Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yyaa bişi sorcam iğneli epilasyon gebelikte yapılsa zararı var mı yüz bölgesi icin
Iki nedenden pek onermiyolar 1 acisindan dolayi strese girip bebisi de germesin diye, 2 leke yapma ihtimali hele yuzde hele yazin fazla diye. Yoksa o verilen lazer sadece cilt uzerinde kalio. Yaptirma bosver idare ediver azcik daha

Bi de kizlar aklima geldi. Benim cildim lekelenmeye cok meyilli. Gebelikte zaten gunes en buyuk dusmanimiz. Gunes kremi isini cok arastirdim. 2 cesit bunlar. Biri surunce cilt emiyo, digeri ise beyaz bir katman birakio. Heh iste o kalandan alcaksiniz. Beyaz kalan fiziksel bariyer olusturuyo bu iyi, digeri ise cilt altinda bi takim reaksyionlar yaratip lekeyi onluyo (kimyasal filtre) bu kotu biraz. O yuzden yuzum.bembeyaz oldu, Casper gibi oldum demicez beyazlatandan alcaz. Nasil anlicaz? arkasinda titanium veya cinko icerik olacak. Ben Avene kullaniyorum 50+ faktor.

Iki nedenden pek onermiyolar 1 acisindan dolayi strese girip bebisi de germesin diye, 2 leke yapma ihtimali hele yuzde hele yazin fazla diye. Yoksa o verilen lazer sadece cilt uzerinde kalio. Yaptirma bosver idare ediver azcik daha
Gebelikle dokulur onlar. Bekle simdi taslar yerine otursun. Kalanlari yaptirirsin dogumdan sonra. Gebelikte leke ihtimali.yuksek
Gebelikten sonra bakarız bu işlere o zaman napak
Çok sağol abla

Gunaydin kizcelerrrrrrrr yavrularmmmmmm bacilarimmmmm anaaaaagmmmm guzellleerimmmmmmm nabuyonusssss
İyiyizzzz sövüoruzzzzz sen nabıon

Bacım yer de miyim gökte mi ya oğlan ne mesaj yazdırıyo ne teli elime alablilyprum dün akşam 9 bucuk ta geldik parktan valla
Erken gelmişsiniz beyazm
Tam 10da yasaklar başlayınc gelmediğinize dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…