2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geçmiş olsun canım. İkiz demek ki ve kalpleri atıyor ne güzel. demek ki oluyor böyle şeyler. içini ferah tut. Ne gerekiyorsa yapılıyor.

Senin merkez neresiydi İstanbul muydu?

Canım ben geldim hastaneden. Doktorum kalp atışını ve bebeği gösterdi. Ama bebeğinin eşinin arkasında bi kanama alanı var dedi. Bu da düşüne sebeb olabilir dedi. Bol bol dinleneceksin dedi. Kendi doktorum da coraspini kesti diğer ilaçlara devam ettirdi.

Transfer ne zamandı?

Daha demedi canım ogrendigim gün sordum iğneler bitecek mi diye hayır hayır kesinlikle daha çok erken dedi .Canım sen hangi renk ucla vurunuyorsun iğneyi
Valla normal enjektor canim progestan ampul alirken yaninda verilenden baska ucla olanda mi var bilmiyorum ki

Bende şimdi çıktım doktorum dan kalp atımını duydum ikisinin de şükür ama benimde keselerin orda kanama alanı varmış eğer artarsa düşüşe sebep olur dedi yatacaksın dinleneceksin dedi başka bir kadın doğum doktoruna yönlendirdi

Aynı şeyleri duymuşuz. Bu kanama alanı korkuttu beni ya. Bende burada ki doktoruma bi türlü karar veremedim nasıl olacak bilmiyorum

Canım çok geçmiş olsunİkizlerinde hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah

Sağlıkla doğsun bebeklerin maşallah ikizlerime...bende çok istiyorum rabbim nasip ederse.Çok geçmiş olsun yat dinlen ilaçlarını kullan allaha emanet kuzular.

Yok canım benim tek keseyi gördüm. Ya benim transferden beri bel ağrım oluyor. Hala bile var. İnşaallah doktordan güzel haberlerle döneriz. Aynen ine durdurmuş olabilir. Ama şu iki üç saat geçmiyor gibi bana
Gerçekten ikinizde çok zor bir gece geçirmişsiniz rabbim bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun inşallah güzel haberleriniz alalım

Valla normal enjektor canim progestan ampul alirken yaninda verilenden baska ucla olanda mi var bilmiyorum ki
Rengi ne renk yani ben gri gibi olanla vurunuyordum dün hemşire bu ucla çocuklara yapıyoruz acaba uç yüzünden mi derine gitmedi beze yaptı yeşille yapalım bundan sonra dedi de

Rengi ne renk yani ben gri gibi olanla vurunuyordum dün hemşire bu ucla çocuklara yapıyoruz acaba uç yüzünden mi derine gitmedi beze yaptı yeşille yapalım bundan sonra dedi de
Bu canim benimki ayni seylerden mi bahsediyoruz

Eklentiler

• image.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu canim benimki ayni seylerden mi bahsediyoruz
kızlar yeşil uçluyla yaptırın.ben yaptırırken hemşire gri uçlularla canın daha çok yanar dedi.ilaç çok yağlı bir ilaç bununla enjekte etmekte zor dedi.aynı şekilde kayınvalidemde dedi.oda emekli hemşire yeşil uçluyla vurulur dedi

Benim attigim dedigin igne ucu degil mi canim

Kelebekmkelebek ceren390 çok geçmiş olsun kizlar.bugun ben de kanama için gittim doktor ya bebekler tutunmaya çalışıyor ya da sağlıklı bir gebelik değil-dir onu atmaya çalışıyordur vücut bu yüzden kanama olur.hatta içerde biraz daha kan var biraz daha kanaman olacak dedi.yapabilecegimiz hiçbir şey yok dedi.Allah tan hayirlisi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…