Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kedim olmasına rağmen antikor çıkmadı çok şaşırmıştım. O kadarla da bitmiyo ki.
Salam, sucuk, sosis yasak. Yolda giderken öyle çimenlere, ne bileyim yol kenarındaki ağaçlara dokunmak pek tavsiye edilmiyo mesela. Dokunduysan da elini yıkamadan ağzına götürme.
Sonracığıma dışarda güvenmediğin yerlerde salata veya çiğ sebze tüketme.
Boşuna mı aç kaldım diye bağırıyorum aylardır feryadımı duymadınız, kendi başına gelince mi önemli oldu.
Oooooooohhhhhh

İzin verirlerse yaparız inşallah
Konfeti mi patlatacaz? Nasıl bi kutlama olacak ona göre giyineyim. Allahım inşallah güzel sonuçlanır
Dış çekim yapcaktım, partiler yapacaktım, ne hayallerim vardı be.
8 ay evde panda gibi yuvarlana yuvarlana yattım. İnstamom olacaktım olamadım.
Daha internette bebeğe dair en ufak bir paylaşım bile yok. Ben doğurunca çok şaşıracaklar.

Ahahhahah bu nasıl dolmuşluk kahkaha attım. Zormuş zaten canım bir şey demedik. Beni transfer sonrası yasaklar bile ne biçim çarptı

Gerçekten instamom olacaktın tüüü yazıklar olsun. Hayallerimizi yıktın

Arayıp söylesene gebeggggsin sen geebbbeeeeegggg bı sefer olsa tamam ama iki sefer olmuş demekki tekrarlayan bı durum

Ara tabii öyle şeyleri bekletmesene yav artık karnın burnunda. Doktorun bilsin

Ayyy hiç biri içimde kalmadı
Neden?
Cnkü hiç öyle şeyleri sevmiorm
Hatta o kadar sadeciyimki, annem olmasa kızımın hiç cicili bicili elbisesi olmazdı
Zıbın yrter

Size bir sır vereyim mi
Veriyorum hazır olun:

Bir kadını aglattiktan sonra kendini ateşe atan tek şey SOĞAN dir
Allah seni nur

Ayyy hiç biri içimde kalmadı
Neden?
Cnkü hiç öyle şeyleri sevmiorm
Hatta o kadar sadeciyimki, annem olmasa kızımın hiç cicili bicili elbisesi olmazdı
Zıbın yrter

Allah seni nur
Bizim bir zamanlar gebeeggg şarkımız şansımız vardı sankim ben mi yanlış hatirlayrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…