Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ciddimi?????
Neyi var annesinin
Durumlarda görmüştüm ama tam anlıyamamştm
@Balkiz94 cnm allah şifa versin
Akciğerlerinde sıkıntı tespit edilmişti. En son tetkikler için koşturuyorlardı. Ailesinin olduğu şehre gidecekti. Ben de o koşturmacada ayakbağı gibi çok sormak istemedim. Amin. İyi olsun, inşallah Allah şifasını verir

Ya cnm benm şaka yapıorm
Ama söylemen bile yeter
Allah razı olsun, gönlü güzelim
Siz geldiğinizde tavşan kardeşe ne olcak
Canin sagolsun kuzum benim
Off hic sorma ya getirsem bi dert biraksam bi dert
Icim ciz ede ede abime birakicam galiba goturup oraya kurucam kafesini abim iyi bakar ama tabi ki her gun ararim sorarim herseyini duzgun yapiyormu diye

Canin sagolsun kuzum benim
Off hic sorma ya getirsem bi dert biraksam bi dert
Icim ciz ede ede abime birakicam galiba goturup oraya kurucam kafesini abim iyi bakar ama tabi ki her gun ararim sorarim herseyini duzgun yapiyormu diye
Bakacak biri varsa sorun etme kuzu

Bakacak biri varsa sorun etme kuzu
Var tabi ama ne bileyim insanin akli kaliyor simdiden icim ciz ediyor
Ama bide su var o yolu gelmesi hava degisimi felan daha cok stres yapar daha kotu olur abimin yaninda kalmasi daha iyi. Hatta nisanlisinin da tavsani var onceden alistirirsam arkadas olur oynarlar

Bal0ncuk minnoşumuz nasılmış gördün mü
Paresilaaa girdin mi Dr ne dedi ne deiidi parem

Paresilaaa umarim doktor randevun cokkk iyi gecer ve guzel haberlerle gelirsin ❤❤❤
Bal0ncuk yaa bebisini mi gorucen sen cok tatliş

Paresilaaa paremm güzel haberlerle gell

Ve @NealStreet
Tabiki beklediğim sonuç
Yumurtalar küçük, cuma ve Pazar ilişki ptesi kontol eşimde sperm testi verecek
Büyük ihtimalle öbür ay tüp için işlemlere başlayacağız

Ve @NealStreet
Tabiki beklediğim sonuç
Parem dur bakalm Bi hemen kötüyü çağırma. Yumurta o kadar hızlı büyüyor ki Dr bile şaşırıyor. Takviye Bi şeyler verdi mi kaç ml Bi de adetin yeni geçti zaten

Ve @NealStreet
Tabiki beklediğim sonuç
Canım öncelikle geçmiş olsun. Tüp için önce bütün tetkiklerin yapılıp çözülebilecek bir şey olup olmadığına bakılması lazım. Orası bir kenarda dursun hele.
Reglin kaçıncı günüydü bugün? Küçük dediği ne kadarmış? İlişki günlerini neye göre söylüyor? İlaç verdi mi ya da çatlatma iğnesi?

Dur daha ne tüpü
İlaçla yumurta büyütüolar ama Parem?

Hemen tüpe baslamanizin sebebi ne canim?

Parem dur bakalm Bi hemen kötüyü çağırma. Yumurta o kadar hızlı büyüyor ki Dr bile şaşırıyor. Takviye Bi şeyler verdi mi kaç ml Bi de adetin yeni geçti zaten
Beklediğim sonuç dahi olsa şu an iyi değilim sonra konuşuruz olur mu sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…