Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu doktordan son kez çıkışım.
Kontrol etti çatlamış yumurtan dedi. Soruyor kendiliğinden mi ilaçla mi diye onun bile farkında değil dedim kendiliğinden maşallah diyor.
Bol şans diledi. Dünde ilişki sonra hafif kanama oldu hala da devam ediyor. Yumurta çatladigi için dedi. İnansam mi bilemedim

Hemen başka Dr karla goruscen kusumm manyak kadın yaş sinir oldum
Ayyy inşallah o günleri görür muyuz ki

Ben su an krem sampuan vs. anlaminda hicbir seye dikkat etmiyorum maalesef. Ama yuzume de kayisi yagi disinda bir sey surmuyorum o bana iyi geliyor. Uyduruk bir yuz kopuguyle yikiyorum yuzumu:)
Kizimdayken ilk diye galiba daha pimpirikliydim. O yuzden o zaman neler yaptigimi yazayim:) Bebek sampuani kullaniyodum hem yuzum hem de sacim icin. Bebek urunlerinde o yasakli maddeler ya olmuyor ya da cok az oluyor o yuzden bu surede onlari kullanabilirsiniz zaten cildiniz ostrojenden dolayi guzellesecek gebelikte:) Yine yuzume nemlendirmek icin bebek nemlendiricisi kullaniyodum. O zamanlar Chicconun cook nefis organik bir kremi vardi, artik uretilmiyor, onu kullanirdim mesela. Yani organik bebek urunleri bulabildiginiz surece bence OKdir. Bir de Avrupa urunlerini tavsiye ederim kozemetikte cunku oranin kanunlari bu tip konularda cok sert, amerikadan bile sert.
Yiyecek konusunda cok dikkatliydim. Birkac kacamak disinda saglikli beslendim. 3 ana 4 ara ogun. Zaten toplamda 8 kilo alip, 3.5 kilo bebis elde edebilimistim, insallah yine oyle olur hepimizin de benim suan en azindan kendi kilom acisindan cok zor. Cok cok acik bir bardak cay disinda hic icmedim. Kahve hic icmedim, ozellikle son aylarda bebisleri heyheylendiriyomus kahve diye duymustum., ama kucuk bi fincandan belki bisi olmuyodur. Bir kez 1 yarim kadeh kirmizi sarap icmistim ama doktorlar zaten haftada 1 kadeh izin veriyor, kan yapar kirmizi:) Sekerli seylerden hep uzak durdum, pake gida normalde de sevmem, yemedim. Ceviz cok yedim hergun bir avuc mutlaka tavsiye ederim, cig badem ve cig findik. Disarda yesillik yememeye dikkat ettim, yersem de mutlaka sirkeye bogardim. Cig ete dokunmadim, eldivenle ancak.
Su an pek oyle degilim ama dedigim gibi. Aklima gene gelirse yazarim. Daha cok vardir da unuttum gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…