- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.941
Bu devirde çağrımı kaldı kızYok bayilmamis cagrimi görünce gelmiş beğenmiş gitmiş
Sonuca geeellllllGece tuvalet mesaim yarım saatte bire falan düşünce sabaha kasar uyku yalan oldu. Sabah uyuyunca da uyuyakalmışım. Eşim de ben alarm kurdum sanıyormuş hahahhs O kadar uyuyamadım ki sabaha karşı salonda TV karşısında uyumuşum. 8.04'te geldi şok olmuş "Sen alarm kurmadın mı" dedi. Test kendi kendini 48 saate yaklaştırmaya karar vermiş demek ki
Arayıp acmayinca cevapsız çağrı olmuyo muBu devirde çağrımı kaldı kız
Herifi kalpten götürcen yaaa niye saati kurmuosunGece tuvalet mesaim yarım saatte bire falan düşünce sabaha kasar uyku yalan oldu. Sabah uyuyunca da uyuyakalmışım. Eşim de ben alarm kurdum sanıyormuş hahahhs O kadar uyuyamadım ki sabaha karşı salonda TV karşısında uyumuşum. 8.04'te geldi şok olmuş "Sen alarm kurmadın mı" dedi. Test kendi kendini 48 saate yaklaştırmaya karar vermiş demek ki
Yeni verdim daha işteSonuca geeellllll
Kan verdnmiiiiiiii
Haydi bakalım beklemedeyiz bu arada ne renk gitcez belli miYeni verdim daha işte
Hee doğruArayıp acmayinca cevapsız çağrı olmuyo mu
Ohh şükür kazasız belasızYeni verdim daha işte
Haydiii hoppaaaaGunaydiinnn
Bugun guzel haber alicaz herkes uyansin ve kutlamaya hazirlansinnn
Ne renk giyelim ben anlamam o işlerden. Ponponlar yeter ya picamalarla kutlarız benceHaydi bakalım beklemedeyiz bu arada ne renk gitcez belli mi
Türk Sineması izliom tek seferlik sarhoslarken birlikte oldular ve bilin bakalım ne olduHee doğru
Cahillik işte nurum
Ohh şükür kazasız belasız
Haydiii hoppaaaa
Ponponları takın ellere
Tamam o zamanNe renk giyelim ben anlamam o işlerden. Ponponlar yeter ya picamalarla kutlarız bence
Hee doğru
Cahillik işte nurum
Ohh şükür kazasız belasız
Haydiii hoppaaaa
Ponponları takın ellere
Yoksaaa hamile mi kaldiTürk Sineması izliom tek seferlik sarhoslarken birlikte oldular ve bilin bakalım ne oldu
Çocuk doğdu beş yaşına bile geldiYoksaaa hamile mi kaldi
Bizde olmayanTürk Sineması izliom tek seferlik sarhoslarken birlikte oldular ve bilin bakalım ne oldu
@NealStreet bu habere cok sevindm aylardır pijamaylaym
Bana pztsi rahat kiyafetle gel dedi pijamayla gitsem nolur
Hiç bişi olmaz bende öyle gitmiştim hiç unutmamBana pztsi rahat kiyafetle gel dedi pijamayla gitsem nolur
Eşofman diil bildiğin pijama kim ugrascak değiştirmeyi ahaaaa çocuk ağaçtan dustuHiç bişi olmaz bende öyle gitmiştim hiç unutmam
Eşortman ve spor ayakabı
Bacm zaten çkarcan yani pijamada olur misEşofman diil bildiğin pijama kim ugrascak değiştirmeyi ahaaaa çocuk ağaçtan dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?