Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arayıp yarın müsait değilim deyip belli gün verseydin ya bunun ayıbı olmaz halin ortada.ya da akşama eşine yemek hazırlamak yerine dışardan söyleseydin kahvaltı içinde kendi hazırlasaydı.birazda sende suç.benim eşim iş yapmayı sevmez ama iyi değilim deyip yattığımda karnımızı doyurur sen kendini zorlamayı seviyorsun

Neyse bebek akillari aliyor diyelim de kurtaralim ben de kelimeleri bulamiyorum, anlaticam tam o tek bir kelime gelemiyor aklima bir turlu

Yarın saat 9da... Acayip tırsıyorum ne diyecek diye tamamdır etiketlerim
Tırsma canım yumurtanı kontrol edecek sadece. Tahlillerinde zaten öyle bir anormallik yok gibi. Dahiliye gereken tedaviyi de verdi. Amh baktırırsın bi işte, ona da regl değilken bakıyorlar ama doğru sonuç veriyor mu bilmiyorum. Bir de şu var yumurtanda bu ay bir değişiklik görse bile şöyle düşün yıl içinde yumurtlamadığımız bazı aylar da oluyormuş. Korkutma kendini. Güzel geçer inşallah muayenen, güzel haberler alırsın

Ayyy bu millet niye böyle yaaa kendilerine gelince farklı bize gelince yapcaniz illa
Öyle gerçekten yeni gelin de değilim artık eskidik ama adımız gelin

çok yoruyorsun kendini
Adımız gelin

Adımız gelin olmaz olaydı
DusunceBulutu valla önceden olsa haklisin derdim ama bu sefer cidden hem zorla geldiler hem de reddetme gibi bir şey olamadı. Mecbur kaldım. Ha diğer konuda haklisin dışardan soylenirdi. Mutfağa girmişken öyle hazırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…