- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.821
Benim kedim olmasına rağmen antikor çıkmadı çok şaşırmıştım. O kadarla da bitmiyo ki.Bal0ncuk Miss Bride Bu neydi bele ya :/ Neler diyonuz. Tahlilini fe yapmadılar bana daha toksoplazmanın. Acaba antikorum var mıdır Yeni yeni icatlar ya valla üff annem 4. çocuğa kadar ultrason bile görmemiş. Bizim halimize bakın
Dış çekim yapcaktım, partiler yapacaktım, ne hayallerim vardı be.İzin verirlerse yaparız inşallah
Konfeti mi patlatacaz? Nasıl bi kutlama olacak ona göre giyineyim. Allahım inşallah güzel sonuçlanır
Kim ben miYok o ise yaramaz
Vantilatoru acip onune otursun
Konuyu tam anlamadigim icin bisey diyemicem
Bi trip attigini gordum baska bisey goremedim
Size bı kafa atarım
Çok fenasinAha işte attım
Ahahhahah bu nasıl dolmuşluk kahkaha attım. Zormuş zaten canım bir şey demedik. Beni transfer sonrası yasaklar bile ne biçim çarptıBenim kedim olmasına rağmen antikor çıkmadı çok şaşırmıştım. O kadarla da bitmiyo ki.
Salam, sucuk, sosis yasak. Yolda giderken öyle çimenlere, ne bileyim yol kenarındaki ağaçlara dokunmak pek tavsiye edilmiyo mesela. Dokunduysan da elini yıkamadan ağzına götürme.
Sonracığıma dışarda güvenmediğin yerlerde salata veya çiğ sebze tüketme.
Boşuna mı aç kaldım diye bağırıyorum aylardır feryadımı duymadınız, kendi başına gelince mi önemli oldu.
Oooooooohhhhhh
Gerçekten instamom olacaktın tüüü yazıklar olsun. Hayallerimizi yıktınDış çekim yapcaktım, partiler yapacaktım, ne hayallerim vardı be.
8 ay evde panda gibi yuvarlana yuvarlana yattım. İnstamom olacaktım olamadım.
Daha internette bebeğe dair en ufak bir paylaşım bile yok. Ben doğurunca çok şaşıracaklar.
Hep içimde biriktirmişim.Ahahhahah bu nasıl dolmuşluk kahkaha attım. Zormuş zaten canım bir şey demedik. Beni transfer sonrası yasaklar bile ne biçim çarptı
Yok sen degil zaten mucizeyi diyorumKim ben mi
Ben trip atmam yav
Çok fenasin
Hiç bilmiyorum yaa kaçta uyanırsak ama muhtemelen ben uyuyamam bu geceeeee@NealStreet yarın kaçta yapacan testi
Söyleseydin öncesindeHep içimde biriktirmişim.
Kız iki gündür aynı saatte birden başım ağrımaya başlıyo, tansiyonum çıkıyo limonlu su içiyorum geçiyo. arasammı doktoru. açken normalde tansiyon düşer benimki yükseliyo iki gündür. Gıcık oldum beeSöyleseydin öncesinde
Arayıp söylesene gebeggggsin sen geebbbeeeeegggg bı sefer olsa tamam ama iki sefer olmuş demekki tekrarlayan bı durumKız iki gündür aynı saatte birden başım ağrımaya başlıyo, tansiyonum çıkıyo limonlu su içiyorum geçiyo. arasammı doktoru. açken normalde tansiyon düşer benimki yükseliyo iki gündür. Gıcık oldum bee
bi dün, bi de bugün doktora gitmedim ya illa bişey olması lazım. kızçe hastane kokusunu özlüyo zaarArayıp söylesene gebeggggsin sen geebbbeeeeegggg bı sefer olsa tamam ama iki sefer olmuş demekki tekrarlayan bı durum
Ara tabii öyle şeyleri bekletmesene yav artık karnın burnunda. Doktorun bilsinKız iki gündür aynı saatte birden başım ağrımaya başlıyo, tansiyonum çıkıyo limonlu su içiyorum geçiyo. arasammı doktoru. açken normalde tansiyon düşer benimki yükseliyo iki gündür. Gıcık oldum bee
mide bulantısı da yok, sadece baş ağrısıAra tabii öyle şeyleri bekletmesene yav artık karnın burnunda. Doktorun bilsin
Tansiyondandır o işte. Düşük olsa mide bulantısı yapar da yüksek mide bulantısı yapar mı? Baş ağrısı yaparmide bulantısı da yok, sadece baş ağrısı
Ayyy hiç biri içimde kalmadıDış çekim yapcaktım, partiler yapacaktım, ne hayallerim vardı be.
8 ay evde panda gibi yuvarlana yuvarlana yattım. İnstamom olacaktım olamadım.
Daha internette bebeğe dair en ufak bir paylaşım bile yok. Ben doğurunca çok şaşıracaklar.
Size bir sır vereyim mi
Allah seni nurVeriyorum hazır olun:
Bir kadını aglattiktan sonra kendini ateşe atan tek şey SOĞAN dir
Bizim bir zamanlar gebeeggg şarkımız şansımız vardı sankimAyyy hiç biri içimde kalmadı
Neden?
Cnkü hiç öyle şeyleri sevmiorm
Hatta o kadar sadeciyimki, annem olmasa kızımın hiç cicili bicili elbisesi olmazdı
Zıbın yrter
Allah seni nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?