- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.781
Bacım sen gebeliği düşünemiorumŞuan durduk yere ağlıyorum
Yok o sorun değil. Hayvanları dokunarak sevemiyorum zaten uzaktan seviyorum ama et olayını needecez ya dokunuyorum ben mecbur@Saron abla coğu şeyi anlatmş
@NealStreet çiğ ete dokunmK kdar kediyede dokunmak aynı şeyi yaratıo
Minik kedi sevmeye bayılırımama yaklaşmıorm bile 8 aydır
Bakam sağ olasın ama pek de yapabilecek bir şeyimi yok gibi. Temizliği falan yapar da yemek konusunda facialara sebep olabilirvalla modern cag hurafesi de olabilir. O zaman oyle dediler oyle yaptik arastirin yine de :))
Eldiven..yada onun iğnesi var onu vurulcan rahatlayacanYok o sorun değil. Hayvanları dokunarak sevemiyorum zaten uzaktan seviyorum ama et olayını needecez ya dokunuyorum ben mecbur
Çiğ et, çiğ yumurta, mayonez yasak.
Bunun neresi hafif yaKuzum evet yumurta çatlaynca hafif knM olabiliyor endişelenme
İyi akşamlae
Ama bu cok ciciiiii
Ama bende istiorummmmm.
Progestan uzmanı @MNbeyaz
Kuzun ilçlarn hiç bi yan etkisini yŞamadm ben
Cukom ben sana demedm mi saatli kullan
Cnm gebeyken mutlaka bakarlarBal0ncuk Miss Bride Bu neydi bele ya :/ Neler diyonuz. Tahlilini fe yapmadılar bana daha toksoplazmanın. Acaba antikorum var mıdır Yeni yeni icatlar ya valla üff annem 4. çocuğa kadar ultrason bile görmemiş. Bizim halimize bakın
Cıx bence olamaz...Bunun neresi hafif yadünden beri var aleti çıkardı görünce bayılacam sandım ya
Başka şey olabilir mi
Olsa görurdu diyorum sonra saçmalıkları geliyor aklıma yine dikkat etmedi mi acaba diyorumCnm gebeyken mutlaka bakarlar
Daha önce bakmanın anlamı ykki
Ama kuzum gözünde büyütme..
İnan bana şimdi okuyunca uzun felan gelio ama değil
Alışıosun... Standart hayatının parçası oluor tüm bunlar
Cıx bence olamaz...
Bence sen tedbiren bir doktora daha görün. O biraz fazla değişik biri. Ne olur ne olmaz yumurtlama kanaması lekelenme şeklinde oluyor yanlış bilmiyorsam. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama nolur nolmaz aklında da kalmasın hemOlsa görurdu diyorum sonra saçmalıkları geliyor aklıma yine dikkat etmedi mi acaba diyorum
Kuzum yk sen ne yapmş olsbilirsinki yani..Olsa görurdu diyorum sonra saçmalıkları geliyor aklıma yine dikkat etmedi mi acaba diyorum
Kuzum evet yumurta çatlaynca hafif knM olabiliyor endişelenme
İyi akşamlae
Ama bu cok ciciiiii
Ama bende istiorummmmm.
Progestan uzmanı @MNbeyaz
Kuzun ilçlarn hiç bi yan etkisini yŞamadm ben
Cukom ben sana demedm mi saatli kullan
Aleti cikardi yazisini okuyunca bi yanlis anlayan ben miyim acabaBunun neresi hafif yadünden beri var aleti çıkardı görünce bayılacam sandım ya
Başka şey olabilir mi
+18 oldu ben gidiomIyi gecelerrr
instagramda sayfalari var vereyim bi goz at istersen
Aleti cikardi yazisini okuyunca bi yanlis anlayan ben miyim acaba
Bende tamam kuzum gelirken getiririm diyeceksn sandmIyi gecelerrr
Arkana bakmadan kac+18 oldu ben gidiom
Istesemde getiremem yapanlar IstanbuldaBende tamam kuzum gelirken getiririm diyeceksn sandm
Cıx cıx cıx cimri
Oo göndertmen daha kolay hahahahhaArkana bakmadan kac
Istesemde getiremem yapanlar Istanbulda
Aynen oyleOo göndertmen daha kolay hahahahha
Yine suçlu oldum arkadaşAynen oyle
Hem ben sana kendin al demedim ki goz at dedim
Sec begen yaptirayim diyecektim
Bence sen tedbiren bir doktora daha görün. O biraz fazla değişik biri. Ne olur ne olmaz yumurtlama kanaması lekelenme şeklinde oluyor yanlış bilmiyorsam. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama nolur nolmaz aklında da kalmasın hem
Şu an yok gibi ama devam ederse gideceğimKuzum yk sen ne yapmş olsbilirsinki yani..
Klasik ilişki.. Yumurta çatlaması yapar
Ama istiosan başka dr daha görüm
Avukat hanimmmm avukat hanimmmmIyi gecelerrr
Bu avukat hanm masum görünüo ama fena fenaŞu an yok gibi ama devam ederse gideceğim
acile giderim valla
Avukat hanimmmm avukat hanimmmm
Masum cümleyi naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?