- 24 Mart 2019
- 12.724
- 58.364
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.341
Gunaydinnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal insanlar 1.5 saat sonra öğle yemeğine girecekGunaydinnnnnn![]()
Biz piknige gidicez orda yapıcaz kahvaltımızınormal insanlar 1.5 saat sonra öğle yemeğine girecek![]()
anamm ne zaman gördün piki kızzGünaaydınn güzel anne adaylarını ay ben yumurtlamada pik gördüm de planlama yapıyordummm hahahayine bildirim gelmiyor bir de gıcık oldum, etiketlenmesem hiç göremeyeceğim
Bal0ncuk sağolsun
siz neler yapıyorsunuz geleceğin hamişleri
![]()
aman sevsinler seniBiz piknige gidicez orda yapıcaz kahvaltımızı![]()
Gel askos birlikte gidelim❤anamm ne zaman gördün piki kızz
aman sevsinler seni
van çıkaydı gelirdikGel askos birlikte gidelim❤
Van cikmadigi icin uzuldum zaten hatırlatmavan çıkaydı gelirdik![]()
oy oy canımsın teşekkür ederim sende gül hep dün gece acilde sabahladım.. eve geldim an itibariyle tadını çıkarcam artık karar verdim.He şöyle yüzün gülsün hep canım
Unutma sen annesin. Evladın için güçlü ol.
Kafana takma. Hamileliğin tadını çıkar olur mu
Teyzesi yesin o susamı![]()
üzüldüm yazıyor ama yanında gülücük varVan cikmadigi icin uzuldum zaten hatırlatma![]()
Sende uzulme diye bebegimüzüldüm yazıyor ama yanında gülücük var
çok belli üzüldüğün![]()
![]()
![]()
Sabah sabah 4 bin adım attım geldim çok yoruldum çok açıktmhadi bakalım uyuyanlar uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eller havayaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4 bin adım atıp sonra yemeğemi gelion kızSabah sabah 4 bin adım attım geldim çok yoruldum çok açıktm![]()
Yicem tabi bacım napyim açım yani bayılırım yoksa4 bin adım atıp sonra yemeğemi gelion kız![]()
![]()
ne anladık o 4 bin adımdanYicem tabi bacım napyim açım yani bayılırım yoksa![]()