- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.901
Iki nedenden pek onermiyolar 1 acisindan dolayi strese girip bebisi de germesin diye, 2 leke yapma ihtimali hele yuzde hele yazin fazla diye. Yoksa o verilen lazer sadece cilt uzerinde kalio. Yaptirma bosver idare ediver azcik dahaYyaa bişi sorcam iğneli epilasyon gebelikte yapılsa zararı var mı yüz bölgesi icin
Gebelikle dokulur onlar. Bekle simdi taslar yerine otursun. Kalanlari yaptirirsin dogumdan sonra. Gebelikte leke ihtimali.yuksekŞu aralar çok arttı ya ilaçlardan muhtemelen yakında tras makinasıyla gezicem
Iki nedenden pek onermiyolar 1 acisindan dolayi strese girip bebisi de germesin diye, 2 leke yapma ihtimali hele yuzde hele yazin fazla diye. Yoksa o verilen lazer sadece cilt uzerinde kalio. Yaptirma bosver idare ediver azcik daha
Gebelikten sonra bakarız bu işlere o zaman napakGebelikle dokulur onlar. Bekle simdi taslar yerine otursun. Kalanlari yaptirirsin dogumdan sonra. Gebelikte leke ihtimali.yuksek
Çok sağol ablaBi de kizlar aklima geldi. Benim cildim lekelenmeye cok meyilli. Gebelikte zaten gunes en buyuk dusmanimiz. Gunes kremi isini cok arastirdim. 2 cesit bunlar. Biri surunce cilt emiyo, digeri ise beyaz bir katman birakio. Heh iste o kalandan alcaksiniz. Beyaz kalan fiziksel bariyer olusturuyo bu iyi, digeri ise cilt altinda bi takim reaksyionlar yaratip lekeyi onluyo (kimyasal filtre) bu kotu biraz. O yuzden yuzum.bembeyaz oldu, Casper gibi oldum demicez beyazlatandan alcaz. Nasil anlicaz? arkasinda titanium veya cinko icerik olacak. Ben Avene kullaniyorum 50+ faktor.
Sen dersi iyice saldınHerif de durmuş ders mi çalışsan diyo yok kan günü beklerken caliscam dedim o zamana yaptım planı
Tabiki evet......Yyaa bişi sorcam iğneli epilasyon gebelikte yapılsa zararı var mı yüz bölgesi icin
Bizim kızlara benzemişonlar da babalarına töbe
Hahsah of valla yaa, 1 gr mi ise yaramazParol icecegime ağrıyı çekerim en azından karaciğerim sağlam kalır
Ne sandin gızııımmmmmm
Hahsah of valla yaa, 1 gr mi ise yaramaz
Ne sandin gızııımmmmmmahshdhshddh
Bacım yer de miyim gökte mi ya oğlan ne mesaj yazdırıyo ne teli elime alablilyprum dün akşam 9 bucuk ta geldik parktan vallaSen dersi iyice saldın
Tabiki evet......
sen nerdesnnerde.. Bizi burda öksüz braktn
İyiyizzzz sövüoruzzzzz sen nabıonGunaydin kizcelerrrrrrrr yavrularmmmmmm bacilarimmmmm anaaaaagmmmm guzellleerimmmmmmm nabuyonusssss
Erken gelmişsiniz beyazmBacım yer de miyim gökte mi ya oğlan ne mesaj yazdırıyo ne teli elime alablilyprum dün akşam 9 bucuk ta geldik parktan valla
Nur az önce sana sövüodmAcun un rüyamda işi neee
Bende acun a sen bana niye sovuodunNur az önce sana sövüodm
Kime sovuyonuz la kacirdim ahshshsİyiyizzzz sövüoruzzzzz sen nabıon
Erken gelmişsiniz beyazm
Tam 10da yasaklar başlayınc gelmediğinize dua et
Banaaa ama sebebini bilmiyomKime sovuyonuz la kacirdim ahshshs
Bana bi video atmştndaBende acun a sen bana niye sovuodun
Ben bu aralar iyi değilimKime sovuyonuz la kacirdim ahshshs
Unda sovulecek ne varrr gayet güzel bir video rabbim inşallah sana da nasip edecek bı ay sonraBana bi video atmştnda
Bu sabah onu izliyerek ıyandm
Hala ağlıorm
Ben bu aralar iyi değilim
Bende geliyor geliyorrrrrrr havalı geliyorrrr falan dinledin sandım sabah sabah buna bende sövebilirdim uykudan bunla uyanmak da fena olurduBana bi video atmştnda
Bu sabah onu izliyerek ıyandm
Hala ağlıorm
Ben bu aralar iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?