- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.261
İyiyim kanka inşallah daha iyi olurum
Heh şöyleya bütüüüün çikolatalar önüne serilir onun beee
Alman cikolatasi getireyim ben kuzuya olur muHeh şöyle
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Süper olur yada alman şampuanıAlman cikolatasi getireyim ben kuzuya olur mu
Kuzum ya tamam bak soyle yapalim ben galiba 1-1.5ay sonra gelicem getirim Istanbuldan postaya vereyim. Sen neler istedigini yaz banaSüper olur yada alman şampuanı
Biz bebeyr ondan aldk
Masaj yağı cok pahalı beeee
Ordan sen ucuza göndersene bize
Ya cnm benm şaka yapıormKuzum ya tamam bak soyle yapalim ben galiba 1-1.5ay sonra gelicem getirim Istanbuldan postaya vereyim. Sen neler istedigini yaz bana
Akciğerlerinde sıkıntı tespit edilmişti. En son tetkikler için koşturuyorlardı. Ailesinin olduğu şehre gidecekti. Ben de o koşturmacada ayakbağı gibi çok sormak istemedim. Amin. İyi olsun, inşallah Allah şifasını verirYaaa ciddimi?????
Neyi var annesinin
Durumlarda görmüştüm ama tam anlıyamamştm
@Balkiz94 cnm allah şifa versin
ÜzüldümmmAkciğerlerinde sıkıntı tespit edilmişti. En son tetkikler için koşturuyorlardı. Ailesinin olduğu şehre gidecekti. Ben de o koşturmacada ayakbağı gibi çok sormak istemedim. Amin. İyi olsun, inşallah Allah şifasını verir
Canin sagolsun kuzum benimYa cnm benm şaka yapıorm
Ama söylemen bile yeter
Allah razı olsun, gönlü güzelim
Siz geldiğinizde tavşan kardeşe ne olcak
Yok onlar daha sacma oluyor anlarsin olunca. Daha cok erken zatenYok canım daha bir şey. Her şey aynı. Saçma rüyaları ben normalde de hep gördüğüm için onu değişiklik olarak saymıyorum
Annesi rahatsızlandı, çocuk işine bir süre ara verdi o
Bakacak biri varsa sorun etme kuzuCanin sagolsun kuzum benim❤
Off hic sorma ya getirsem bi dert biraksam bi dert
Icim ciz ede ede abime birakicam galiba goturup oraya kurucam kafesini abim iyi bakar ama tabi ki her gun ararim sorarim herseyini duzgun yapiyormu diye
Var tabi ama ne bileyim insanin akli kaliyor simdiden icim ciz ediyorBakacak biri varsa sorun etme kuzu
Paresilaaa umarim doktor randevun cokkk iyi gecer ve guzel haberlerle gelirsin ❤❤❤
Bal0ncuk yaa bebisini mi gorucen sen cok tatliş
Ve @NealStreet
Dur daha ne tüpüVe @NealStreet
Tabiki beklediğim sonuç
Yumurtalar küçük, cuma ve Pazar ilişki ptesi kontol eşimde sperm testi verecek
Büyük ihtimalle öbür ay tüp için işlemlere başlayacağız
Hadi bakalım hayırlısıylaYok onlar daha sacma oluyor anlarsin olunca. Daha cok erken zaten
Hemen tüpe baslamanizin sebebi ne canim?Ve @NealStreet
Tabiki beklediğim sonuç
Parem dur bakalm Bi hemen kötüyü çağırma. Yumurta o kadar hızlı büyüyor ki Dr bile şaşırıyor. Takviye Bi şeyler verdi mi kaç ml Bi de adetin yeni geçti zatenVe @NealStreet
Tabiki beklediğim sonuç
Canım öncelikle geçmiş olsun. Tüp için önce bütün tetkiklerin yapılıp çözülebilecek bir şey olup olmadığına bakılması lazım. Orası bir kenarda dursun hele.Ve @NealStreet
Tabiki beklediğim sonuç
Dur daha ne tüpü
İlaçla yumurta büyütüolar ama Parem?
Hemen tüpe baslamanizin sebebi ne canim?
Beklediğim sonuç dahi olsa şu an iyi değilim sonra konuşuruz olur mu sizleri seviyorumParem dur bakalm Bi hemen kötüyü çağırma. Yumurta o kadar hızlı büyüyor ki Dr bile şaşırıyor. Takviye Bi şeyler verdi mi kaç ml Bi de adetin yeni geçti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?