- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.721
Baya gecikmis canim seninki de bende doktoruma sordum normal bir durum dediBende 2. adeti 46. günde olmuştum çok gecikme olmuştu. Çok olası bi durum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya gecikmis canim seninki de bende doktoruma sordum normal bir durum dediBende 2. adeti 46. günde olmuştum çok gecikme olmuştu. Çok olası bi durum.
Opu çok bozuyor vücudun düzenini.Baya gecikmis canim seninki de bende doktoruma sordum normal bir durum dedi
Aynen katiliyorum biran once olsam transfer gunu gelse diye bir umutla bekliyorum seninki yapildimi peki durum nedirOpu çok bozuyor vücudun düzenini.
Ben ilk tüp bebeğimi eylülde yaptırdım taze transferdi. O tutmadı. 2.yi ocakta yaptırdım. Dondurulmuş transfer yapıldı. Çok şükür güzel ilerliyoruz. 7 mm olmuş miniğim.Aynen katiliyorum biran once olsam transfer gunu gelse diye bir umutla bekliyorum seninki yapildimi peki durum nedir
Insallah kucagina alacagin gun gelir canim Darisi bekleyenlere olsunBen ilk tüp bebeğimi eylülde yaptırdım taze transferdi. O tutmadı. 2.yi ocakta yaptırdım. Dondurulmuş transfer yapıldı. Çok şükür güzel ilerliyoruz. 7 mm olmuş miniğim.
İnşallah canım. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bana ve bebek bekleyenlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Zor yollardan geçiyoruz.Insallah kucagina alacagin gun gelir canim Darisi bekleyenlere olsun
Biraz daha iyiyim cnm şoku atmaya çalışıyorum üstümdenCanımm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şeyiŞimdi nasılsın ?
Evet canım iç bol suyu herkes öneriyor çünkü bu tür durumlarda. Ne durumda kanaman devam ediyor mu bitti miİçiyorum canım bende 2 kesin içiyorum ama geçiyor da ama 3 yapcam kesin artık
Yok canim daha keseyi gorduk 27 ocakta transfer olmustum ben insallaj haftya kalpÇok şukur benim de ilk defa oldu 1 kere kalp atisi duydun mu kac haftaliksin
Canim geçmiş olsun.bi sendeki ve bendeki kanama geçmedi neden oluyor onu da anlamıyorum ki ne dedi doktor bir şey dedi mi?Biraz daha iyiyim cnm şoku atmaya çalışıyorum üstümden![]()
Canimm gecmis olsun bol bol dinlen suyunu ihmal etmeBiraz daha iyiyim cnm şoku atmaya çalışıyorum üstümden![]()
Canım senin de mi hala devam ediyor kan sulandırıcıları tamamen kestin miCanim geçmiş olsun.bi sendeki ve bendeki kanama geçmedi neden oluyor onu da anlamıyorum ki ne dedi doktor bir şey dedi mi?
Kan sulandiriciyi kestim ama az az devam ediyor kanama anlamadim ki neden oluyor rapor da aldim yatiyorum ama yine devam ediyor.Canım senin de mi hala devam ediyor kan sulandırıcıları tamamen kestin mi
Muhtemelen içerde kan sulandırıcıdsn biriken geliyordur canım yat hiç kalkma bende rapor aldım yatıyorum hatta pazartesi kontrol var bitiyor raporum heyet raporu yazdıracağım doktora 1 ayKan sulandiriciyi kestim ama az az devam ediyor kanama anlamadim ki neden oluyor rapor da aldim yatiyorum ama yine devam ediyor.
Canim geçmiş olsun.bi sendeki ve bendeki kanama geçmedi neden oluyor onu da anlamıyorum ki ne dedi doktor bir şey dedi mi?
Biraz daha iyiyim cnm şoku atmaya çalışıyorum üstümden![]()
Evet canım özge hanımla devam ettik, onun olacağına dair herzaman beni ikna etmesi sayesinde bırakmadım tedaviyi..sağolsun varolsun çokolsun böyle güzel doktorlarrAminnn inşallah canım benim yine özge hanıma mı gidiyorsun?
Bende tam tersi kahvaltı yapınca bulantım kesiliyor.Kızlar kahvaltıyı yapıp tok olunca kusuyorum ya neden böyle oluyor