- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.221
Arayıp yarın müsait değilim deyip belli gün verseydin ya bunun ayıbı olmaz halin ortada.ya da akşama eşine yemek hazırlamak yerine dışardan söyleseydin kahvaltı içinde kendi hazırlasaydı.birazda sende suç.benim eşim iş yapmayı sevmez ama iyi değilim deyip yattığımda karnımızı doyurur sen kendini zorlamayı seviyorsunCiddi manada mecbur kaldığımdan emin olabilirsin. Artık o kadar ağırlaştım ki, bir ay önceki o temizlik heveslerim hiç kalmadı. Halim de kalmadı, dua ettim eve girdikleri ana kadar, Allah ım bi işleri çıksın da gelmesinler diye.
Neyse bebek akillari aliyor diyelim de kurtaralimHeee böle anca gözlerimizi pörtleriz biz
Yaa kıyamam cnm avukatm
Offf evet ya heycanlıym.. Bakalm neler olcak..
Sen nere gidecen herkesi bi yere gönderion
Yine kim hamile
Yine ne kaçırdım
İyiyim bulutum
Aşkoş bu sene tayin yıkmu size????
almıom ekstradan
Vitamin içinde var
Yarın saat 9da... Acayip tırsıyorum ne diyecek diyeParesilaaa Yarın kaçta kontrolün? Yazarken etiketler misi? Ben sürekli bakamıyorum ama merak da ediyorum seni. Arada kayanmasın
Tırsma canım yumurtanı kontrol edecek sadece. Tahlillerinde zaten öyle bir anormallik yok gibi. Dahiliye gereken tedaviyi de verdi. Amh baktırırsın bi işte, ona da regl değilken bakıyorlar ama doğru sonuç veriyor mu bilmiyorum. Bir de şu var yumurtanda bu ay bir değişiklik görse bile şöyle düşün yıl içinde yumurtlamadığımız bazı aylar da oluyormuş. Korkutma kendini. Güzel geçer inşallah muayenen, güzel haberler alırsınYarın saat 9da... Acayip tırsıyorum ne diyecek diyetamamdır etiketlerim
Bacım bugün uzun zaman sonra akşam yemeğe çıktık kocişle oğlanla çokk iyi geldi vallaBeyazım nasılsın
Evet kuzuNurzfr kullandğn vitamin imom mu beybi?
Ayyy bu millet niye böyle yaaa kendilerine gelince farklı bize gelince yapcaniz illaBugün bana da misafirliğe geldiler, bütün gün ayaktaydım, kahvaltıyı bile saat iki gibi edebildim.
Tam gittiler, bu sefer eşim tutturdu akşam ne yicez diye, çorbasını yaptım bişeyler hazırladım falan. Bi baktım yine kahverengi lekelenme.
Ayaklarımın yorgunluktan ağrıması, dün gece temizlik yapmam, ertesi gün 6da kalkıp kahvaltı hazırlamam. Şimdi tam rahatladım dedim bu oldu. İçtim progestanımı yatıyorum, bugün hareketliydi de bebek çok şükür, geçmezse yarın doktora gidicem.
Adımız gelinÖyle gerçekten yeni gelin de değilim artık eskidik ama adımız gelin
çok yoruyorsun kendini
Oyyy kıyamamBacım bugün uzun zaman sonra akşam yemeğe çıktık kocişle oğlanla çokk iyi geldi valla
Bende onu kullanıorm kokusu tiksindirio ama cok iyi bir takviyeEvet kuzu
Banda devam dedi Dr amcaOyyy kıyamam
Mutluluğunuz daim olsun kuzum
Bende onu kullanıorm kokusu tiksindirio ama cok iyi bir takviye
Doğuma kadar kullanıorm
Amin canım hepimizin inşallahOyyy kıyamam
Mutluluğunuz daim olsun kuzum
Bende onu kullanıorm kokusu tiksindirio ama cok iyi bir takviye
Doğuma kadar kullanıorm
Adımız gelin olmaz olaydıAdımız gelin
Aminn kuzum inşallah içinde yok yok zaten aldığım b12 nin içinde de var folik asit vsBebek içinde baya iyi kuzum
Yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?