- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.741
İçerden tepiklemekle olmaz, gelsin de bi yüz yüze görüşelim bakalım derdi neymiş.Ooo sırayla patır patır gelecek bebisler
Bizde herşey şeffafBen farkli yerlerden aliyordum hshshdgdg
Senin tenini hissetmek için yapio annesiiiİçerden tepiklemekle olmaz, gelsin de bi yüz yüze görüşelim bakalım derdi neymiş.
Bizde herşey şeffafahahah
Tabi tamam olur da, attığı tekme dışardan canlı canlı görünüyo ya, o sırada bi miktar canım yanıyo, hele o sırada uyuyosamSenin tenini hissetmek için yapio annesiii
En son test aldigim gun regl gelmişti o son oldu hala duruyolar evde hshsbİçerden tepiklemekle olmaz, gelsin de bi yüz yüze görüşelim bakalım derdi neymiş.
Bizde herşey şeffafahahah
Tamam işte tasarruf, diğer aya sıkıntı çekmicen.En son test aldigim gun regl gelmişti o son oldu hala duruyolar evde hshsb
Hemen başka Dr karla goruscen kusumm manyak kadın yaş sinir oldumBu doktordan son kez çıkışım.
Kontrol etti çatlamış yumurtan dedi. Soruyor kendiliğinden mi ilaçla mi diye onun bile farkında değil dedim kendiliğinden maşallah diyor.
Bol şans diledi. Dünde ilişki sonra hafif kanama oldu hala da devam ediyor. Yumurta çatladigi için dedi. İnansam mi bilemedim
Ayyy inşallah o günleri görür muyuz kiTabi tamam olur da, attığı tekme dışardan canlı canlı görünüyo ya, o sırada bi miktar canım yanıyo, hele o sırada uyuyosam
Başına gelesiceler. ordan konuşmak kolay görürüm birkaç ay sonra.
10 gun gecikene kadar yapmam artik test mest bihtim hshdbTamam işte tasarruf, diğer aya sıkıntı çekmicen.
DedikoduuNapiyorsunuz bakalim oku oku bitmedi sabah sabah
Testlerle sınavımızEn son test aldigim gun regl gelmişti o son oldu hala duruyolar evde hshsb
Bidaha bu kadar dedikodu yapmayin ben yokken son sayfaya varamadim bitmeyen yol gibiDedikoduu
Ahh ahh o testler yokmuTestlerle sınavımız
Seninki daha güzel olmusss
Tamam aplaBidaha bu kadar dedikodu yapmayin ben yokken son sayfaya varamadim bitmeyen yol gibi
Ahh ahh o testler yokmu
Anam sahi mi? Ben de parabensiz, sülfatsız şampuan arıyorum da doğru düzgün bir şey bulamadım. Bunları normalde de kullanmamamız lazım. Ben çok önceden de bu arayışa girmiştim, yine bulamayıp market şampuanına dönmüştüm ama şimdi daha dikkat etmek lazım gibi geliyor. Korkudan yüz yıkama jelimi, nemlediricimi, el kremimi bile kullanamıyorum. Doktora sorarım dedim ama henüz bir doktorum da yokKurudum kaldım. Elim, yüzüm fena.
Du bakamMiss Bride , Saron , @dayler dayler , @DusunceBulutu 'na da soralım. Siz neleri kullandınız, neleri kullanmadınız, nelerinizi değiştirdiniz, neleriniz aynı kaldı? El, yüz, vücut nemlendiriciler, kolaltı deo, şampuan vb. Nurzfr gel dinleyiciyiz biz
Sagol kuzumSeninki daha güzel olmusss
Aplasi kurbann olsunTamam apla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?