• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ilk çıktığında antibiyotik fitil kullandım geçmedi ya enfeksiyon bölümüne git dedi arkadaşıymış doktor ona gittim ikinci kültürde çıktı bayadır var yani kullanabileceğin antibiyotikler dedi ama gene içim rahat etmiyor kullanmasam ilerliycek diye korkuyorum baya oldu çünkü biri vajina içinmiş biride normal antibiyotik hamilelikte kullanılan 🙄
Canım allah korusun enfeksiyon erken doğumu tetikliyor bana bir kutu antibiyotik bitirtti doktorum çok şükür iyiyiz çöl zorda kalınmadıkça vermiolar ama napalım mecbur

😂 canım ya biri demişti burda sanki diye hatırlıyorum ama bilemedim 🤷‍♀️ ölçüsü mü var acaba yoksa hepsi uyar mı ki acemilik böyle birşey 🤭
Bilmiyorum ki benim de hiç anladığım birşey değil 😀 evdekini anneme denettireceğim birazdan merak ettim 😂
kelebekmkelebek kelebekmkelebek eskisehirde tepebasnda deprem olmus sende hissetinmi
Evet sabah karşı olmuş üstelik o saatlerde uyanıktım ben mide yanmasından uyanmıştım ama hiç duymadım biz odunpazarındayız bir de evimiz 2. Katta ya ondan duymadık galiba Ama Tepebaşı olanlar gerçekten çok hissetmiş söylediklerine göre baya uğultulu falan olmuş sesli olmuş Allah korusun 🙏🏻

Bilmiyorum ki benim de hiç anladığım birşey değil 😀 evdekini anneme denettireceğim birazdan merak ettim 😂

Evet sabah karşı olmuş üstelik o saatlerde uyanıktım ben mide yanmasından uyanmıştım ama hiç duymadım biz odunpazarındayız bir de evimiz 2. Katta ya ondan duymadık galiba Ama Tepebaşı olanlar gerçekten çok hissetmiş söylediklerine göre baya uğultulu falan olmuş sesli olmuş Allah korusun 🙏🏻
4.1 baya hissetirir zaten. Allahim korusun

Canım allah korusun enfeksiyon erken doğumu tetikliyor bana bir kutu antibiyotik bitirtti doktorum çok şükür iyiyiz çöl zorda kalınmadıkça vermiolar ama napalım mecbur
Evet canım o yüzden içiyorum mecbur bi kere daha kullandım bi hafta geçmedi bu sefer on günlük iki tane kullancam bakalım inş. Bu sefer geçer 😑

Denettir canım bi olmazsa değiştirirsin.
Geçmiş olsun bu arada deprem korkutucu Allah korusun..

Takı yastığı anne kız tacı yaptık biz de arkadaşımla hazırla çok pahalı olunca iş başa düştü😊

Eklentiler

• 699E82D7-C5A9-4921-9834-A2D32E35A98F.webp
    699E82D7-C5A9-4921-9834-A2D32E35A98F.webp
    26 KB · Görüntüleme: 34
Takı yastığı anne kız tacı yaptık biz de arkadaşımla hazırla çok pahalı olunca iş başa düştü😊
Bayıldımmmmm ❤️ Güle güle güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah canım🙏🏻
bende lohusa taçı aldı kırmızı kurdele istiyordum ben Zaten daha gelmedi bakalımm Kargo da bekliyorum😊

Bayıldımmmmm ❤ Güle güle güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah canım🙏🏻
bende lohusa taçı aldı kırmızı kurdele istiyordum ben Zaten daha gelmedi bakalımm Kargo da bekliyorum😊
Senin en mantıklısı kırmızı kurdele 😊 biz kız bi oğlan olunca zor 👼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X