- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #12.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bu gelsin bakalım tutucam kendimi biraz daha almıycam bişey.bende hm den aldığım zıbınlar harici gerisini internetten aldım.bebelerce ve ilkim bebe diye sayfalar var instagramda.bu sayfaların internet sitesinden aldım birşeyler bende
ben bi başlayınca duramadım vallaBi bu gelsin bakalım tutucam kendimi biraz daha almıycam bişey.![]()
Bende E bebekte baktım geçen perşembe bişeyler. Bazı şeyler gereksiz pahalı. Araştırıcam iyice öyle alıcam hepsini.ben bi başlayınca duramadım vallaşimdilerdede park beşiğine arabasına pusetine karar vermek üzereyim.biberon falan bakıyorum işte.hergün elimde tlfn bişey bakıyorum
![]()
aynen canım.ben trendyoldan bakıyorum.orda yorumlarda yol gösterici oluyor.ve bir çok markaya aynı anda bakma şansımda oluyor.favoriye aldım bir çok şeyi.takip ediyorum.indirim gelince tek tek alacağım inşallahBende E bebekte baktım geçen perşembe bişeyler. Bazı şeyler gereksiz pahalı. Araştırıcam iyice öyle alıcam hepsini.
İnşallah yavaş yavaş tamamlar güzelce kullanırız hepsini.aynen canım.ben trendyoldan bakıyorum.orda yorumlarda yol gösterici oluyor.ve bir çok markaya aynı anda bakma şansımda oluyor.favoriye aldım bir çok şeyi.takip ediyorum.indirim gelince tek tek alacağım inşallah![]()
Kızlar Ankara'da olanlar için diyorum bu minicity nin Ankara'da çok büyük bir mağazası var mutlaka bakmalısınız fiyatları böyle yanında iki bebek mağazası daha var onlarda böyle hem uygun hemde güzelBende kimseyi almıycam gelmek için arayana doktor yasak dedi diycem.
İnternet uygun oluyor bakalım kaliteli gelirse alıcam biraz bişeyler.
Gelsin size fotoğrafını çeker atarım. Kalitesine bakayım beğenirsem oradan alıcam bişeyler daha.
Aa neresinde Ankaranın gider görerek alırım..Kızlar Ankara'da olanlar için diyorum bu minicity nin Ankara'da çok büyük bir mağazası var mutlaka bakmalısınız fiyatları böyle yanında iki bebek mağazası daha var onlarda böyle hem uygun hemde güzel
ya kızlar benim alt tarafımda özellikle sabahları çok ağrım oluyor.vajina kaslarım ve oranın bacakla birleşme yerleri falan sürekli ağrıyor.gün içinde ağrım hafifliyor ama hep bi ağrı var.internetten baktım biraz normal diyorlarda genede insan tedirgin oluyor.sizde de oluyor mu bu tarz ağrılar
Kizlar bence yavaş yavaş alin çünkü bebeğin nasıl gelişeceğini henüz bilmiyorsunuz,Tüp bebekler daha hızlı büyüyorlar diye biliyorum. Benim oğlum 3.400 Gr doğdu ama sonrasında anne sütüyle hep ayından büyük şeyler giydi
![]()
Bu arada kan sulandırıcı ilaçları nasıl temin ediyor siniz?
Bende hiç öyle bir ağrı yok. Enfeksiyon varken batma şeklinde vardı. Bebek de az hareket etti. Antibiyotik kullandım 5 gün. Geçti. Bebek de yine parandemodunda sanırım.
Benimde öyle oluyor mesela bazı günler hiç durmuyorlar neredeyse Bazı günler zorla dinleyerek hareket hissediyorumBenimkide bazı günler az hareket ediyor, bazı günler coşuyor, sebebini anlayamadım.
benim son iki haftadır hemen hemen hergün var ya.kaslarım,kemiklerim ağrıyor gibi alt tarafta.bebek hareketli maşallah onda sıkıntı yok.hatta dün akşam artık nasıl bir hareket yaptı içerde bilmiyorumBende hiç öyle bir ağrı yok. Enfeksiyon varken batma şeklinde vardı. Bebek de az hareket etti. Antibiyotik kullandım 5 gün. Geçti. Bebek de yine parandemodunda sanırım.
Bazen hiç hareket etmiyor gibi geliyor banada. Bazende ben uyurken bile uyandırıyor.Benimde öyle oluyor mesela bazı günler hiç durmuyorlar neredeyse Bazı günler zorla dinleyerek hareket hissediyorum
Normaldir inşallahBazen hiç hareket etmiyor gibi geliyor banada. Bazende ben uyurken bile uyandırıyor.
Bende haftaya cuma gideyim diyorum. Ultrasona göre 28e girmiş oluyorum. Kan uyuşmazlığı var bizde iğne haftamda gelmiş oluyor. Hareketleri bazen az bazen çok hissetmemiz normaldir bence.Normaldir inşallahcuma kontrolüm var bakalım soracağım doktora ben
Maşallah canım ileride mi bir hafta kadar senin bebiş. Ben 2 hafta önce gittiğimde 24+3 ve 23+6 idim ama tabi şimdi nasıl oldular bakalım bu ara bazen yemek yiyemediğim hala tiksindiğim zamanlar oldu inşallah çok çok kilo almış olsunlarBende haftaya cuma gideyim diyorum. Ultrasona göre 28e girmiş oluyorum. Kan uyuşmazlığı var bizde iğne haftamda gelmiş oluyor. Hareketleri bazen az bazen çok hissetmemiz normaldir bence.
Maşallah canım ileride mi bir hafta kadar senin bebiş. Ben 2 hafta önce gittiğimde 24+3 ve 23+6 idim ama tabi şimdi nasıl oldular bakalım bu ara bazen yemek yiyemediğim hala tiksindiğim zamanlar oldu inşallah çok çok kilo almış olsunlar![]()