- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.161
3 gün var kooocamanLa cumartesiye az kalmış yane çabuk geçiyor zaman ben daha bı hafta varmış gibi dusunuodum bugün saliymis meğer
Uyu uyan uyu uyan biterki şuan acayip uykum var öğrenci işim çıktı gelemiom desin diye dua ediom3 gün var kooocaman
benimde çok uykum varUyu uyan uyu uyan biterki şuan acayip uykum var öğrenci işim çıktı gelemiom desin diye dua ediom
noööğğ nooöğğ karı değil avrat bi kerem
Olabilir Türkan Şoray in bı filmi vardı hırsızlık la ilgili adını unuttum karnı burnunda adama yalan soyluo eşim Almanya da mektup gönderdi hamile kaldım diye o hesap
Allahım allahım aslan güçlü bacım benim yürü beBu haftalık yorumuma bakın
Ben niye öyle olamadimkiKriz geçirdim nur ya
Görünce şaşırdım NOluyo bea dedimAllahım allahım aslan güçlü bacım benim yürü be
Ne olsun bebe gelio işte anla artık bacişkoBen niye öyle olamadimki
Görünce şaşırdım NOluyo bea dedim
Hemsirecik hemsimmmm napiosun koş gel kız özlettin kendini iyiceee
Aminnn gdgdhdhHayırdır kuzum ilaçtan mi
Gözü olanın gözü dötünden çıksın
Büyümüş kız bu
İnsallahhh kuzummmmNe olsun bebe gelio işte anla artık bacişko
Ohhhh benim yerime de yappp bende öğrenci bekliyorum napayım gelemedi hala keşke azıcık uyusaydimEki Görüntüle 2866757
Balkon keyfi yapiyoruz askos sen napiosun
Birlikte yapalım kız kitap okuyordum bende dalmışım öyleİnsallahhh kuzummmm
Ohhhh benim yerime de yappp bende öğrenci bekliyorum napayım gelemedi hala keşke azıcık uyusaydim
Benim uykular değişik yaa erken yatiom uyuom uyaniom bida uyuom sabah uyandım ilaçlarımı aldım geri uyudum öğlen uyandım ilaçlarımı aldım uykum geldi ama öğrenci bekliom uyuyamadım uyku gözümden akiyoBirlikte yapalım kız kitap okuyordum bende dalmışım öyleben erken yatip erken kalkmaya karar verdim dun 22de uyudum sabah 7de uyandim
Bende sabahlari asla uyanamiyorum cok uyuyorum galiba ondan. Goz bandi aldim kendime kaliteli uyku icin 2 gundur mis gibi uyuyorum sabahta erken uyaniyorum en gec 8.30da uyanmis oluyorum islerimi bitirip kendime vakit bırakıyorum. Kitap okumayi birakmistim, aslinda kitabi sevemedim ondan heralde aylardir sürünüyor bitsede baska okusam hshshsBenim uykular değişik yaa erken yatiom uyuom uyaniom bida uyuom sabah uyandım ilaçlarımı aldım geri uyudum öğlen uyandım ilaçlarımı aldım uykum geldi ama öğrenci bekliom uyuyamadım uyku gözümden akiyo
Ohhh miss gibi yanında başka kitaba da başla ondan bı iki sayfa okusan bile biter zamanla kuzumBende sabahlari asla uyanamiyorum cok uyuyorum galiba ondan. Goz bandi aldim kendime kaliteli uyku icin 2 gundur mis gibi uyuyorum sabahta erken uyaniyorum en gec 8.30da uyanmis oluyorum islerimi bitirip kendime vakit bırakıyorum. Kitap okumayi birakmistim, aslinda kitabi sevemedim ondan heralde aylardir sürünüyor bitsede baska okusam hshshs
Birini bitirmeden baska kitaba baslayamiyorum ben ya cok pis huyum varOhhh miss gibi yanında başka kitaba da başla ondan bı iki sayfa okusan bile biter zamanla kuzum
oooohh geyyfffEki Görüntüle 2866757
Balkon keyfi yapiyoruz askos sen napiosun
Yazı sirf balkon için seviyorum ya disariya cikmis gibi hissediyorum hemde konforlu hshsgoooohh geyyfff
Biter biter inşallah kuzumBirini bitirmeden baska kitaba baslayamiyorum ben ya cok pis huyum var6 tane kitap aldim İstanbuldan onun gaziyla bitirmeye çalışacağım insalah hemen biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?