• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah :KK70: başında kocaman fiyonklu bandanalar fırfırlı elbiseler 😍 erkek olursa da papyonlu hırkalar yelekler 😍
Kesin kızım da oğlum da öyle olacak 😍😍😍
Kızım çok kokoş oğlum karizma olacak 😍😍
Hayaller bebe hayatlar negatif kirazm :KK70:
Gün gelecek hayatlar da bebe olacak:63::63::63:
Ayy nasıl güzel bi haftasonuydu baluşum 😊😊😊 çok üzüldüm dönüyorum diye ama haftaya vuslat var yine. Sevgili gibi olduk haftasonları buluşuyoruz.
Haftaya cumartesi aşılamam için de doping alıyoruz 😂😂
Şifa olsun fıstığımmmm

Kesin kızım da oğlum da öyle olacak 😍😍😍
Kızım çok kokoş oğlum karizma olacak 😍😍

Gün gelecek hayatlar da bebe olacak:63::63::63:

Şifa olsun fıstığımmmm
Aminn kuzumm 😍🙏🙏 inşallahh çok ihtiyacımız var duaya aklınıza geldikçe edin nolur

Bende dedim eşime oda dediki tüple :KK70: :KK70:

İnşallah güzel kalplim parem 🎈

Benimki tüp istemiyor sanki 😂 Hık mık tamam diyor ama ben anlıyorum 😂 Biraz daha denesek mi derken kötüleşmesek bari tövbe estafurullah 😂😂
Ya yağmur yağsa şimşek çaksa hamile olsam bu ay ne iyi olur 👻 o zaman zaten seminer olsa da olmasa da nazlanırım eşim gelir. Gitmekten şikayetim yok, hiç zorlanmadım ama olsun 😂❤ Rabbim "Ama ben hamileyim" demeyi nasip etsin hepimize

Aminn kuzumm 😍🙏🙏 inşallahh çok ihtiyacımız var duaya aklınıza geldikçe edin nolur

Benimki tüp istemiyor sanki 😂 Hık mık tamam diyor ama ben anlıyorum 😂 Biraz daha denesek mi derken kötüleşmesek bari tövbe estafurullah 😂😂
Ya yağmur yağsa şimşek çaksa hamile olsam bu ay ne iyi olur 👻 o zaman zaten seminer olsa da olmasa da nazlanırım eşim gelir. Gitmekten şikayetim yok, hiç zorlanmadım ama olsun 😂❤ Rabbim "Ama ben hamileyim" demeyi nasip etsin hepimize
Sus kız sen :D
Haftaya gebeeğğğğsssiin sen :D

Back
X