlayacak oda

Çarşamba canım keskeeee ama yok değilim

Duygularımla oynadın
Nie

Kim hamile ya nolmuş nolmuş
Bende anlamadm
İntikam dedm hamileye döndü iş
Ben hamileym bitek o kesin

Evet cnm hep görüşüoruz.. Cok slmı var hepinize.. Temmuzda tüp bebeğe başlayacak oda

Nie

Bende anlamadm
Çünkü kendim veremiyorum birinden hamile haberi almak istiyorum
Kimden nasıl intikam aldın onu de o zaman

Aleykümselam. Sen de selam söyle. Gelsin bizi de eğlenceli sohbetinden mahrum bırakmasın Bol şans diliyorum. Allah yardımcısı olsun. Konuşunca söylersin
Bende anlamadm

Sen en son böyle ortalığı karıştırdığında MNbeyaz 'ı hamile ilan etmiştim ben ama hadi hayırlısı
İkinci tüp bebek denemesiymis ilk opu da hiç embriyo kalmadı diye transfer olamamis
Allah Allaaaah. Farklı merkez mi acaba? Ya da insan vücudunun büyük oyunları...

Çünkü kendim veremiyorum birinden hamile haberi almak istiyorum
Kimden nasıl intikam aldın onu de o zaman
Bak şimdi sence ben bu msjı beğendm mi

Cok fenayım diosn

Merkezini sormadım bilmiyorum

Hadi bakam bu sefer kimi ilan ettin

Uykularım mm darma dağınnnn anlayamazsınnnnm
Aaa hadi yaa 15 yumurta 12 embriyo maşallah yaaaa Allah ona bağışlasın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…