- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #12.061
aynen canım 5 yıl sigortalı olunması şartı ve iki kere iğneli aşılama denenmesi şartı vardı.bizim her hangi birşeyimiz yoktu.sebepsizdi.tedaviye başlamadan önce rahimde perde olduğu görüldü sadece onun için ufak bir ameliyat oldum.oda hamile kalmaya engel değilmiş ama tüp bebek başarısını düşüren,düşüğe sebep olan birşeymiş.yalnız galiba bunun için sigortanın 5 yılı doldurması gerekiyormuş galiba canım diğil mi bir de sizin ne sorununuz vardı benim tüpüm tıkalı canım
Ya kızlar ben bugün bir şey yaptım çok pişmanım ve korkuyorum. Artık kaşlarım olacak gibi değildi ben de her zaman gittiğim tanıdığım kuaföre gidip aldırdım. Sonra çarşıda işim vardı hemen eve de gelemedim. Malum sokağa çıkma yasağı var yarından sonra... Geldim bu sefer dudak üstüm tahriş olmuş gibiydi krem sürdüm hala kırmızı yanmış galiba :// off ya kaşımı aldırayım derken başıma bunlar geldi. Yıkadım krem sürdüm ama umarım izi kalmaz. Aslında esas virüsten tedirgin oldum yani maskemi çıkarmadım hiç ve ellerimi de sürekli dezenfektanladım ama yine de insan şüpheleniyor. Üzerine bir de dudak üstüm yandığı için iyice paniğim... anlamadım kadınla sohbet ederken ağda yapıştırmış onu da farketmedim bir an ağda ile girdi yani dudak üstüne normalde hep ip yapardı bana ama unutmuş galiba sormadı da... off ya garip bir his içindeyim. Hemen bepanthol sürdüm şimdi de iz mi kalacak diye düşünüyorum....