- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.981
Birinciyi bir doğuralım da ikinci benim her halükarda 35'i geçiyor :/İkinci bebe için cok ara açma şansımjz yok kanka bilion demi
Saç yaristirirdim ama geç kaldınız çünkü ben boyadımYaaa benmde böyle ışıktan çkmamş..
Evet yaşlanmışız neal.. Şu bebeleri doğuralmda elimizde patlamasnlar
O zaman bebek doğar doğmaz sen uyusunda yanına koyduklarında foto çeksinlerdoğumdan sonra da alsalar, yine karnımı kesecekler
bari bi seferde çocukla beraber alsınlar. deşecekler
Olsn yinede cok beklememek lazmBirinciyi bir doğuralım da ikinci benim her halükarda 35'i geçiyor :/
Bende transferden önce keratin yaptırdım boyadm ama o eski halimden eser yok şimdiSaç yaristirirdim ama geç kaldınız çünkü ben boyadım
dışardan biri okusa şu mesajları, dicek ki bu kadınınki de ne kistmiş arkadaş konuş konuş bitmedi.O zaman bebek doğar doğmaz sen uyusunda yanına koyduklarında foto çeksinler
İyisimi alsnlar, kökten kurtul gelinimdışardan biri okusa şu mesajları, dicek ki bu kadınınki de ne kistmiş arkadaş konuş konuş bitmedi.
Ama cidden hangi taşı kaldırsam bu çıkıyo ben napiyim.
Hamile kalmadan önce minicikti, ilaçla erirdi, şimdi hiçbi türlü ilaçla erimez. Bazen hissediyorum çocuğun kiste tekme attığını.İyisimi alsnlar, kökten kurtul gelinim
Demekki seninkide az zilli olmayacakHamile kalmadan önce minicikti, ilaçla erirdi, şimdi hiçbi türlü ilaçla erimez. Bazen hissediyorum çocuğun kiste tekme attığını.tekmeleye tekmeleye sağ boşluğuma doğru atmış zilli. bu da demek oluyo ki benim bir sezeryan kesiğim olacak, otoban gibi.
kendi konforundan ödün vermemek için şimdiden savaşıyo. ben de gebeliğin başında az düşünmedim ya bu çocuk kistten büyüyemezse, küçük kalırsa falan diye. kesin babasına benzedi bu şimdiden.Demekki seninkide az zilli olmayacak
Şeytanın aklına gelmezDoktorcuğuma giderken
Korkudan bundan sıkıyorum saçlarıma
Eve gelir gelmez duşa hucummmmm
İnşallah babaları kılıklı olmazlarkendi konforundan ödün vermemek için şimdiden savaşıyo. ben de gebeliğin başında az düşünmedim ya bu çocuk kistten büyüyemezse, küçük kalırsa falan diye. kesin babasına benzedi bu şimdiden.
Doktor da diyo ki, kistte büyük bebek de iri.Erken gelme ihtimaline karşı 33. haftada kan sulandırıcıyı kesicekmişiz.
Ne edemmmŞeytanın aklına gelmez
Evde iki tane gıcık ile uğraşamam ben, babası gibi her şeye açıklama, her şeye laf, her konuya eleştiri. Abowwİnşallah babaları kılıklı olmazlar
9 ay biz taşıdık le
Aslan burcu olcak kaçarın yok bacımEvde iki tane gıcık ile uğraşamam ben, babası gibi her şeye açıklama, her şeye laf, her konuya eleştiri. Aboww
Türk Sineması izliom tek seferlik sarhoslarken birlikte oldular ve bilin bakalım ne oldu
Beyazım sahalara dönmüşsün
Aslan burcu da. ay neyseAslan burcu olcak kaçarın yok bacım
Merak etme benmkide erkenn gelmezse o burçtanAslan burcu da. ay neyse
sen ne sabah sabah insanın moralini bozuyosun ya, şurda huzurlu huzurlu güne başlamıışm
Ki balık olacakMerak etme benmkide erkenn gelmezse o burçtan
Tüm efkarım bundan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?