- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.001
Bi bakayım rapor verirlerse süper olur , gerçi şu süreçte hiç vermeyebilirler canım .sen boş vaktinde araştırmayı ara emin ol bence kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bakayım rapor verirlerse süper olur , gerçi şu süreçte hiç vermeyebilirler canım .sen boş vaktinde araştırmayı ara emin ol bence kuzum
Iyiysen sorun yok gerisi halledilirÇok şükür halimize aynı uğraşmaca devamke Bi de işlerimiz böyle karışmasaydı
Geldi 2 gün gösteriş yaptı geliverdide de 2 günde toparladı şirketi desinler havasıyla. Bende bozuldum tavrına sinir oldum pek yüz vermedim o da bozuldu sonra biraz daha bebeğime bakcam dedi 1 ay daha gelmicek herhalde
Geldi keçi boynuzu özü veriyordum vermez olaydım adama bir hâller oldu benim sol bacağım sakatlandı yatıyorumCannnooooogeldimi enişte
Bende regl olmadım ama herann heryerde tüp bebeğe başlayabilirim
Askossss hayırdır iyimisin kuzum
Çılgın gelinimizzz yaaa
Anaaammmm ben daha izliyemedimmmmm
Yine saçma şeyler okumadn demi bacoooo
Parem sana ne olduuu
Künefeciiiii geldiiiiiii, buyrun benmmm![]()
Verirler bence kuzumBi bakayım rapor verirlerse süper olur , gerçi şu süreçte hiç vermeyebilirler canım .
Kızzzz yoksaaaa benm pozisyonu yanlışmı denedinnnnGeldi keçi boynuzu özü veriyordum vermez olaydım adama bir hâller oldu benim sol bacağım sakatlandı yatıyorum![]()
He aynen ağzıma geleni söyledim zaten sen bana dört dörtlük iş öğretip de bırakıp gitmedin şu an senin bana şu eksik şu yapılmamış diye hesap sorma hakkın yok dedim. Gelip öğrenseydin ya dedi.ben de arkasına lafları bir bir koydumKuzum zaten araşrtırmada çıkarıyosn tüp bebek raporunu
İşleri göstereydi bozulmasına gerek kalmazdı deseydinhaspam
![]()
Aynen kuzucukIyiysen sorun yok gerisi halledilir![]()
Geçmiş olsuuuunGeldi keçi boynuzu özü veriyordum vermez olaydım adama bir hâller oldu benim sol bacağım sakatlandı yatıyorum![]()
BebegimmmsssHe aynen ağzıma geleni söyledim zaten sen bana dört dörtlük iş öğretip de bırakıp gitmedin şu an senin bana şu eksik şu yapılmamış diye hesap sorma hakkın yok dedim. Gelip öğrenseydin ya dedi.ben de arkasına lafları bir bir koydum
Aynen kuzucuksen nasılsın
Iyiyim canim is güc kosturmaca hep ayniHe aynen ağzıma geleni söyledim zaten sen bana dört dörtlük iş öğretip de bırakıp gitmedin şu an senin bana şu eksik şu yapılmamış diye hesap sorma hakkın yok dedim. Gelip öğrenseydin ya dedi.ben de arkasına lafları bir bir koydum
KıymetlimmmsssssssBebegimmmsss
Koşturmaca olmasın iş güç fantazika sonuç beybili göbek olsun ne tembel çıktınız yaaaIyiyim canim is güc kosturmaca hep ayni![]()
Onun icinde gereken neyse yapiyoruzda olmuyorKıymetlimmmsssssss
Koşturmaca olmasın iş güç fantazika sonuç beybili göbek olsun ne tembel çıktınız yaaa![]()
Oyle deme dogru zaman geldiginde seninde olur uzme kendini pozitif ol ki guzel seyler olsunOfff moralim çok bozuk herkes hamileee. Asla çocuk yapmayan diyen arkadaşım bile hamile kalmışAllahım sağ sağlim kucaklaeına almayı nasip etsin ama artık bende istiyommmm 15 ay oldu ya
off
Oyle deme dogru zaman geldiginde seninde olur uzme kendini pozitif ol ki guzel seyler olsun![]()
Biliyorum her ay bi umutla bekliyoruz olur diye olmayinca insan uzuluyor ama mutlaka bir gun olucak o duyguyu hepimiz tadicazinşallah canım inşallah ama her ay şu kırmızıları görmek beni çok yordu artık benden daha uzun bekleyenler var biliyorum ama yoruluyorum artık
Allah hepimize yaşatsın o güzel duyguyu inşallah en yakın zamandaBiliyorum her ay bi umutla bekliyoruz olur diye olmayinca insan uzuluyor ama mutlaka bir gun olucak o duyguyu hepimiz tadicaz![]()
Napion askos gelmişsin sonundaKıymetlimmmsssssss
Koşturmaca olmasın iş güç fantazika sonuç beybili göbek olsun ne tembel çıktınız yaaa![]()
Sakin ol şampiyonHe aynen ağzıma geleni söyledim zaten sen bana dört dörtlük iş öğretip de bırakıp gitmedin şu an senin bana şu eksik şu yapılmamış diye hesap sorma hakkın yok dedim. Gelip öğrenseydin ya dedi.ben de arkasına lafları bir bir koydum
Anaaaaaa cukummmmOfff moralim çok bozuk herkes hamileee. Asla çocuk yapmayan diyen arkadaşım bile hamile kalmışAllahım sağ sağlim kucaklaeına almayı nasip etsin ama artık bende istiyommmm 15 ay oldu ya
off
Sorma valla bacım o benim anlattigimi denedik iko gun ust üsteVerirler bence kuzum
Kızzzz yoksaaaa benm pozisyonu yanlışmı denedinnnn![]()
![]()