• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 28 günde bir günü gününe oluyorum. Ama henüz ilk denemelerim olduğu içim ovülasyon testi almadım. Birkaç ay deneyip olmazsa bir de o şekilde değerlendiririm diye düşündüm açıkçası. Önerdiğin testin markası nedir acaba? Aklımda bulunsun.

Yaşım 30. Hormon testini yaptırmıştım pcosdan dolayı merak edip, herhangi bir sorun görünmüyordu. Spermiyogramı yaptırmadım eşimin gelmesi gerekeceği için. Birkaç ay deneyip olmazsa onu da yaptırırım diye düşünüyorum.
innovitanin yeşil yada pembe ovulasyon testleri var onu öneririm... öyle çok pahalı değil
çubuk testler kasetlerden daha iyi daha net oluyor
ama tabi daha ilk denemeleriniz ise.. herşeye başlamak için erken :) birkaç ay daha free takıl bence
zaten doktorlarda 6 ay 1 yıl arası normal diyorlar
fakat yaşınız kaç bilmiyoruz? birazda onu düşünmek gerekir

innovitanin yeşil yada pembe ovulasyon testleri var onu öneririm... öyle çok pahalı değil
çubuk testler kasetlerden daha iyi daha net oluyor
ama tabi daha ilk denemeleriniz ise.. herşeye başlamak için erken :) birkaç ay daha free takıl bence
zaten doktorlarda 6 ay 1 yıl arası normal diyorlar
fakat yaşınız kaç bilmiyoruz? birazda onu düşünmek gerekir
30 yaşımdayım. Evet ben de henüz yeni başladığım için denemelere biraz zaman vermek istedim :) Doktor normalde 1 yıla kadar beklenebileceğini ama hafif bir pcos kistik görünüm olduğu için 6 ay denememi sonrasında tedbirli olmak açısından doktora görünmemi söylemişti.

Sizler nasıl takip ediyorsunuz peki? Genelde ovülasyon testi mi tercih ediyorsunuz?
Bu arada bana lütfen sizli hitap etmeyin :KK36:

:KK70: yine kendime sataşacak birilerini buldum :KK70:
asıl sen ne yaptın avukat hanım hiç anlatmadın

evet yakalandın...
bana burda patır patır öğütler veren effok neler yapmış neler :KK70: :KK70: :KK70:
kız okumasana... ben hiç okumuyorum artık
saldım çayıra :halay: :halay: :halay:

canımsın :) kızzz sen çalışmıyorsun ev hanımısın demi ?

erken kalkan bir prenses... neye borçluyuz bunu :KK70:
Napam canim yorucu gecti iner inmez arabayi alip memlekete gittik orda kaldik 3gun sonrasinda istanbula geldik arkadas akraba tanidik kim varsa gorduk gezdik tozduk yedik ictik geldik 😁😁
Cok kisa geldi bana bi 2hafta daha olsaydi guzel olurdu bi ege turu yapardik ama olmadi seneye artik :KK76: :KK76:

Paresilaaa Paresilaaa bu arada bat tarihim 07.10.2020 olacak yanlış yazmışım şimdi fark ettim :işsiz:
Tamamdır canım.
Ben 33 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Bir kaybım var. Kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası 3 aydır deniyoruz. Amh düşüklüğü, fsh yüksekliğim var. Eşim ise henüz Doktora gitmedi. 3 ay sonra hala hamile kalamaz isem eşim de ben de tekrar kontrole gideceğiz.
Ben test ile takip etmiyorum. Akıntı ile anlıyorum. Ama bu gidişle test ile takip edeceğim. Bendeki rahatsızlık nedeniyle hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi çayı kullandım. Ancak şu an prowomen kullandığım için otları bıraktım. Ben prowomen eşim promenk kullanıyor. Tabi pekmez ceviz vs de tüketiyoruz...
Allahım hepimize anneliği nasip etsin :dua: :dua:

30 yaşımdayım. Evet ben de henüz yeni başladığım için denemelere biraz zaman vermek istedim :) Doktor normalde 1 yıla kadar beklenebileceğini ama hafif bir pcos kistik görünüm olduğu için 6 ay denememi sonrasında tedbirli olmak açısından doktora görünmemi söylemişti.

Sizler nasıl takip ediyorsunuz peki? Genelde ovülasyon testi mi tercih ediyorsunuz?
Bu arada bana lütfen sizli hitap etmeyin :KK36:
o zaman bencede 6 ay dene bakalım..
ben ovulasyon testi tercih ediyordum evet ama eşimde sperm problemi var.. gebe kalamadım..
bir negatif aşılamamda var... tüp bebek yaptıracam :)

Napam canim yorucu gecti iner inmez arabayi alip memlekete gittik orda kaldik 3gun sonrasinda istanbula geldik arkadas akraba tanidik kim varsa gorduk gezdik tozduk yedik ictik geldik 😁😁
Cok kisa geldi bana bi 2hafta daha olsaydi guzel olurdu bi ege turu yapardik ama olmadi seneye artik :KK76: :KK76:
ee peki sağlık işleri ?

ay ben soğuğa gelemem battaniyemi alıp geleyim :KK70: :KK70:
O kadar da değil de :KK70:
Galiba Eylül ayının verdiği böyle bir durgunluk da var sanıyorum insanın sürekli evde olası geliyor :uykucu:

Yoksa bir bakmışsın Temmuz dan daha sıcak olmuş İstanbul burası :KK3:

Back
X