- 14 Mart 2008
- 6.081
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #14.381
Ya yok hep ben idare ettim onu benim yaptıklarımın yanında onun baktığı deve de kulak. Çok idare ettim o çok surat astı ben hep güldüm sarıldım pazar günü gitmeyince eskiden oturur ağlardı giderdik surat 5 karış ne oldu derdik ben yalnızım diyordu e git kocanın yanına kocanı ilçe de bırakıp çalışcam hevesiNe gelen sensin o zaman yalnız olmazsın diyemedik annemin yüzüne karşı ben kelebekmkelebek’i istemedim dedi Biz gene küsmedik Şimdi küsüyor sa ve aramıyorsa ben de hazır Fırsata çevirip görüşmeyeceğim o da istediği kişiye suratını yapar artık bol bolGenede kusme bence. Heyheyleri uzerindedir. Senin kv iyi cnm vallah. Burda hepimizinkindrn iyi bi kv var sana haftalarca bakti. Belki heyheyleri gider yakinda![]()
Dip dipe olmak da iyi değil gerçekten canım haklısın ama mesafeyi koyarsan en basında öyle alışırsa sorun olmaz bencebence kayınvaliden de görümcesinin gazına gelmişama yani onunkide boşboğazlık gelmişsin işte niye laf edip çekip gidiyorsun.senin annenin onunla ne sıkıntısı olacakta yanına gelmemezlik yapacak.laf olsun işte.böyle insanı arada derede bırakıyorlar.benim kayınvalideyle daha dün akşam konuştuk bugünde aradı biraz önce bi sesini duyayım dedim diyo.normalde de bu saatlerde hiç aramaz.şimdi diyorum keşke dip dibe oturmasaydık ama kendi evimiz varken kiralık ev bakmak doğru gelmemişti evlenirken
![]()
O da gelsin gazına otursun görümcesiyle hadibakalım bende sinirliyim artık