- 19 Kasım 2019
- 53.796
- 136.576
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.621
gebeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğkendimiz gebe kalalım kapıyı kapatırız sonunda![]()
yumurtlamadım ben daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğkendimiz gebe kalalım kapıyı kapatırız sonunda![]()
yumurtlama tut kendini hafta sonuna kadargebeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
yumurtlamadım ben daha![]()
yine beklemedeyim
![]()
![]()
![]()
![]()
cuma günü yumurtlayayım plsyumurtlama tut kendini hafta sonuna kadar![]()
O zaman güleceğiniz birşey deyimaslındaEleadora söylediği cümleyi kurmamak için suçu pareye atmaya çalıştım ama gerçekler çat diye yüzümüze geldi
![]()
paremO zaman güleceğiniz birşey deyim
İlk baştan anlatim
Benim gözler bozuk. Doktora gittik hem lens hem gözlük reçetesi yazdı.
Lens yok bulamıyorum. Elim aldı reçeteyi. Başka ilçelere bakacaktı. Dedim diğerinin yanında kalsın kaybolmasın. Yok dedi kaybetmem. Dedim kaybedersen tekrar doktora götürürsün ona göre. Tamam dedim ben o hışımla gözlük reçetesini aldım. Eve koydum. Lens geç gelecek o yüzden dedik gözlüğü halledelim. Ara ara yok ara ara yok. Nasıl koyduysam bulamadım. Eşim de gülme krizine girdi. Bana diyordun sen yaptın
Sonracıma pazar çamaşır yıkadım. Önce renklileri sonra beyazları yıkadım. Çok güzel astım. Kurudu. Sonracıma ütüye girmiştim. Ana bir baktım eşimin gömleğinin cebinde birşey kalmış. Yıkandığı için ne olduğu belli olmuyordu. Gittim yanına usul usul... var mı acep dedim önemli birşey. Yok sadece senin lens reçeten vardı dedi. Yine kahkahayı bastı. Bir nevi lens reçetesini de sen kaybetmiş oldun dedi
Dün mesaj atmış. Sanırım flash diski de yıkadın dedi. Dedim ne flash diski. Meğer o da cebinde iş. Başımdan aşağı kaynar su döküldü. Dedim gitti çamaşır makinesi.Eve gelir gelmez çamaşır makinesine baktım. Kapak kısmındaki lastiğe girmiş. Bir sevindim bir sevindim. Ama hala ıslak ve sulu. Dedim bir pc takayım
taktım ve çalıştı
Dedim eşime helal para ile almışsın ne kadar belli![]()
olur mu olurcuma günü yumurtlayayım plsbelki mucize olur
![]()
![]()
![]()
![]()
O zaman güleceğiniz birşey deyim
İlk baştan anlatim
Lens yok bulamıyorum. Elim aldı reçeteyi. Başka ilçelere bakacaktı. Dedim diğerinin yanında kalsın kaybolmasın. Yok dedi kaybetmem. Dedim kaybedersen tekrar doktora götürürsün ona göre. Tamam dedim ben o hışımla gözlük reçetesini aldım. Eve koydum. Lens geç gelecek o yüzden dedik gözlüğü halledelim. Ara ara yok ara ara yok. Nasıl koyduysam bulamadım. Eşim de gülme krizine girdi. Bana diyordun sen yaptın
Sonracıma pazar çamaşır yıkadım. Önce renklileri sonra beyazları yıkadım. Çok güzel astım. Kurudu. Sonracıma ütüye girmiştim. Ana bir baktım eşimin gömleğinin cebinde birşey kalmış. Yıkandığı için ne olduğu belli olmuyordu. Gittim yanına usul usul... var mı acep dedim önemli birşey. Yok sadece senin lens reçeten vardı dedi. Yine kahkahayı bastı. Bir nevi lens reçetesini de sen kaybetmiş oldun dedi
Dün mesaj atmış. Sanırım flash diski de yıkadın dedi. Dedim ne flash diski. Meğer o da cebinde iş. Başımdan aşağı kaynar su döküldü. Dedim gitti çamaşır makinesi.Eve gelir gelmez çamaşır makinesine baktım. Kapak kısmındaki lastiğe girmiş. Bir sevindim bir sevindim. Ama hala ıslak ve sulu. Dedim bir pc takayım
taktım ve çalıştı
Kiiz bende böyle birsey oldu ama pasaportunu ve kimligini yikadim vizesi ile birlikteO zaman güleceğiniz birşey deyim
İlk baştan anlatim
taktım ve çalıştı
akmoşşşşşşşşşşşşş nerdesinnnnnnnnnnnnnnKiiz bende böyle birsey oldu ama pasaportunu ve kimligini yikadim vizesi ile birliktetasinma telasida vardi haftaya gidelim yenisini ciskrtiralim dedik bide üstüne kaybettim
allahtan forosunu cekmistim yikadigim zaman polise götürdük de öyle yenisini aldik
![]()
Depresyondaaaaaaakmoşşşşşşşşşşşşş nerdesinnnnnnnnnnnnnn![]()
kız illa hepinizi davetiye göndererekmi toplayacam buraya
Der inanırım tam onluk hareket
Yeni uyandim hemen geldimkız illa hepinizi davetiye göndererekmi toplayacam buraya
kendimizi gebesiz ve yalnız hissetik şuracıkta![]()
yeni uyandım diyorYeni uyandim hemen geldim
Davetiyede guzel oluyor aslinda ama![]()