- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.541
kızlar sizdede göğüslerde ki dolgunluğun ağrının gittiği dönemler oldu demi ? benim düne kadar çok ağrıyordu.hele sabahları daha fenaydı.ama bu sabah hiç bişey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli haberlerle gel canimKızlar günaydın. Bugün kalp atışı için gidicez. Heyecandan bütün gece döndüm durdum. İnşallah duyarız kalp atışını ve inşallah herşey yolundadır. 11de randevum var. Dua edin bana.❤
♥ Yaaa cok heyecanli hadi insallah
Güzel haberlerle gel :) ben cok ugrayamiyorum isler yogun.söyle bir bakındım ki hep bulantilariniz baslamis, cok sukur bende bir sey yok. Tatliya karsi bir hosnutsuzluk olustu sadece, tatli yiyemiyorum çayı şekerli icerdim simdi onu da icemiyorum. Onun disinda hic bir seyim yok :) unutuyorum gunduzleri hamile oldugumu
![]()
Hadi hayırlı haberlerle gel![]()
Güzel haberlerle döneceksin inşaallah ❤
Günaydın. Yavrun seninledir annesi insalllahhh .kalbi de aticak goruceksin de
![]()
Hayirli haberlerle gel canim![]()
kızlar sizdede göğüslerde ki dolgunluğun ağrının gittiği dönemler oldu demi ? benim düne kadar çok ağrıyordu.hele sabahları daha fenaydı.ama bu sabah hiç bişey yok
[/QUOT
Dokununca ağrıyı ve sızıyı hissediyorum.
hadı bakalım cnm ıyı haberlerını bekliyoruz :)Kızlar günaydın. Bugün kalp atışı için gidicez. Heyecandan bütün gece döndüm durdum. İnşallah duyarız kalp atışını ve inşallah herşey yolundadır. 11de randevum var. Dua edin bana.❤
çıktın mı canıım kontrolden hayırlı haberle dön inşallah.Hepinize teşekkür ederim. İnşallah güzel olucak.❤

hadi güzel haberlerle gel inşallahBende sindi gidiyorum hastaneye.. kalbim cikcak heycandan![]()
Sagol canim insaallahhadi güzel haberlerle gel inşallah![]()
hayırlı güzel haberle gel arkadaşım.Bende sindi gidiyorum hastaneye.. kalbim cikcak heycandan![]()
Yok ya kötü düşünme ilaçlardan da kaynaklı olduğu için vücut belki alışıyordur artık. Hiç bir yerimiz ağrımadık sağlıklı güzel gebelik geçirelim inşaallahCerennn390 ya çok tedirgin oldum,birden şak diye kesildi.daha dün akşam ağrısından yan yatamıyordum.şimdi hiç bişey yok.daha hastane randevuma 1 hafta var
Ya geçen arkadaşla konuşuyoruz. İşte anlattım doktora giderken tedirgin gidiyorum . Oda diyo ki ben hamile iken her doktora gittiğimizde eşim seni sanki polise götürüyormuşum gibi niye bu kadar korkuyorsun diyormuş. Şu anda hepimiz de olan durum da buBende sindi gidiyorum hastaneye.. kalbim cikcak heycandan![]()
Aminn canım inşallah.sürekli vücudumu dinlediğim için en ufak şeyde tedirgin oluyorum.internetten bakıp okudukça da daha çok afaganlar basıyor.en iyisi hiç araştırmamakYok ya kötü düşünme ilaçlardan da kaynaklı olduğu için vücut belki alışıyordur artık. Hiç bir yerimiz ağrımadık sağlıklı güzel gebelik geçirelim inşaallah![]()
Polise gitsem bundan iyi kiz. Heycandan oluyomYa geçen arkadaşla konuşuyoruz. İşte anlattım doktora giderken tedirgin gidiyorum . Oda diyo ki ben hamile iken her doktora gittiğimizde eşim seni sanki polise götürüyormuşum gibi niye bu kadar korkuyorsun diyormuş. Şu anda hepimiz de olan durum da bu![]()
Hadi hayırlı haberlerle gel canımPolise gitsem bundan iyi kiz. Heycandan oluyom. Kan verdin siradayim ultrason icin. 1 kisi var onumde
Başıma gelenYorum yapmadan yaziyim. Lezbiyenlerde gelmis cocuk sahibi olmaya![]()
Masallah kuzum insallah banada nasip olur saglikla kucagimiza allalim insallahBen canım 6+3 de kalp atışını gördüm ama dinlemedim.