- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.201
Temizliğimi beğenmeyen gelsin kendi temizlesin. Koca tarafı akraba temizlik terörü timi.Yok yok öğrenci diil kuzu herifin kuzeni öğrenci her halini görmeye alisti onda sıkıntı yok ama işte herifin akraba tayfası malumm
Evet fıstıkParesilaaa kankaaaa sen yarın kotrole gidecen demi dr bi gün önce değerlerndir demişti yani bugün fanfini fin fon mu
Bal0ncuk da kontrole cuf cuf cuf
Nurzfr cumartesi
parem sakın dondurmayı atlama bak fıstıklı olursa libido tavanEvet fıstık
dondurmalar hazır
Kız hamilelik gerçekten çok zor, 9 tane hamilelik deyince ürperdim ben. Cesarete hayran kaldım resmen.38 yasinda 9cocuk dogurmus biride 1yasinda daha yeni dogurmus yani
Düşünen yok ki hiç bilmiyorum kayınvalidem dedi kendimi iyi hissedersem yaparım dedim.diğerlerine de cevap yazmadım.1 1 buçuk ay var neden tek ben yapıyorum anlamış değilim.bizim evde virüs geçmiyor sanırımHayır vermem kendi evlerinde cizilmedik koltuk duvar birakmamislar hiç vermemayy bu milleti anlamiom zaten iyide sen nasıl hazırlanacakmissin hayret bişi yaa
iyidir aynı evlerdeyiz sen nasılsın
Olmazmi askos gelinde cay kahve icelim❤❤Ben dedim avukatım gebe olsa önce benim haberm olurdu didim
Nurum ben gebeym bişi bilmiom kim ne etmiş
Mucize gebemi? Ohaaa?
Ben suçsuzum avukatm
Yok kuzum hazırlamadm
Hala bebeğin kıyafetleri yıkanmadı
Ben anlamadm millet daha 3-4 aylıkken herşeyi hazır edio
Ben daha beşiği yeni aldm
Ve halada diorm Allahm nasip edecekmi die.. Bilemiorm o havaya girmedim
Herşeyin yeri zamanı var
Yarn doktora çıkaymda güzel haber alırsam hazırlarm
Bana dua edin
Ben bişi etmedim diommmmmmm
Etmedimmmmmmmm
İmom değilmi bu nurum?
İmom sanki??????
Dondurmada keramet var diorm inanmıosmz
Yuhhhh
Dondurmamı yemişşşşşş
Burdaym nurum.. Bikaç eksiğim vardı onları aldm annemle.. Cok şükür
Hee cnmmmm
Senin mikser baya dolanmış ortalkkta ben yokken
Bizim neşemiz size güç katıo
Beyaz hanmmmcımmm ne ayaksn
Aşkoşşşşç bize yokmuuu
Ahahahha B12 de aliyon muBen omega içtiğim halde unutkanlk başladı
Sanırım yaşlanıorm
Yok edermiyimbeni kulak ardı etme
Ben bile urperdimKız hamilelik gerçekten çok zor, 9 tane hamilelik deyince ürperdim ben. Cesarete hayran kaldım resmen.
Yes beybiiiParesilaaa kankaaaa sen yarın kotrole gidecen demi dr bi gün önce değerlerndir demişti yani bugün fanfini fin fon mu
Nurzfr cumartesi
Ayy sorma yaa gelen bana gelsin niye evime geliyo anlamiomTemizliğimi beğenmeyen gelsin kendi temizlesin. Koca tarafı akraba temizlik terörü timi.
