Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır vermem kendi evlerinde cizilmedik koltuk duvar birakmamislar hiç vermem ayy bu milleti anlamiom zaten iyide sen nasıl hazırlanacakmissin hayret bişi yaa
Düşünen yok ki hiç bilmiyorum kayınvalidem dedi kendimi iyi hissedersem yaparım dedim.diğerlerine de cevap yazmadım.1 1 buçuk ay var neden tek ben yapıyorum anlamış değilim.bizim evde virüs geçmiyor sanırım ya da tek enayi benim sen o zaman kalemleri ortada ne var ne yok yok et anaları oyuncak getirsin onla oynasınlar hayret bişi bazıları yapıyor sahip çıkmıyor sinir oluyorum başıma gelir diye korkuyorum Allah korusun
dayler dayler ne edion gııı sesin çkmıo
DusunceBulutu bulutm nasılsn bakem
iyidir aynı evlerdeyiz sen nasılsın

Olmazmi askos gelinde cay kahve icelim❤❤

Paresilaaa kankaaaa sen yarın kotrole gidecen demi dr bi gün önce değerlerndir demişti yani bugün fanfini fin fon mu
Bal0ncuk da kontrole cuf cuf cuf
Nurzfr cumartesi
Yes beybiii
Temizliğimi beğenmeyen gelsin kendi temizlesin. Koca tarafı akraba temizlik terörü timi.
Ayy sorma yaa gelen bana gelsin niye evime geliyo anlamiom
Sen gelinsin ben aynı şeyi söyleyince bana öyle diolar sen gelinsin nefret ediom gelin olmaktan

Heee böle anca gözlerimizi pörtleriz biz

Aynen once sana atarim testi sonra herkese guzel haberi veririz ❤❤❤

Dondurma cukuruna dusmus
Yaa kıyamam cnm avukatm

Paresilaaa kankaaaa sen yarın kotrole gidecen demi dr bi gün önce değerlerndir demişti yani bugün fanfini fin fon mu
Bal0ncuk da kontrole cuf cuf cuf
Nurzfr cumartesi
Offf evet ya heycanlıym.. Bakalm neler olcak..
Sen nere gidecen herkesi bi yere gönderion

parem sakın dondurmayı atlama bak fıstıklı olursa libido tavan
ilerde dondurmalar üzerine bi topik açabilirim "şakaydı gerçek oldu" Bal0ncuk ne dersin
Yine kim hamile
Yine ne kaçırdım

İyiyim bulutum

Olmazmi askos gelinde cay kahve icelim❤❤
Aşkoş bu sene tayin yıkmu size????

Ahahahha B12 de aliyon mu yirimmm, daha yaslanmak yok beybisi ahahah
almıom ekstradan
Vitamin içinde var

Bugün bana da misafirliğe geldiler, bütün gün ayaktaydım, kahvaltıyı bile saat iki gibi edebildim.
Tam gittiler, bu sefer eşim tutturdu akşam ne yicez diye, çorbasını yaptım bişeyler hazırladım falan. Bi baktım yine kahverengi lekelenme.
Ayaklarımın yorgunluktan ağrıması, dün gece temizlik yapmam, ertesi gün 6da kalkıp kahvaltı hazırlamam. Şimdi tam rahatladım dedim bu oldu. İçtim progestanımı yatıyorum, bugün hareketliydi de bebek çok şükür, geçmezse yarın doktora gidicem.

Yes beybiii

Sen gelinsin ben aynı şeyi söyleyince bana öyle diolar sen gelinsin nefret ediom gelin olmaktan
Öyle gerçekten yeni gelin de değilim artık eskidik ama adımız gelin
çok yoruyorsun kendini

Öyle gerçekten yeni gelin de değilim artık eskidik ama adımız gelin

çok yoruyorsun kendini
Ciddi manada mecbur kaldığımdan emin olabilirsin. Artık o kadar ağırlaştım ki, bir ay önceki o temizlik heveslerim hiç kalmadı. Halim de kalmadı, dua ettim eve girdikleri ana kadar, Allah ım bi işleri çıksın da gelmesinler diye.

Kuzum geçmiş olsın..
Hani kimse kimsenin zorunluluğunu bilemez
Aile hayatını bilemez
Karışmak gibi olmasn ama misafir kabul etmesen.. Enişteninde sana ev işkerinde yardmcı olması gerek

Kuzum geçmiş olsın..
Hani kimse kimsenin zorunluluğunu bilemez
Aile hayatını bilemez
Karışmak gibi olmasn ama misafir kabul etmesen.. Enişteninde sana ev işkerinde yardmcı olması gerek
Etmedim kuzum, gelelim mi diye sormadılar da zaten, yarın sabah geliyoruz dediler. Eşim de yardım etti ama yetmedi.
İki gündür koşturmalarımı görsen, mahvoldum. Bekliyordum böyle birşey zaten, en geç iki ayda bir böyle lekelenmelerim oluyor.

Dokuzunu da mı ya, dokuzunu da mı.
Bi bilsem bacim nasil yapmis taktik almak gerekiyor abladan
Canim baluşum ❤

Bebek hareketlerinde sıkıntı yoksa dinlenince geçer cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…