- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.061
Sen de mi tasinacaksin canım nerde satılıyorEvleri toparladım oğlan biraz ishal gibi pat pat almaya gitmem lazım tabakları sarmak için koli yapılacak oğlana çorba da yapmam lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de mi tasinacaksin canım nerde satılıyorEvleri toparladım oğlan biraz ishal gibi pat pat almaya gitmem lazım tabakları sarmak için koli yapılacak oğlana çorba da yapmam lazım![]()
Abla şey soracaktm ben aşılama için belirli şartlar var mıAynı kuzummm
Yattık kalktık yattık kalkkkktıkkk hoppp aynııı![]()
Eee az kaldı o zamanGelmedi ama yakındır... Sivilcelerim pörtledi
Evet canım 15 güne falan taşınıyoruz inşallah patpatlar koçtaş ve bauhausta var canım koli de var oralarda büyük küçük boyları da varSen de mi tasinacaksin canım nerde satılıyorben de taşınacağım da
Aynen ben de 15 güne taşınacağımEvet canım 15 güne falan taşınıyoruz inşallah patpatlar koçtaş ve bauhausta var canım koli de var oralarda büyük küçük boyları da var
Allah yardimcimiz olsun ya çok zor gerçektenAynen ben de 15 güne taşınacağım ☺ teşekkürler bakarım
Tatlım eşinin sperm değerleei 5 milyon altında değilse yapıyorlar doktorda uygun görürse başka şartı yokAbla şey soracaktm ben aşılama için belirli şartlar var mı![]()
Amiiin ikimizin deAllah yardimcimiz olsun ya çok zor gerçektentabakların bardaklarin içinde kayboldm ev kontrolden cikti
Değil çok şükür bu ay düşünüyoruz da karar verdiğimde adetli mi gitmem gerekiyor pekiTatlım eşinin sperm değerleei 5 milyon altında değilse yapıyorlar doktorda uygun görürse başka şartı yok
amin inşAllah teşekkür ederim ama çok şükür derken sıkıntının içine düştüm bana dua edermisinzGözün aydın canım o pitpitlari duyunca bütün sıkıntı stres uçup gitmiştir sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Hayir olsun canim neyin varamin inşAllah teşekkür ederim ama çok şükür derken sıkıntının içine düştüm bana dua edermisinz![]()
Iyiyim guzuumm, ama yogunluk fena, uyumaya anca vakit buluyorum maaalesefffelina hoşgeldin canım.... sende dünya tatlısı bir üyesin artık
canım D vitamini mutlaka iyi çıkması gereken bir değer diye biliyorum amaaaaaa şöyle birşey var... hemen hemen herkeste düşük çıkıyor yani o yüzden normal görmüştür... gebeliğe cok engel olduğunu düşünmüyorum ama takviye alman süper olmuş.. fakat lütfen takviyeyi doğru kullanım şeklinde dikkatli kullan fazlasıda zarar
smear testine gelince vajinal mantar var nasıl normal demiş şaşırdım ? açıkça yazmış..
vajinal mantar önemli bir etken.. tedavi olman lazım..
ben senin yerinde olsam başka doktora gider sonuçlarımıda gösterirdim
canım zaten pkosun takvim tutmaz... bazen düzenli regllerde bile tutmuyor...
demekki o günler yumurtlamıyorsun.... ama zaten gün aşırı ilişkide illa denk geliyordur
zaten ovulasyonu kullandığın ay gebe kalacaksın diye birşey yok... aylarca kullanan sorunu olmayan ama gebe kalamayanlarda var.. o yüzden kalbin nasıl istiyorsa nasıl içine sinecekse öyle yap
iyiyiz sen nasılsın acabaaaaaaaa
vay canına harika bir özgüven![]()
örnek bir müdüre
dün pek görünmedin beyazım![]()
Yessssss, yimirtlamam yaklasiiiirrrrrHoşgeldin aramıza canım..
Benim d vitaminim 7 idi. Doktor çok şaşırdı. Değerin yerlerde. Niye bu kadar düşük. Hiç mi güneşe çıkmıyorsun. O zaman da hamile idim. Hamile kalmama bile şaşırdı. Bana istenen bir gebelik değil miydi diye sordu. Gerçi sonra bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için..
Mantarda önemli bir etken. Yanlış yönlendirmek istemem ama farklı bir doktora daha görünmende fayda var. Hem için de rahat etmiş olur.
