- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.761
Senin en guzel yerin yeşil gözlerin gözlerin ah gözlerin gooooozzzzlerriiiijnnnnn 

yazıyorum şimdi adama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yo yo iyisin aynen devamOlsun canım hepimizinki goooolll olsun lalalalala
Galiba kafayı yiyorum![]()
![]()
ne zaman yumurtlayacağını biliyorohhh yaa bende evde böyle akşama kadar göbişidme bebeyle uyumak istiyorum
banane o bana yapsın ne yapacam ona
sinirliyim şuan ona ben![]()
illa gelip basalım dövelim istiyorlar
ooooooooooooo hadi bakalım bol şanslar beyazımmmmm
etti kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dün etti öpüştüler
aman hıh küsüm ben ona küs
erken yumurtlayacam diye üzülüyordum
şimdi yumurtlamadım
bence herif gidecek ben yumurtlayacam![]()
![]()
Sizin taktiklerinizle yoluma emin adımlarla devam ediyorum bacım geçen gün anlattıklarını yazdım okuyup uyguluyorumYo yo iyisin aynen devam![]()
![]()
![]()
ne zaman yumurtlayacağını biliyor![]()
sende iyi ki varsın kuzumSizin taktiklerinizle yoluma emin adımlarla devam ediyorum bacım geçen gün anlattıklarını yazdım okuyup uyguluyorum![]()
![]()
![]()
iyiki varsın
![]()
Nen vaaaar kuzuuuum kim ne itti sanabende bugün cok yoğundum ya
sinirimide bozdular zaten![]()
Cok biliyor o uygulama sil gitsinAlla alla nerden biliyorsun???
Belki de 9 ay 10 gün gelmeyecek!!!
Gıcık uygulama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah rahmet eylesinay bizim iş yerinde bir abi vefat etmiş
çok üzüldüm![]()
![]()
![]()
![]()
Kiz bi kendine bi gpn ayir iyce keyf yapsanaaaaaaaantepten geldiğimden beri kendimi çok yorgun hissediyorum![]()
Aaaaaa eniste gittikden sonra aliriz dedikodulariBal0ncuk enişte geliyor yapıver birşeyler sofralar kur aksama şenlik var sonra haberleşelim napalim birşeyler yapalim kop kop
![]()
Soylemeyeydin iyidiii daha izliyorumohhh yaa bende evde böyle akşama kadar göbişidme bebeyle uyumak istiyorum
banane o bana yapsın ne yapacam ona
sinirliyim şuan ona ben![]()
illa gelip basalım dövelim istiyorlar
ooooooooooooo hadi bakalım bol şanslar beyazımmmmm
etti kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dün etti öpüştüler
aman hıh küsüm ben ona küs
erken yumurtlayacam diye üzülüyordum
şimdi yumurtlamadım
bence herif gidecek ben yumurtlayacam![]()
![]()
Bencede ama arada seni seviyorum diyor, böğürtlen reçelim diyor, günaydın turtam diyor. SilemiyorumCok biliyor o uygulama sil gitsin![]()
allahımmmmmmmSenin en guzel yerin yeşil gözlerin gözlerin ah gözlerin gooooozzzzlerriiiijnnnnnyazıyorum şimdi adama
adam gittikten sonraYo yo iyisin aynen devam![]()
![]()
![]()
ne zaman yumurtlayacağını biliyor![]()
ayy bu aralar yoğun ve gergin bir ortam var akmoşumNen vaaaar kuzuuuum kim ne itti sana
kız daha yarın akşam gelcekkkkkAaaaaa eniste gittikden sonra aliriz dedikodularihazirlii yaparken bizle ugrasmasin
![]()
kız dün oynayınca izledin sandım bir gün geridenmi geliyorsunuz siz gavurlarSoylemeyeydin iyidiii daha izliyorum![]()
Hayranım uygulamanın bildirimlerine bazen bir yapay zekanın bu denli ince olabileceğine inanamıyorumBak mesela böyle mesajlarla eriyorum![]()
Yok dun izleyemedim simdi izliyorumallahımmmmmmmnazlara gelll
![]()
adam gittikten sonra![]()
![]()
![]()
ayy bu aralar yoğun ve gergin bir ortam var akmoşum
kız daha yarın akşam gelcekkkkk![]()
![]()
kız dün oynayınca izledin sandım bir gün geridenmi geliyorsunuz siz gavurlar![]()
Bu aralar venim kocadan daha cok ilitifat ediyormusBencede ama arada seni seviyorum diyor, böğürtlen reçelim diyor, günaydın turtam diyor. Silemiyorum![]()
Yarin ansama kadar vardaaaa vaaaar anca hazirlanirsinallahımmmmmmmnazlara gelll
![]()
adam gittikten sonra![]()
![]()
![]()
ayy bu aralar yoğun ve gergin bir ortam var akmoşum
kız daha yarın akşam gelcekkkkk![]()
![]()
kız dün oynayınca izledin sandım bir gün geridenmi geliyorsunuz siz gavurlar![]()