Sen gelinsin ben aynı şeyi söyleyince bana öyle diolar sen gelinsin nefret ediom gelin olmaktanDüşünen yok ki hiç bilmiyorum kayınvalidem dedi kendimi iyi hissedersem yaparım dedim.diğerlerine de cevap yazmadım.1 1 buçuk ay var neden tek ben yapıyorum anlamış değilim.bizim evde virüs geçmiyor sanırımya da tek enayi benim sen o zaman kalemleri ortada ne var ne yok yok et anaları oyuncak getirsin onla oynasınlar hayret bişi bazıları yapıyor sahip çıkmıyor sinir oluyorum başıma gelir diye korkuyorum Allah korusun
Dokuzunu da mı ya, dokuzunu da mı.Ben bile urperdim
Demek ki cok rahat gecirmis kadin
Heee böle anca gözlerimizi pörtleriz biz
ohaaaa
Yaa kıyamam cnm avukatmAynen once sana atarim testi sonra herkese guzel haberi veririz❤❤❤
Dondurma cukuruna dusmus
Offf evet ya heycanlıym.. Bakalm neler olcak..Paresilaaa kankaaaa sen yarın kotrole gidecen demi dr bi gün önce değerlerndir demişti yani bugün fanfini fin fon mu
Nurzfr cumartesi
Yine kim hamileparem sakın dondurmayı atlama bak fıstıklı olursa libido tavan
ilerde dondurmalar üzerine bi topik açabilirim "şakaydı gerçek oldu"Bal0ncuk ne dersin
İyiyim bulutumDüşünen yok ki hiç bilmiyorum kayınvalidem dedi kendimi iyi hissedersem yaparım dedim.diğerlerine de cevap yazmadım.1 1 buçuk ay var neden tek ben yapıyorum anlamış değilim.bizim evde virüs geçmiyor sanırımya da tek enayi benim sen o zaman kalemleri ortada ne var ne yok yok et anaları oyuncak getirsin onla oynasınlar hayret bişi bazıları yapıyor sahip çıkmıyor sinir oluyorum başıma gelir diye korkuyorum Allah korusun
Aşkoş bu sene tayin yıkmu size????Olmazmi askos gelinde cay kahve icelim❤❤
Ahahahha B12 de aliyon muyirimmm, daha yaslanmak yok beybisi ahahah
Bugün bana da misafirliğe geldiler, bütün gün ayaktaydım, kahvaltıyı bile saat iki gibi edebildim.Ayy sorma yaa gelen bana gelsin niye evime geliyo anlamiom
Öyle gerçekten yeni gelin de değilim artık eskidik ama adımız gelinYes beybiii
Ayy sorma yaa gelen bana gelsin niye evime geliyo anlamiom
Sen gelinsin ben aynı şeyi söyleyince bana öyle diolar sen gelinsin nefret ediom gelin olmaktan
çok yoruyorsun kendiniBugün bana da misafirliğe geldiler, bütün gün ayaktaydım, kahvaltıyı bile saat iki gibi edebildim.
Tam gittiler, bu sefer eşim tutturdu akşam ne yicez diye, çorbasını yaptım bişeyler hazırladım falan. Bi baktım yine kahverengi lekelenme.
Ayaklarımın yorgunluktan ağrıması, dün gece temizlik yapmam, ertesi gün 6da kalkıp kahvaltı hazırlamam. Şimdi tam rahatladım dedim bu oldu. İçtim progestanımı yatıyorum, bugün hareketliydi de bebek çok şükür, geçmezse yarın doktora gidicem.
Ciddi manada mecbur kaldığımdan emin olabilirsin. Artık o kadar ağırlaştım ki, bir ay önceki o temizlik heveslerim hiç kalmadı. Halim de kalmadı, dua ettim eve girdikleri ana kadar, Allah ım bi işleri çıksın da gelmesinler diye.Öyle gerçekten yeni gelin de değilim artık eskidik ama adımız gelin
çok yoruyorsun kendini
Kuzum geçmiş olsın..Bugün bana da misafirliğe geldiler, bütün gün ayaktaydım, kahvaltıyı bile saat iki gibi edebildim.
Tam gittiler, bu sefer eşim tutturdu akşam ne yicez diye, çorbasını yaptım bişeyler hazırladım falan. Bi baktım yine kahverengi lekelenme.
Ayaklarımın yorgunluktan ağrıması, dün gece temizlik yapmam, ertesi gün 6da kalkıp kahvaltı hazırlamam. Şimdi tam rahatladım dedim bu oldu. İçtim progestanımı yatıyorum, bugün hareketliydi de bebek çok şükür, geçmezse yarın doktora gidicem.
Etmedim kuzum, gelelim mi diye sormadılar da zaten, yarın sabah geliyoruz dediler. Eşim de yardım etti ama yetmedi.Kuzum geçmiş olsın..
Hani kimse kimsenin zorunluluğunu bilemez
Aile hayatını bilemez
Karışmak gibi olmasn ama misafir kabul etmesen.. Enişteninde sana ev işkerinde yardmcı olması gerek
Bi bilsem bacim nasil yapmis taktik almak gerekiyor abladanDokuzunu da mı ya, dokuzunu da mı.
Canim baluşum ❤Heee böle anca gözlerimizi pörtleriz biz
Yaa kıyamam cnm avukatm
Offf evet ya heycanlıym.. Bakalm neler olcak..
Sen nere gidecen herkesi bi yere gönderion
Yine kim hamile
Yine ne kaçırdım
İyiyim bulutum
Aşkoş bu sene tayin yıkmu size????
almıom ekstradan
Vitamin içinde var
Bebek hareketlerinde sıkıntı yoksa dinlenince geçer cnmEtmedim kuzum, gelelim mi diye sormadılar da zaten, yarın sabah geliyoruz dediler. Eşim de yardım etti ama yetmedi.
İki gündür koşturmalarımı görsen, mahvoldum. Bekliyordum böyle birşey zaten, en geç iki ayda bir böyle lekelenmelerim oluyor.
Aynen, oynuyo hala zilli.Bebek hareketlerinde sıkıntı yoksa dinlenince geçer cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?