Ayy süper olurr
Hepiciğimiz patır patır diyeceğiz hamileyimmmmn![]()
Ne oldu canım ya hayır olsun inşallah kötü birşey değildir hemen moral bozma Rabbim sıkıntını gidersin inşallahamin inşAllah teşekkür ederim ama çok şükür derken sıkıntının içine düştüm bana dua edermisinz![]()
Hayırdır canım sorun neKızlar![]()
Evet cnm regl 2. Gnü ama yinede önceden dr sorDeğil çok şükür bu ay düşünüyoruz da karar verdiğimde adetli mi gitmem gerekiyor peki
Hayırdır kuzum neyin varKızlar![]()
Dr gittim sabah pembe sonra kahverengi leke geldi peçeteye acıktı az bişi koyulaştı çok afedersn smüksü gibi sonra yine açık renk oldu ve gitti ve dr. Aktif kanama ve eski kanama görükmüyr temiz dedi ve kalp atışı vs göremiyoruz bişey dedi biri kesenin şekli bi şekil gibi dedi şuan 6+3 dedi uyumlu dedi ama satla uyum yakından alakası yok dedi bende zaten geç döllenme dedim tamam git haftaya gel dedi 4 dr. Da baktı orda ilaca gerek yok dedi sonra o hastaneden çıktım başka hastaneye gittik öyle diyince onlar ordada baktı kesen düzgün bebek var kalp kıpırtıları var endişe etmene gerek yok dedi daha 2 mm dedi küçük güçlü atmaz kalbi dedi bende 2 gün önce duymuştum dedim yeni oluşuyor dedi ama başka yere gönderdi büyük ultrasyondaki dr. göremedim dedi sonra 5+5 çıktım yine progesteron hapından verdi bu sefer fitil olarak yazmış bi hafta sonra gel demek istediğimi anlarsın dedi sonlandıralım demiyprum şuan dedi olay böyle ama iki skıntı var soramadım o kafayla ben fitil diye yazdığını normal içebilirmitim bide 21 eylülde 5+1 çıkan kese 2 ekimde nasıl 5+5 oluyor biliyorum bebek boyutuna göre diyo olabilirler ama napmalıyım normalmi yaşayan varmı nasıl olacak ?? Hiç gitmicektim aslında geç döllenme olunca skıntı olmasım içime 8. Haftadan sonra gidiyim diyede.. ama leke olunca mecbur kaldık.Hayir olsun canim neyin var
Amin inşAllah canımm teşekkür ederim anlattım msjda etiketleyim senideNe oldu canım ya hayır olsun inşallah kötü birşey değildir hemen moral bozma Rabbim sıkıntını gidersin inşallah![]()
Ben kötü bir durum var gibi algilamadim sen fazla takıyor olabilir misin acaba canımDr gittim sabah pembe sonra kahverengi leke geldi peçeteye acıktı az bişi koyulaştı çok afedersn smüksü gibi sonra yine açık renk oldu ve gitti ve dr. Aktif kanama ve eski kanama görükmüyr temiz dedi ve kalp atışı vs göremiyoruz bişey dedi biri kesenin şekli bi şekil gibi dedi şuan 6+3 dedi uyumlu dedi ama satla uyum yakından alakası yok dedi bende zaten geç döllenme dedim tamam git haftaya gel dedi 4 dr. Da baktı orda ilaca gerek yok dedi sonra o hastaneden çıktım başka hastaneye gittik öyle diyince onlar ordada baktı kesen düzgün bebek var kalp kıpırtıları var endişe etmene gerek yok dedi daha 2 mm dedi küçük güçlü atmaz kalbi dedi bende 2 gün önce duymuştum dedim yeni oluşuyor dedi ama başka yere gönderdi büyük ultrasyondaki dr. göremedim dedi sonra 5+5 çıktım yine progesteron hapından verdi bu sefer fitil olarak yazmış bi hafta sonra gel demek istediğimi anlarsın dedi sonlandıralım demiyprum şuan dedi olay böyle ama iki skıntı var soramadım o kafayla ben fitil diye yazdığını normal içebilirmitim bide 21 eylülde 5+1 çıkan kese 2 ekimde nasıl 5+5 oluyor biliyorum bebek boyutuna göre diyo olabilirler ama napmalıyım normalmi yaşayan varmı nasıl olacak ?? Hiç gitmicektim aslında geç döllenme olunca skıntı olmasım içime 8. Haftadan sonra gidiyim diyede.. ama leke olunca mecbur kaldık.
Eleadora
MNbeyaz
Paresilaaa
Bal0ncuk
Benimde oglum da ciddi kanamam olmuştu canım alttan fitil olarak progestan kullandım ve onun iğnelerini kullandım sonra kesildi kanama bölgem kapanmıştı endişelerini çok iyi anlıyorum Rabbime dua edip doktorların gel dediği haftayı sakince beklemeye çalış Rabbime en sağlıklısı olması için dua edelim ve kalbini ferah tutAmin inşAllah canımm teşekkür ederim anlattım msjda etiketleyim senide